Violeta Bănică: „Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Am doi părinți brilianți” / VIDEO
Data publicării:
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a avut o primă apariție într-o emisiune TV, în platoul Spectacola și DC News, acolo unde a descris relația pe care o are cu părinții ei și a dezvăluit cât de mult își admiră fratele mai mare. 

Violeta Bănică a fost invitată în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News, acolo unde tânăra a venit însoțită de designerul Eli Lăslean. Cele două au vorbit despre proiectul Ellis Cool - Discover Yourself. 

Eli Lăslean a deschis un centru educativ la Arad - ELLIS Hub fashion design, care a avut deja primele grupe de absolvenți. Violeta Bănică i-a fost alături celebrului designer în tot acest demers, în calitate de ambasador al proectului. 


120 de copii și tineri au fost inițiați gratuit în modă, arte și meserii, la Arad. Cursanții au învățat, timp de 4 săptămâni, cum să își dezvolte stilul personal, design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat, tricotat, modeling, educație financiară și bune maniere. 


Violeta Bănică ne-a dezvăluit că a luat contact cu lumea artei de mică și că, deși este pasionată de latura creativă, își dorește să urmeze Dreptul. 


„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept. 

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am fost crescută într-o casă și într-un loc creativ, care își permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a declarat Violeta Bănică în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 

 

Violeta Bănică, mândră că este fiica părinților ei


Întrebată cum a fost încurajată de părinții ei în alegerea viitorului profesional, tânăra ne-a dezvăluit că atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică Jr i-au spus că o vor susține necondiționat, indiferent de drumul pe care îl va alege. 

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre părinții ei. 


Radu Ștefan Bănică este cel mai bun  prieten al ei


Violeta are o relație deosebită cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl descrie drept un model de evoluție la care aspiră. Cei doi mai au un frățior mai mic, din căsnicia tatălui lor cu Lavinia Pârva. 

„Ștefănel a ales să meargă pe actorie și pe muzic. Tocmai și-a lansat noul single „Tu”, vă rog să-l ascultați pe YouTube acum! Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecții de canto și pur și simplu l-am văzut crescând, evoluând. Și acum, să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: Și eu vreau să fiu așa! Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a mai spus tânăra.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  fiica  stefan banica  violeta banica 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel