Vero, fosta Fetița Zurli, nu duce deloc dorul costumului care a consacrat-o: „S-a consumat, nu mi-a fost greu să renunț”
Data publicării:
Fosta Fetița Zurli a dezvăluit mai multe detalii despre rolul care a făcut-o cunoscută și pe care l-a interpretat mulți ani de zile.

Vero Căliman, cea care a interpretat-o mulți ani de zi pe „Fetița Zurli”, a fost invitată în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, unde a dezvăluit mai multe detalii despre costumul și personajul cu care a fost identificată atât de mult timp și pe care a ales, în final, să-l părăsească pentru un nou început. Astfel, întrebată de moderatorul emisiunii dacă îi lipsesc acele haine colorate care au consacrat-o, Vero răspunde sincer, fără să stea prea mult pe gânduri.

„Foarte interesantă întrebare, nu (n.r. nu îi mai e dor de costumul pe care l-a purtat în Gașca Zurli). Nu, sunt sinceră. S-a consumat, da, iar în general eu sunt extrem de.. îmi fac treaba, povestea, dar în momentul în care mă hotărăsc, așa rămâne. Ultima dată am purtat costumul la o petrece de zi de naștere, la băiețelul lui Damian Drăghici, a fost emoționant. Ei nu știau că pentru noi va fi ultima dată, dar noi știam. Nu mi-a fost greu, pentru că e o parte pe care o iau cu mine. Toată energia, bucuria și motivul pentru care oamenii vor în continuare să vorbească despre asta nu are nicio legătură cu acel costum.”, a declarat Vero în cadrul podacstului realizat de Adrian Artene. 

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica lui Connect-R: „Am fost conștient de faptul că aș putea să o pierd”

Ce a învățat bun de la Fetița Zurli

Cu toate acestea, Vero mărturisește că a rămas și cu lecții benefice oferite chiar de Fetița Zurli. Astfel, inocenta și veselia cu care personajul său trata orice situație ar trebui să fie integrate și în viața de adult, este ea de părere. 

„Aș vrea să o găsesc mai des pe Fetița Zurli în conjuncturile din viața mea de zi cu zi. Totul trece și se simte mult mai ușor și mult mai vesel când dai voie copilului din tine să iasă la joacă. Când devenim adulți ne luăm foarte în serios, simțul penibilului aleargă în jurul nostru și ne trage la răspundere, dar dacă trăiești cu bucurie și cu chef de joacă orice situație, poți să transformi ziua ta și a celor din jur.”, a continuat ea.

Citește și: Vica Blochina te învață cum să faci bani în 2024. Previziuni numerologice pentru toate cifrele anului: „O să vină noi propuneri”

Și-ar dori să revină în Gașca Zurli?

Cât despre o posibilă întoarcere la proiectul care a consacrat-o, Vero spune că pentru moment nu mai vede o astfel posibilitate, însă pe viitor nu exclude nicio variantă. 

„Am învățat că niciodată nu trebuie să spui niciodată. Deocamdată, spun că acel capitol s-a încheiat, pe viitor, nu știu. Poate să se întâmple orice. De fiecare dată când mă întâlnesc cu copiii se lipesc de mine și spun „Te iubesc”, am învățat să înțeleg felul în care iubesc ei și mi se pare o iubire extrem de valoroasă și curată. Îmi dau seama că nu este nejustificată iubirea lor, ei mă iubesc pentru energie, pentru cântec, pentru bucuria pe care am reușit să le-o aduc.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Ceaiul pe care trebuie să-l consumi perioada aceasta. Lidia Fecioru: „Este nemaipomenit. Se bea pe stomacul gol, înainte de masă”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel