Viciile neștiute ale lui Mihai Bobonete: „Când intru acolo, înnebunesc”. Cum a reacționat Alex Velea când a auzit
Data publicării:
Mihai Bobonete și Alex Velea au vorbit despre viciile care le guvernează sau le-au guvernat la un moment dat viața.

Într-un dialog sincer pe care l-a avut cu Alex Velea în propriul său podcast, Mihai Bobonete a vorbit cu artistul despre vicii. Astfel, pentru a-l stimula pe invitatul său să vorbească și, implicit, să fie cât mai sincer în fața sa și în fața publicului de acasă, juratul de la Românii au talent a început prin a-și recunoaște în fața tuturor propriile vicii. Sunt trei la număr, dezvăluie comediantul, care spune că pur și simplu și-a înnebunit soția cu pasiunile sale nebănuite.

„Îți spun eu, am ca vicii mâncarea, mănânc mult și prost, băutura și un magazin de mobilă. Când intru acolo, nu vrei să știi, mă duc să cumpăr o lumânare și mă sună Cătălina și îmi zice să ies, înnebunesc la cumpărături. Cumpăr pungi, dacă-ți spun.. astea-s trei vicii de-ale mele. E un anumit tip de shopping, nu merg să-mi iau adidași și haine, intru pe acolo.. la lumânări chiar stau bine.”, a declarat Bobonete în cadrul podcastului său.

Te-ar putea interesa și: A murit Octavian Vintilă! Legendarul comentator sportiv, prezent la șase ediții ale Jocurilor Olimpice, avea 86 de ani

Care sunt viciile lui Alex Velea

După aceste confesiuni, Alex Velea a vorbit, la rândul său, despre viciile care l-au caracterizat la un moment dat. Cu toate acestea, artistul spune că aceste obiceiuri sunt de domeniul trecutului și că în prezent singurul lucru asupra căruia își concentrează atenția într-un mod obsesiv sunt tatuajele. 

„Când eram mai copil am făcut niște excese, alcool, droguri, de astea, dar tind să cred că m-am lecuit. Tatuajul cu vicii (n.r. are tatuat cuvântul „viciu” pe corp) se șterge ușor, lucrurile din adolescență le-am lăsat în trecut. Mai am loc pentru tatuaje, pe abdomen mai am, pe spate și pe coapsa stângă. Pe spate a fost cel mai dureros, m-a durut rău, acum folosesc niște creme.”, a răspuns și Alex Velea.

VEZI și: Luminița Anghel și David Pușcaș, fiul său, nu-și mai vorbesc de nouă ani: „Cred că atunci când m-a adoptat, nu a fost pregătită. Nu i-am cerut niciodată bani”

Alex Velea: „Am fost extravagant de când eram copil”

Chiar dacă multora li se pare că artistul afișează acum o imagine destul de controversată, având extrem de multe tatuaje și un look mai nonconformist, acesta spune că dintotdeauna a avut o imagine mai extravagantă, motiv pentru care nu a simțit niciun fel de discriminare și presiune, când a venit în București. De asemenea, pasiunea pentru modă a avut-o încă din copilărie, când tatăl său îl ajuta mereu să pună mâna pe unele piese vestimentare care la vremea aceea erau destul de greu accesibile. 

„Am fost extravagant de când eram copil, nu a contat sărăcia, bogăția, tata îmi lua din târg haine, aveam haine șmechere de când eram copil, unele le și vindeam. Țin minte că în clasa a șasea am avut primul contact cu târgul, cu second handul”, mai spune Alex Velea. 

Citește și: „Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel