„Violeta mi-a salvat viața”. Andreea Marin, declarații emoționante despre fiica sa. Cum se înțeleg cele două
Data publicării:
Andreea Marin și Violeta au avut parte de o apariție minunată împreună, în cadrul unei emisiuni.

Andreea Marin și Violeta au o relație mamă-fiică extrem de frumoasă, chiar dacă prezentatoarea mărturisește că mai există și clipe mai tensionate, în care încearcă să-i înțeleagă stările schimbătoare ale fiicei sale. Aceasta este foarte mândră de adolescenta care se poate mândri cu foarte multe realizări până la această vârstă, ultima fiind chiar conferința importantă la nivel internațional, pe care aceasta, cu ajutorul altor tineri, au organizat-o la Palatul Parlamentului. 

„A fost o experiență foarte stresantă, pentru că eu nu am avut experiența de a organiza un eveniment atât de mare și ne-am întâlnit cu miliarde de probleme în ultimele 5 minute. (..) Pe mine mă pasionează foarte tare ce fac. Spre exemplu, merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri în general, sunt 2 căsuțe, una de femei și bărbați, și merg de aproximativ un an jumătate. Mama îmi mai zice să nu merg săptămâna asta, pentru că trebuie să dorm, iar eu zic că trebuie să merg, e o pasiune.”, a declarat Violeta, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Fiica lui Sergiu Costache, afectată de scenele intime ale tatălui său din Clanul: „S-a supărat tare, a plâns”

Andreea Marin, „bătută” cu propriile arme de fiica sa

Violeta are un program atât de încărcat și își dorește să facă atât de multe activități, încât mama sa îi spune uneori să ia o pauză și să se odihnească. Aici vine momentul în care tânăra o confruntă pe aceasta cu propriile arme. 

„Îmi dă replica de multe ori. Eu îi spun „Nu se poate să faci asta acum”.”, spune Andreea Marin.

„Iar eu îi zic că nu există nu se poate.”, a continuat tânăra.

„Mă bate cu propriile arme.”, mai spune vedeta. 

VEZI și: Ce spune Ilinca Vandici despre colaborarea cu Teo Trandafir: „Este o super provocare”. Cum a reușit să găsească echilibrul pe plan personal

„Mie Violeta mi-a salvat viața”

Urmează însă o etapă grea pentru cele două, întrucât Violeta urmează să plece curând la facultate, iar tânăra visează să studieze fie la o universitate de top din Europa, fie în SUA.  Acest lucru nu va veni cu provocări doar pentru „Zână”, ci și pentru tânăra care spune că este extrem de atașată de propria locuință.

„Trebuie susținută pentru ceea ce face, nu pică nimic din cer. Oricărui părinte cred că îi este greu atunci când copilul își ia zborul.”, mai spune Andreea Marin.

„Nu am idee dacă mă voi întoarce, mi-ar plăcea să stau câțiva ani să văd cum e, dar să mă întorc. Mie mi-e dor de casă și când merg la școală, îmi place siguranța de aici. Îi mulțumesc mamei mele pentru că mă suportă în fiecare zi, chiar dacă am o zi proastă. Mai sunt dificilă și mama zice „Te iubesc, te înțeleg”, a continuat și Violeta.

„Adevărul e că nu o înțeleg tot timpul, dar îmi dau silința. Mie Violeta mi-a salvat viața în momente în care mi-a fost foarte greu, ea a fost motivația mea pentru a continua, pentru a merge mai departe cu fruntea sus și acum este speranța mea.”, spune Andreea Marin.

Citește și: Horoscop, marți, 12 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri




pixel