Vedetele PRO TV, întoarcere în copilărie. Cum arătau cele mai îndrăgite staruri cu mulți ani în urmă
Data publicării:
În cadrul emisiunii iLike IT de pe Pro TV, Iulia Ionescu a prezentat câteva fotografii de colecție, din copilăria celor mai îndrăgite vedete. 

De 1 Iunie, câteva vedete de la Pro TV au avut parte de o surpriză. În cadrul rubricii iLike IT de la Știrile PRO TV de dimineață, acestea au putut vedea fotografii cu copiii care erau în trecut și adulții din ziua de astăzi.

Iulia Ionescu, prezentatoarea iLike IT, le-a avut avut în vizor pe Andreea Esca, Paula Herlo, Lavinia Petrea, Amalia Enache și Rareș Năstase. Acest moment prezentat de Ziua Copilului nu a fost unul întâmplător, întrucât prezentatoarea TV s-a inspirat chiar de la artistul Ard Gelinck, ce a lansat acest trend pe rețelele de socializare. Acesta a făcut asemenea colaje cu fotografii din trecut, dar și din prezent cu mai multe celebrități, precum Janet Jackson, Christian Bale, Brad Pitt, Ellen Degeneres, Millie Bobbie Brown și Michael Jordan.

„Mi-am dorit să fac ceva diferit de 1 Iunie. Copii am tot avut în platou, dar nu și pe colegii mei... în această ipostază. Este foarte multă nostalgie și emoție într-o astfel de imagine. Este minunat să vezi copilul din tine... lângă tine. Recunosc, nu am reușit să facem o treabă la fel de bună ca artistul Ard Gelinck, de la care ne-am inspirat, dar nu a fost ușor nici să obținem aceste fotografii fără ca vedetele noastre să afle. Am vrut să fie o surpriză, așa că am lucrat pe imaginile pe care le-am găsit”, a declarat Iulia Ionescu, prezentatoare iLike IT. 

Cum au primit vedetele Pro TV aceasta surpriză

Surpriza realizată de Iulia Ionescu a stârnit extrem de multe zâmbete. Toți cei implicați în proiect s-au bucurat foarte mult să revadă aceste amintiri copleșitoare. 

Prima fotografie prezentată o înfățișează pe Andreea Esca în trei etape: în prezent, în adolescență, dar și la o vârstă foarte fragedă. În toate fotografiile, faimoasa prezentatoare TV este cu zâmbetul larg pe buze.

În următoarea fotografie, Amalia Enache apare în două ipostaze. Fanii pot observa cum aceasta s-a schimbat destul de mult, devenind una dintre cele mai cunoscute vedete de la Pro TV.

Paula Herlo seamănă extrem de mult în ambele fotografii, părul vedetei rămânând aproximativ la fel.

Dacă în trecut, Lavinia Petrea era o domnișoară cu păr scurt, nu foarte veselă, aceasta este acum o femeie extrem de atrăgătoare, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu în ultimul rând, Rareș Năstase a fost și el implicat în proiectul Iuliei Ionescu, care l-a înfățișat în două etape.

De asemenea, Iulia Ionescu încurajează toți telespectatorii să ia parte la acest trend și să posteze pe conturile lor de socializare poze din perioada copilăriei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amalia enache  amintiri  andreea esca  copilărie  lavinia petrea  paula herlo  poze  protv  rares nastase  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel