Vica Blochina este în doliu. Vedeta a pierdut o persoană dragă din viața ei /FOTO
Data publicării:
Vica Blochina este îngenuncheată de durere. Bunica vedetei s-a stins din viață. 

Vica Blochina trece printr-o perioadă grea, după ce bunica ei s-a stins din viață. Vedeta a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Instagram, acolo unde a publicat o fotografie cu bunica ei și mesajul „Mulțumesc!”. 


În urmă cu doi ani, Vica Blochina a fost în vizită la bunica ei, în Lituania, pe când cea care a crescut-o avea 90 de ani. Vica a fost împreună cu fiul ei, Edan pentru a-i prezenta țara ei natală. 


„Bunica mea anul acesta a împlinit 90 de ani. Nu poartă ochelari, adică bagă ața în ac, merge bine, urcă scările și este supercoerentă. Mai bea și un șpriț, deci genă bună”, a spus Vica la acea vreme. 

 


Vica Blochina era atașată de bunica ei și spunea mereu că este mândră de originile ei. Vedeta vorbea adesea de cea care a crescut-o, iar acum durerea este fără margini pentru blondină. 


Vica Blochina a suferit enorm din cauza lui Victor Pițurcă: 


Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună timp de 16 ani. Blondina a trecut prin clipe grele din cauza antrenorului. Acesta nu a vrut să își recunoască copilul, iar Vica l-a dat în judecată și a câștigat. 


„În primul rând, că nu a recunoscut copilul la momentul potrivit, când a fost și a trebuit să se întâmple pentru că eu consider că acolo a vrut să mă umilească. Al doilea lucru a fost foarte urât. După ce am născut pe Edan și Edan a venit… Uite, acum chiar mă faci să plâng și nu îmi place să vorbesc despre asta. Când a venit copilul să facă testul de paternitate și noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp și a fost foarte multă lume atunci la IML și copilul a fugit la el.

El nu a știut ce se întâmplă între noi doi, că era mic. Copilul a alergat spre tatăl lui și tatăl lui nu a vrut să îl bage în seamă. Copilul a sărit la el în brațe și a zis „tati, sunt eu Edan, nu îți mai aduci aminte de mine?”. Atunci a fost cea mai urâtă perioadă prin care am putut să trec”, a povestit Vica Blochina la emisiunea Teo Show.  

 

Citește și: Oana Roman, atac dur la adresa Vicăi Blochina, după ce a făcut-o falsă: „Dacă ai tupeu și dacă ești prieten cu adevărat…”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bunică  doliu  Vica Blochina 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel