Veste TRISTĂ pentru fanii trupei 5 GANG. Selly a făcut anunțul: „Toate au un început și un sfărșit”
Data publicării:
Selly a făcut un anunț trist pentru fanii lui. Trupa 5 GANG se destramă. Motivul a fost explicat chiar de celebrul vlogger. 

Trupa 5GANG, care a cucerit noua generație, se desparte, a anunțat chiar vloggerul Selly. Fiecare dintre membrii ei va merge pe propriul drum. Fanii vor putea să-i vadă pentru ultima dată, la concertul din 19 septembrie 2021, la Romexpo.


Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A început de la o vârstă fragedă, iar acum a ajuns să câștige sume foarte mari de bani. Andrei Șelaru are și propria emisiunea TV, iar recent a lansat și primul curs de vlogging din România, care s-a bucurat de un succes imens. Selly este pasionat de ceea ce face și are planuri mari pentru viitorul său. 

 

”Trebuie să recunosc că momentul ăsta a venit mai repede decât mă așteptam. Însă am luat împreună această decizie și eu cred că e decizia bună. Anul ăsta, proiectul 5GANG ia sfârșit. Concertul de pe 19 septembrie, de duminica asta, va fi ultimul pe care îl vom susține, iar ultimul proiect al nostru va fi filmul TABĂRA DE VARĂ, care se va lansa pe 27 decembrie”, spune Selly.


Cu peste 10 milioane de urmăritori pe toate platformele, 5GANG reprezintă a reușit să doboare mai multe recorduri din online. Piesele „DM”, „Story” sau „SOS” au reușit performanța de a ajunge de fiecare dată pe locul 1 în trending-ul YouTube România.


”5GANG. A fost cel mai frumos proiect, însa toate au un început și un sfărșit. Acum e momentul să mergem mai departe și să ne ducem activitatea la urmatorul nivel. Ne vedem la ULTIMUL CONCERT, DUMINICA ASTA! Vă mulțumim enorm pentru toată susținerea! Nu avem nevoie de premii și de trofee - atâta timp cât vă avem pe voi aproape, deja am câștigat totul.Cât despre noi, rămânem prieteni, rămânem aproape și cu siguranță vom mai face lucruri împreună. Noi am fost @5gang: @selly @imdianac @andreigavrill @madalinserbann @luca_hic”, a anunțat Selly pe Instagram.

 

Citește și: Liviu Vârciu va ajunge în fața altarului alături de Anda Călin. Când va avea loc marele eveniment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: 5 gang  se destrama  selly  trupa 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”




pixel