Victor Socaciu, averea pe care le-a lăsat-o celor trei copii. Regretatul artist a fost căsătorit de patru ori
Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Ce avere le-a lăsat celor trei copii?

Victor Socaciu a murit la 68 de ani, după ce s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. Acesta se afla de mai mult timp în spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. 


Regretatul artist a fost căsătorit de patru ori și are trei copii. Victor Socaciu a mers prima oară la altar cu Doina, prima lui soție, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. Cei doi au divorțat după 12 ani. 


Căsnicia cu Marina Almășan a durat 16 ani, iar relația lor s-ar fi înfiripat înainte să divorțeze de foștii parteneri. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 1996, în același an în care prezentatoarea TV a divorțat de fostul partener. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 


Victor Socaciu s-a stins din viață, iar vestea cea tragică a îndurerat o țară întreagă. Regretatul artist a lăsat lumii o avere cultură fără de preț și 3 moștenitori de care a fost mereu foarte mândru. 


Din prima lui căsnicie cu Doina, s-a născut fiica cea mare a artistului, Iulia în vârstă de 40 de ani. Alessia Ana-Maria (33 de ani) este fata cea mică a lui Victor Socaciu. Victoraș, în vârstă de 23 de ani, este singurul fiu al regretatului artist. Tânărul s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.


În anul 2017, Victor Socaciu figura în declarația de avere cu trei terenuri (la Covasna și Cornu) și două case (la Cornu și în Eforie). Veniturile regretatului artist proveneau din drepturile de autor, pensie și indemnizație de revoluționar. 


În perioada 2012 – 2016 Victor Socaciu a fost parlamentar de Mureș din partea PSD. 


Ce pensie avea Victor Socaciu: "Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat ca artist"


Pe lângă problemele de sănătate cu care se confrunta, regretatul artist se descurca și foarte greu cu banii. Ajuns la vărsta pensionării, acesta primea o sumă extrem de mică de la stat, în condițiile în care a muncit 50 de ani.  Mai exact, Victor Socaciu încasa lunar 1700 de lei. În trecut, el se bucura de o indemnizație de parlamentar, care îi sporea veniturile, dar care, din 2012 i-a fost anulată. 


”Trăiesc cu o pensie de 1.700 de lei. Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat ca artist. Sunt încă supărat pe faptul că indemnizația de parlamentar de 3.0000 de lei, căci am fost parlamentar între 20008 și 2012, mi-a fost anulată.


Cineva a considerat că este o pensie specială. Eu nu o văd altfel decât ca o indemnizație, nu ca o pensie. Atunci ce să mai spunem despre acele pensii de peste 30.000 sau 35.000 de lei? Acelora cum să le mai spunem dacă cele de 3.000 de lei sunt pensii speciale?”, declara Victor Socaciu pentru Impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 27 dec, 20:52

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...