Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai
Data publicării:
Horoscop. Sezonul Gemenilor se va resimți serios în viețile unora dintre zodii. 

Soarele se va muta pe 21 mai în semnul Gemenilor. Și ne va ajuta să facem trecerea de la consecvența și rigiditatea Taurului la nevoia de schimbare și diversitatea Gemenilor. Cel puțin până pe 21 iunie, vom fi mai dornici de socializare, vom trece prin mici schimbări în viața de zi cu zi și vom avea tendința de a jongla cu mai multe activități în același timp. 

Oricum, semnul Gemenilor are rolul de a ajuta sămânța plantată în sezonul Taurului să prindă rădăcini în “solul fertil” al Racului, astfel încât să încolțească în sezonul Leului. 

Logica astrologiei poate fi aplicată și în rutina noastră. Dacă am fost destul de statici, și la propriu și la figurat, putem folosi perioada 21 mai-21 iunie pentru a găsi și alte fațete ale unei situații. De ce să folosim doar unul dintre grade când avem 360 la dispoziție? Bineînțeles, comunicarea va fi cea care ne va ajuta să vedem lucrurile diferit. 

Și cum până pe 3 iunie, vom “beneficia” și de retrogradarea lui Mercur, stăpânul Gemenilor, putem spune că avem șanse reale de a relua situații din trecut cărora să le dăm noi direcții. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, curaj, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă. Și vă veți lua mult mai în serios. Oricum, nu vă veți plictisi deloc până pe 21 iunie!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vă priește, fiind semn de aer. Vă ajută, e o perioadă bună pentru studii, examene. S-ar putea să simțiți nevoia să credeți în ceva. S-ar putea să vă reluați principiile și valorile. Să vedeți în cine credeți și mai ales, de ce credeți. O să vă gândiți cum să faceți să vă fie mai bine. O perioadă bună de călătorii până pe 21 iunie. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru voi Soarele prin casa 5-a aduce bucurie, veselie, joc. Nu e nevoie să fii copil ca să te joci și să creezi. Relația cu copiii va fi importantă. Puteți să vă înscrieți la un curs pe care vi-l doreați de mult timp, puteți să dansați, să mergeți în parc, să faceți sport, să profitați de vremea bună. O să vă relaxați. Tu ești cea mai importantă ființă din viața ta!

Citește continuarea pe ASTROSENS


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel