Vica Blochina aruncă bomba! Vedeta susține că i-a schimbat destinul lui Victor Pițurcă, după ce a intrat în relație cu ea: „Era un antrenor la o echipă mică”
Data actualizării:
Data publicării:
Vica Blochina susține că destinul lui Victor Pițurcă s-a schimbat iremediabil de când a intrat într-o relație cu ea. Fosta balerină a mărturisit că atunci când a cunoscut-o, el era antrenor la o echipă mică, iar în momentul în care ea a apărut în viața lui, Victor Pițurcă ar fi crescut foarte mult pe plan profesional.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format, timp de 16 ani, un cuplu care a stat ferit de ochii presei. Ea a rămas însărcinată și nu a vrut să renunțe la copil, cu toate că, potrivit spuselor ei, antrenorul ar fi constrâns-o să renunțe la sarcină, pentru că relația era una extraconjugală. Victor Pițurcă a recunoscut că este tatăl lui Edan, doar în urma unui proces și în urma unui test de paternitate. O lungă perioadă de timp, băiatul, care acum are 17 ani, a locuit cu mama lui, însă în urmă cu câțiva ani s-a mutat cu tatăl său și soția acestuia, Maria.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina a renunțat definitiv la alcool și s-a apucat de numerologie. Blondina vine cu previziuni pentru 2024

Vica Blochina susține că i-a schimbat destinul lui Victor Pițurcă, după ce a intrat în relație cu ea

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au cunoscut pe vremea când fosta balerină avea doar 20 de ani, iar el 39. Cei doi s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt, în ciuda diferenței de vârstă de 19 ani. Invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina a mărturisit că de când a cunoscut-o, viața lui s-a schimbat considerabil în bine și că datorită ei, Victor Pițurcă a crescut foarte mult pe plan profesional. Totul, spune ea, datorită faptului că ea este născută pe data de 8 august, iar această cifră în numerologie schimbă destinul celor din jurul persoanei născute în această zi.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

„Eu când m-am cunoscut cu tatăl copilului, era un antrenor la o echipă mică. Când am venit în viața lui, el a crescut foarte mult profesional. Așa s-a întâmplat cu toți oamenii din viața mea. Când eram în viața lor, la un moment dat se schimbau lucrurile. S-a întâmplat chestia asta cu copilul. S-a născut copilul într-o familie în care tatăl avea familia lui, iar eu... era o situație foarte aiurea. Era o lecție pe care trebuia să o învăț, pentru ca mai târziu să îi învăț și eu pe alții, să le fiu exemplu. A fost ceva karmic.

Pițurcă e născut tot pe 8 ca și mine. A fost o întâlnire karmică. Adică, voiam, nu voiam, asta era să fie. De ce am făcut copilul cu el? De ce am rămas eu în România? Edan este un copil foarte norocos, iar el s-a născut ca amândoi să învățăm ceva. Fix primii ani, el a stat cu mine, ca să îl învăț eu niște lucruri. Ce a făcut karmic el? A plecat și m-a lăsat să învăț ceva. Eu, prin cifra mea, sunt foarte controlabilă, vreau să controlez tot timpul, nimic nu se mișcă fără mine. Pur și simplu din neant, de la 11 sau 12 ani, copilul meu s-a mutat la tatăl lui, că acolo se simte bine, pentru că avea nevoie de această aură a tatălui. E foarte interesant”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”

Te-ar putea interesa și: Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci. Evelin a dat totul din casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cum să adormi în 10, 60 sau 120 de secunde când ai insomnii

Îți petreci mai mult timp încercând să adormi decât...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”




pixel