Victor Socaciu, averea pe care le-a lăsat-o celor trei copii. Regretatul artist a fost căsătorit de patru ori
Data actualizării:
Data publicării:
Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Ce avere le-a lăsat celor trei copii?

Victor Socaciu a murit la 68 de ani, după ce s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. Acesta se afla de mai mult timp în spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. 


Regretatul artist a fost căsătorit de patru ori și are trei copii. Victor Socaciu a mers prima oară la altar cu Doina, prima lui soție, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. Cei doi au divorțat după 12 ani. 


Căsnicia cu Marina Almășan a durat 16 ani, iar relația lor s-ar fi înfiripat înainte să divorțeze de foștii parteneri. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 1996, în același an în care prezentatoarea TV a divorțat de fostul partener. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 


Victor Socaciu s-a stins din viață, iar vestea cea tragică a îndurerat o țară întreagă. Regretatul artist a lăsat lumii o avere cultură fără de preț și 3 moștenitori de care a fost mereu foarte mândru. 


Din prima lui căsnicie cu Doina, s-a născut fiica cea mare a artistului, Iulia în vârstă de 40 de ani. Alessia Ana-Maria (33 de ani) este fata cea mică a lui Victor Socaciu. Victoraș, în vârstă de 23 de ani, este singurul fiu al regretatului artist. Tânărul s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.


În anul 2017, Victor Socaciu figura în declarația de avere cu trei terenuri (la Covasna și Cornu) și două case (la Cornu și în Eforie). Veniturile regretatului artist proveneau din drepturile de autor, pensie și indemnizație de revoluționar. 


În perioada 2012 – 2016 Victor Socaciu a fost parlamentar de Mureș din partea PSD. 


Ce pensie avea Victor Socaciu: "Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat ca artist"


Pe lângă problemele de sănătate cu care se confrunta, regretatul artist se descurca și foarte greu cu banii. Ajuns la vărsta pensionării, acesta primea o sumă extrem de mică de la stat, în condițiile în care a muncit 50 de ani.  Mai exact, Victor Socaciu încasa lunar 1700 de lei. În trecut, el se bucura de o indemnizație de parlamentar, care îi sporea veniturile, dar care, din 2012 i-a fost anulată. 


”Trăiesc cu o pensie de 1.700 de lei. Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat ca artist. Sunt încă supărat pe faptul că indemnizația de parlamentar de 3.0000 de lei, căci am fost parlamentar între 20008 și 2012, mi-a fost anulată.


Cineva a considerat că este o pensie specială. Eu nu o văd altfel decât ca o indemnizație, nu ca o pensie. Atunci ce să mai spunem despre acele pensii de peste 30.000 sau 35.000 de lei? Acelora cum să le mai spunem dacă cele de 3.000 de lei sunt pensii speciale?”, declara Victor Socaciu pentru Impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  avere  copii  sotii  victor socaciu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel