Veste mare în showbizul românesc! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit: „Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră” / FOTO
Data publicării:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc astăzi, 6 aprilie, cea mai frumoasă zi din viața lor. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ trei ani, iar astăzi, 6 aprilie, cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare în relația lor.

Oana Moșneagu a strălucit într-o rochie, cu umerii goi, din voal albastru, cu o croială simplă, dar elegantă, care i-a pus în valoare frumusețea naturală. Vlad Gherman a ales un costum crem și cămașă albă. La cununie au fost prezenți prietenii de suflet și persoane dragi inimii lor, care au început să arunce, conform tradiției, cu orez la ieșirea de la Starea Civilă.

„Lumee, lumeeee, am reușit!! Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă!”, a scris actorul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, alături de fotografii emoționante de la ceremonie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)

Fanii i-au felicitat imediat pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu, transmițându-le urări de bine. „Felicitări! Casă de piatră și multă fericire”, „Felicitări, casă de piatră”, „Casă de piatră! Să fiți sănătoși, să vă iubiți și să vă respectați până la capăt!”, „Superbi! Felcitări! casă de piatră și multă fericire și iubire! la cât mai mulți ani împreună! Să vă trăiți viața și să vă bucurați de fiecare moment”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii le-au lăsat la postarea lui Vlad Gherman.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman, surprins până la lacrimi de Oana Moșneagu. Actorul a împlinit 31 de ani: „Ești sufletul meu preferat de pe Pământ!”

Câți invitați vor avea Vlad Gherman și Oana Moșneagu la nuntă

Nunta va avea loc pe 2 iunie, la același local unde s-au căsătorit Smiley și Gina Pistol. În urmă cu ce ceva timp, Vlad Gherman spunea la nuntă vor avea în jur de 200 de invitați, inclusiv membrii trupelor, videograf și fotograf.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma.

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, spunea Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Te-ar putea interesa și: Cristina Ciobănașu, motivul pentru care nu va fi prezentă la nunta fostului iubit, Vlad Gherman: „Poate aș influența într-un fel negativ”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel