Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu Selina. Cum s-au cunoscut cei doi: „Este femeia care mă echilibrează”
Data publicării:
Victor Slav a vorbit despre relația cu iubita sa, Selina, dar și despre cât de gelos este. De asemenea, el a povestit cum a întâlnit-o pe partenera lui, totul pornind de la o simplă coincidență.

Victor Slav și Elena Lupu, cunoscută sub numele de Selina, formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi au o relație de peste cinci ani și se pare că se înțeleg mai bine ca oricând.

„A fost pur întâmplător”

Invitat în cadrul podcastului lui Giani Kiriță, Victor Slav a povestit cum s-a cunoscut cu soția sa. Bărbatul a mărturisit că totul a fost o pură întâmplare. În timp ce el se afla în cafeneaua unui prieten comun, fiind singur la masă, Selina a intrat în local alături de două prietene. Deși au existat câteva priviri mai insistente între ei, cei doi nu au discutat în acea zi. La aproximativ o lună după această întâmplare, Victor Slav s-a întâlnit din nou cu Selina, în aceeași cafenea. Atunci a fost momentul când cei doi au vorbit pentru prima dată, iar de atunci au rămas împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Bărbatul a mai spus că iubita lui este femeia care îl echilibrează.

Te-ar putea interesa și: „Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

„Ne-am cunoscut în cafeneaua prietenului nostru comun, Petre. Eu eram singur stingher la o masă. Eu eram, de fapt, cu Petre la masă, dar știi cum e, el are treabă, se ridică, face aia, practic eram singur. Ea a venit cu două prietene. Întâmplarea face să se așeze la o masă fix lângă mine. Nu s-a întâmplat nimic atunci, au fost doar niște priviri într-adevăr mai insistente. Trece o lună de zile și ne întâlnim în același loc pur întâmplător. Eu când am văzut că ea intră după o lună de zile în cafenea, știi cum te gândești, vrei să crezi că te caută, dar nu mă căuta. A fost pur întâmplător. Apoi am vorbit și mi-a spus de ce a venit acolo, că nu trebuia să vină. Am intrat în vorbă și am rămas în vorbă de cinci ani. Pot să spun că este femeia care mă echilibrează”, a declarat Victor Slav, în cadrul podcastului lui Giani Kiriță.

Te-ar putea interesa și: Viorel Lis, declaraţie de dragoste impresionantă pentru Oana: „Poți să fii romantic la orice vârstă”

„Gelozia are și ea rolul ei”

De asemenea, Victor Slav a vorbit și despre cum se comportă într-o relație și cât de romantic sau gelos este. El a mărturisit că nu se consideră un bărbat romantic, dar face anumite gesturi tandre și îi cumpără flori iubitei sale. În legătură cu gelozia, vedeta nu consideră că are această trăsătură, dar este de părere că într-o relație gelozia are importanța sa. Deși nu este bine să o ducem la extrem, Victor Slav a spus că este bine să fim puțin geloși, pentru a-i arăta partenerului sau partenerei că ne pasă și ne interesează.

„Nu pot să zic că nu sunt romantic, dar trebuie să recunosc că nu sunt într-un mod cum vor femeile. (...) Dau flori, dar nu mă încadrez în tiparul ăsta. Nu sunt gelos. Gelozia într-o relație, din punctul meu de vedere, are și ea rolul ei. Este importantă. Pentru că altfel ea are impresia că nu te interesează de ea. Cumva femeia vrea libertate, vrea să nu fii gelos, dar dacă nu ești gelos, de ce nu ești? Trebuie să fii un pic. Sau dacă nu ești deloc, trebuie să faci un pic pe gelosul”, a adăugat Victor Slav. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel