Victor Ciutacu îl face praf pe Mihai Morar. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi: „Când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze...”
Data publicării:
Victor Ciutacu este foc și pară la adresa lui Mihai Morar. Prezentatorul de la România TV a dezvăluit de la ce a pornit scandalul dintre el și omul de radio.

Victor Ciutacu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Mihai Morar, după ce omul de radio  a acuzat postul de televiziune că nu a citat una dintre conferințele sale. Prezentatorul de la România TV  a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, umilindu-l pe Mihai Morar.

Victor Ciutacu îl face praf pe Mihai Morar

Mai exact, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, la România TV  a apărut o secvență cu preotul Vasile Ioana din podcastul lui Mihai Morar. Ulterior, omul de radio a răbufnit pentru faptul că nu s-a citat sursa, susținând că jurnaliștii nu au avut deloc „respect și demnitate față de munca de zile întregi a unei echipe”.

„Mihăiță, hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește: podcastul tău a fost inițial citat. Din nefericire, însă, din cauză că fragmentul a fost difuzat în fereastră, nu în full, cum ar fi trebuit, nu s-a mai văzut, ceea ce nu ne scuză neatenția și superficialitatea.

În plus, dacă voia cineva să te ascundă și să-ți dea jos laurii de pe frunte, te tăia la montaj, dar n-a făcut-o nimeni. Ai apărut, așadar, în prime time, pe postul de știri cu cea mai mare audiență.

Ar trebui, dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, să fie o onoare pentru tine, să faci capturi, să le printezi și să le înrămezi. Am ales să difuzez bucata aia de podcast din două motive.

Unu la mână, faptul în sine că un popă umple, cu bilete tăiate la intrare, Ateneul Român e o știre în sine. Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mișto, cum a făcut-o și când cu referendumul pentru familie.

Nu-mi amintesc ca atunci să-ți fi stârnit vreun interes, mie da. Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având în vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină ești, puneai restricții de copyright”, a scris Victor Ciutacu în online, transmite stiripesurse.ro.

Victor Ciutacu: „Răfuiește-te cu mine, sunt băiat mare”

Victor Ciutacu și-a amintit și de perioada în care fost colegi la același post, iar Mihai Morar făcea „emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu și cu eminente intelectuale gen Bianca Drăgușanu invitate”.

„Dacă te țin bretelele și ai ceva de reproșat sau de demonstrat, răfuiește-te cu mine, sunt băiat mare. Nu-mi jigni colegii. Oricare dintre ei e, profesional, la ani lumină distanță de tine, nu în favoarea ta”, a continuat vedeta de la România TV.

Prezentatorul de la România TV este de părere că Mihai Morar vrea să le arate privitorilor o altă față, motiv pentru care a  „zgârmat la propriu prin rahat și lenjerii, te-ai rebranduit în PR financiar al doctorilor și popilor celebri și bei pe bani suc de aronia pe Facebook nu te face automat ziarist. Păstrează-ți statutul de saltimbanc, te prinde mai bine”.

Citește și: Nicolae Guță, primele declarații după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută crunt de soț: "Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică...”

Ea este femeia care s-a căsătorit cu iubitul virtual. A fost creat cu ajutorul inteligenței artificiale și susține că este însărcinată cu el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   mihai morar  scandal  victor ciutacu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel