Viorel Lis a ajuns de urgență la spital cu arsuri la un picior. Ce a pățit fostul primar al Capitalei
Data publicării:
Viorel Lis a avut nevoie urgentă de ingrijirile medicilor după ce s-a ars rău la picior. 

Viorel Lis are parte doar de necazuri în ultima vreme. Fostul primar al Capitalei a ajuns de urgență la spitalul Floreasca cu arsuri la picior, destul de grave. Acesta se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19, dar iată că are din nou probleme de sănătate. 


Oana Lis a fost cea care a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. Aceasta a mărturisit că soțul ei a adormit cu piciorul pe radiator și au ajuns de urgență la spital cu arsuri. 


„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.


Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, pentru Click!


 Viorel Lis suferă de mai multe probleme de sănătate. Fostul edil are diabet și a făcut și un AVC (accident vascular celebral) în urmă cu câțiva ani. Viorel Lis are și o semi-pareză la picioare iar asta îi afectează mult mobilitatea. 

 

„Facebook versus Realitate!!! Lumea de pe Fb- chiar oameni care nu m-au văzut niciodată în viața lor!

„Aia a lu Lis e o nenorocita care sta cu un moș, altceva nu a stiut sa faca, sta numai prin restaurante si nu are grija de el si abia așteaptă să moară…” …O AUD DE 20 ani…(pe stilul…Ea nu merită nimic, noi meritam ca noi suntem perfecți pe Fb cel putin… restul nu conteaza ca nu știe lumea daca nu postam…și putem să o judecăm…) Versus Realitate…Ii spăl ca o gheisa zilnic cu mare grija picioarele lui Vio pentru ca e diabetic si ma îngrijorez la orice zgarietura de-a lui…Și îi iau ptr picioarele lui creme mai scumpe decât pentru fata mea, jur!!! Hai sa judecăm mai puțin si sa ajutăm mai mult!”, este mesajul din mediul online al Oanei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: arsuri  Oana Lis  picior  probleme  sănătate  spital  viorel lis 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel