Vica Blochina, în lacrimi din cauza lui Victor Pițurcă: „Tatăl copilului a vrut să mă umilească”
Data publicării:
Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct din cauza lui Victor Pițurcă. Ce și-a adus aminte frumoasa blondină?

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună timp de 16 ani și au împreună un băiat, pe nume Edan. Blondina a trecut prin clipe grele din cauza antrenorului. Acesta nu a vrut să își recunoască copilul, iar Vica l-a dat în judecată și a câștigat. 


Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la KanalD, Vica a izbucnit în lacrimi deoarece și-a adus aminte de acele momente grele și despre suferința ei și a copilului. 


„În primul rând, că nu a recunoscut copilul la momentul potrivit, când a fost și a trebuit să se întâmple pentru că eu consider că acolo a vrut să mă umilească. Al doilea lucru a fost foarte urât. După ce am născut pe Edan și Edan a venit… Uite, acum chiar mă faci să plâng și nu îmi place să vorbesc despre asta. Când a venit copilul să facă testul de paternitate și noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp și a fost foarte multă lume atunci la IML și copilul a fugit la el.

El nu a știut ce se întâmplă între noi doi, că era mic. Copilul a alergat spre tatăl lui și tatăl lui nu a vrut să îl bage în seamă. Copilul a sărit la el în brațe și a zis „tati, sunt eu Edan, nu îți mai aduci aminte de mine?”. Atunci a fost cea mai urâtă perioadă prin care am putut să trec”, a povestit Vica Blochina la emisiunea Teo Show.  


Edan are în prezent 14 ani și este pasionat de gastronomie. Vica Blochina este foarte mândră de fiul ei și spune că niciodată nu i-a vorbit urât despre tatăl lui. Nici măcar în momentele în care acesta refuza să creadă că este fiul lui. Testul ADN a confirmat că Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan. 


„A fost atunci când am avut noi procese de paternitate, că nu și-a recunoscut copilul. A fost foarte urât. Edan vorbea deja, cred că avea 4 ani sau ceva de genul ăsta. Știi că el a dispărut din viața lui la un moment dat, că noi am început să ne războim aiurea total și copilul știa că tatăl lui e plecat. Nu a știut ce se întâmplă și de asta și pentru el a fost un șoc. Întotdeauna i-am vorbit copilului frumos despre tatăl său și acum vorbesc în continuare foarte frumos”, a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: vedete  Vica Blochina  victor piturca 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel