Victor Slav, despre relația specială cu fiica sa și provocările de a fi tată: „Din păcate este o problemă gravă”
Data publicării:
Victor Slav a vorbit despre legătura specială cu fiica sa, despre eforturile de a o învăța să fie responsabilă și despre decizia de a-i controla accesul la tehnologie.

Bianca Drăgușanu, cunoscută ca vedetă TV, și Victor Slav, prezentator TV și om de afaceri, au început să aibă o relație în jurul anului 2013. Căsătoria lor a fost un eveniment intens mediatizat, atrăgând atenția presei și a publicului larg. Bianca și Victor au împreună o fiică, pe nume Sofia Valentina. După doar un an de mariaj, au decis să se despartă, iar separarea lor a generat numeroase speculații și comentarii în presă.

Cu toate că au existat și încercări de reconciliere și discuții despre o posibilă împăcare, relația lor nu a mai avut șanse, iar cei doi și-au spus adio definitiv. După despărțire, au menținut o relație de amiciție de dragul fiicei lor, deși au fost și momente tensionate, marcate de reproșuri.

Invitat în cadrul podcastului lui Giani Kiriță, Victor Slav a vorbit despre relația cu fiica sa. Fostul prezentator TV a mărturisit că se transformă din nou în copil datorită fiicei sale și a recunoscut că cea mică reușește să îl manipuleze de multe ori, astfel încât să îi facă pe plac. El a precizat că trec printr-o perioadă în care încearcă să o facă pe fiica sa să înțeleagă că nu are nevoie de atât de multe jucării și dorește să o învețe pe aceasta să doneze din jucăriile sale și altor copii care nu au aceleași posibilități.

„Din păcate este o problemă gravă”

De asemenea, Victor Slav a precizat că Sofia are telefon, dar are voie să îl folosească doar în weekend, mai ales că a început un nou an școlar de curând. În plus, el a menționat că încearcă să controleze accesul celei mici la telefon pentru că poate fi o problemă cu adevărat gravă în ziua de astăzi. 

„Suntem încă tot cu jucării, încerc să îi explic că avem foarte multe și că nu avem ce să facem cu ele. Încerc să fie responsabilă cu lucrurile astea. (...) Din păcate este o problemă gravă în ziua de astăzi și da, are telefon. Aici e mai problematic, încerc eu pe cât posibil. Are telefon, dar s-a pus acum o regulă, are doar în weekend. Când a fost în vacanță l-a avut mai la discreție, dar acum că a început școala îl are doar în weekend și cumva controlat”, a declarat Victor Slav, în cadrul podcastului lui Giani Kiriță.

Te-ar putea interesa și: Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: „Nu sunt fiul Anamariei. Am o singură mamă”

Luna aceasta, fiica lui Victor Slav a împlinit opt ani și a avut alături atât familia, cât și prietenii apropiați. Marele absent a fost chiar tatăl ei, Victor Slav. Bianca Drăgușanu a explicat situația și a declarat că tatăl fetiței i-a organizat o petrecere separat cu o zi înainte. Victor Slav a dorit să petreacă timp cu fiica sa și apropiații din partea lui, astfel că i-a pregătit Sofiei un tort, cadouri și au sărbătorit această zi specială.

„Victor a luat-o cu o zi înainte, ne-am înţeles la telefon, a venit cu o zi înainte şi i-a făcut şi ei ceva, o mică adunare acolo în familia lor, cu bunica din partea lui, cu apropiaţii lui şi a avut şi ea acolo un tortuleţ şi nişte cadouri şi s-a simţit bine şi acolo. Deci e un copil binecuvântat şi iubit pentru că a avut parte de două petreceri de ziua ei şi dublu cadouri. Uite, în situaţii de genul acesta mai are şi avantaje nu doar dezavantaje. Orice copil îşi doreşte ambii părinţi alături, dar uite că în situaţia asta primeşte dublu cadouri, are două petreceri şi e tare.

Fiecare face cum consideră că e mai bine pentru el şi pentru copil. Eu l-am invitat şi acum, şi anul trecut, şi acum doi ani. Nu a putut, nu a vrut, nu ştiu, nu mă interesează. Pe de o parte, ţi-am zis, eu mă bucur pentru ea pentru că a avut parte de două petreceri. Probabil o fi avut treabă, nu ştiu, dar el a organizat cu o zi înainte şi am văzut de pe Instagram că a ieşit foarte drăguţ”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel