Victor Socaciu, mărțișoare scumpe pentru Marina Almășan: „Le am și acum”. Ce bijuterii obișnuia să-i cumpere regretatul artist
Marina Almășan a vorbit despre mărțișoarele pe care le primea de la Victor Socaciu, pe vremea când erau căsătoriți.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. 

Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 

Pe 1 martie, Marina Almășan a rememorat câteva amintiri din timpul căsniciei cu marele artist. Acesta obișnuia să-i cumpere bijuterii scumpe, în fiecare an.


„La început, Victor îmi făcea cadou câte o brățară de aur, După câțiva ani, i-am zis stop cu cheltuielile, pentru că nu o să le pot purta simultan. Am făcut o colecție. Eu nu sunt foarte pasionată de bjuterii. Le am și acum și le port doar prin emisiuni”, a declarat Marina Almășan pentru Impact.

 

"Mi-a dedicat un cântec". Marina Almășan, regrete după moartea lui Victor Socaciu: Pentru a înţelege cât ne iubeam, a trebuit să aibă loc ruptura

 

"Victor a scris lângă mine un ocean de melodii superbe. Mă răsfăţa, spunându-mi că multe dintre ele sunt scrise pentru mine. Unele chiar simţeam că sunt, în ele soţul meu strecurând pe furiş scene din viaţa noastră de familie, simboluri numai de noi ştiute, glume pe care ni le făceam reciproc. Există însă un cântec pe care mi l-a dedicat în mod declarat ( de altfel, pe CD-ul care poartă numele melodiei chiar stă scris  "Dedic acest album iubitei mele soţii Marina”) şi care mă mişcă profund, regăsindu-mă în el : “Lângă inimă îmi stai”. Zilele în care l-a compus îmi sunt atât de vii în minte, încât aproape că mă aştept să se deschidă uşa şi să intre Victor, cu chitara, spunându-mi: “Hai să-ţi cânt cântecul tău! Tu eşti glontele meu de argint!”, a spus Marina Almășan pentru okmagazine.ro.

 

"Pentru a înţelege cât de mult ne iubeam, a trebuit să aibă loc această ruptură"

Întrebată dacă regretă că a renunțat la povestea de iubire cu regretatul artist Victor Socaciu, jurnalista a mai spus:

"Întotdeauna regretăm lucruri pe care le-am fi visat a fi altfel, crezând că, poate, am fi avut puterea să le schimbăm. Însă ceea ce cred eu acum, cu mintea, experienţa şi relaxarea de acum, nu ar fi funcţionat, poate, atunci. Dar deciziile noastre de atunci au fost rezultanta situaţiei de atunci. Perioada respectivă a fost una grea, încărcată, epuizantă. Principiile mele de viaţă sunt extrem de solide, sunt un om care iartă uşor greşeli mici, dar foarte greu pe cele majore. El, la rându-i, era un om orgolios. Probabil că, pentru a înţelege amândoi cât de mult ne iubeam de fapt, a trebuit să aibă loc această ruptură".

 


Marina Almășan scrie o carte, văduva lui Victor Socaciu nu e de acord


Între văduva lui Victor Socaciu și fosta soție a regretatului artist se iscă un nou război. Motivul ar fi planul Marinei Almășan de a scrie o carte despre viața fostului său soț. Brândușa  Socaciu susține că nu e de acord cu această inițiativă. 

Întrebată dacă are de gând să scrie o carte despre povestea lor de iubire, Brândușa Socaciu a spus că nu crede că regretatului artist i-ar fi plăcut să devină subiect de carte.


„Mă întrebați dacă aș vrea să scriu o carte. Sigur că aș putea, am multe lucruri de povestit, dar pe lângă faptul că îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller, înainte de toate aș lua în calcul și anumite aspecte legale care au menirea de a proteja viața privată și imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Viața privată este ocrotită de lege și potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care susține că orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private”, a mărturisit Brândușa Socaciu pentru Impact, în urmă cu ceva timp.

Replica Marinei Almășan


„Eu nu trebuie să cer nimănui niciun consimțământ pentru a-mi povesti viața. Iar dacă cineva ar susține astfel de aberații, probabil că are de ce să se teamă!”, a fost replica Marinei Almășan, conform sursei citate. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 02 Martie, 07:45

Ce se întâmplă dacă înghiți guma de mestecat

Ai înghițit guma de mestecat? Iată ce se poate întâmpla...


Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare