VIDEO cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: „Sunt traumatizată. Nu îmi ies din minte aceste clipe teribile”
Data publicării:
Au apărut primele imagini cu un puternic impact emoțional, de la accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. 

Pe 9 aprilie 2023, actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un tragic accident rutier. Vedeta, în vârstă de 26 de ani, a lovit mortal un bărbat de 35 de ani, care i-a sărit în fața mașinii, spun informațiile apărute până acum. În timp ce s-a deschis deja un dosar penal, iar autoritățile urmează să hotărască dacă vedeta este sau nu găsită vinovată, în spațiul public au apărut deja primele imagini de la accidentul dureros. În imaginile cu un puternic impact emoțional se vede cum vedeta circula regulamentar, când în față i-a căzut brusc bărbatul. Aceasta a virat spre stânga, însă tragedia nu a mai putut fi evitată, iar salvatorii veniți la fața locului au constatat decesul. 

Autoritățile urmează să hotărască dacă mașinile parcate pe trotuar i-au luat Monicăi din vizibilitate, dar și în ce circumstanțe a căzut bărbatul de pe banca din care stătea, în stația de autobuz. Imaginile surprinse de camerele de vedere din zonă pot avea un mare impact emoțional. 

VEZI și: Teo Trandafir nu s-a putut abține! Prezentatoarea și-a dat cu părerea despre cazul Anei Morodan: „Hai să pun o întrebare”

Prima reacție a Monicăi Odagiu, după accident

La scurt timp după producerea accidentului teribil, Monica Odagiu le-a oferit și o reacție fanilor săi, în mediul online. Actrița s-a arătat extrem de afectată și de îndurerată de decesul pe care l-a produs și s-a arătat a fi alături de familia îndurerată. Mai mult, aceasta și-a rugat fanii să dea dovadă de empatie, întrucât șocul peste care trebuie ea să treacă acum este uriaș.

„Astăzi am trăit o experiență tragică. fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte aceste clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. 

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie.

Vă rog să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis Monica Odagiu pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Maurice Munteanu, dezvăluiri șocante, după ce Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis: „Orgoliile și vanitatea te pot îngropa”

Ce spune iubitul surorii actriței 

Chiar dacă nu se afla cu actrița la momentul producerii accidentului teribil, iubitul Anei Odagiu, sora acesteia, a sosit imediat la fața locului. Potrivit martorilor care au asistat în momentul producerii impactului, se pare că bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate. 

“Nu vă pot da detalii, nu am fost aici. A fost un martor care susținea că trecătorul ar fi fost în stare de ebrietate și că nu se știe dacă s-ar fi împiedicat sau s-ar fi aruncat în fața mașinii.

Eu nu pot să vă dau detalii, oamenii legii vor stabili cauzele, ei au mai multe informații”, a declarat Conrad Mericoffer, potrivit cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  monica odagiu  omor  video 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel