Viorel Lis, declaraţie de dragoste impresionantă pentru Oana: „Poți să fii romantic la orice vârstă”
Data actualizării:
Data publicării:
Viorel Lis a surprins-o în această dimineață pe Oana cu o declarație de dragoste impresionantă. 

​Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind împreună încă din perioada în care Viorel Lis ocupa funcția de primar al Capitalei. Deși sunt împreună de peste două decenii, ​Oana și Viorel Lis au ajuns în fața ofițerului de Stare Civilă în anul 2009.

Te-ar putea interesa și: Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Între ei există o diferență de vârstă de 35 de ani, motiv pentru care mulți au pus la îndoială sentimentele Oanei și au susținut că nu îl iubește cu adevărat pe partenerul său. Lucrurile au stat, însă, complet diferit. Anii au trecut, iar blondina a rămas lângă partenerul ei de viață chiar și în cele mai dificile clipe din viața lui. Acum, fostul edil al Capitalei are 81 de ani și grave probleme de sănătate, iar cea care îi este alături necondiționat este soția sa.

Deși au străbătut mai multe probleme financiare în ultimul timp, Oana Lis a încercat să-i ofere cele mai bune condiții partenerului ei de viață, fiind nevoită chiar să vândă mai multe lucruri din casă pentru a face rost de bani. În ciuda dificultăților, Oana Lis reușește să rămână optimistă și să aibă mere zâmbetul pe buze.

Te-ar putea interesa și: „Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Viorel Lis, declaraţie de dragoste impresionantă pentru Oana: „Poți să fii romantic la orice vârstă”

Viorel Lis a demonstrat că dragostea nu are vârstă. Pentru a-i mulţumi că îi este alături, fostul edil al Capitalei i-a făcut o declarație de dragoste specială soției sale. În această dimineață, Viorel Lis i-a spus Oanei  că este totul pentru el, descriind-o ca asistenta, infirmiera, ospătărița, prietena și iubirea sa. Oana a împărtășit aceste cuvinte pe rețelele sociale, demonstrând, din nou, că în ciuda provocărilor întâmpinate, dragostea lor rămâne puternică.

Glumeață din fire, aceasta a adăugat că Dumnezeu i-a pus mâna în cap lui Viorel atunci când a decis să fie împreună, chiar dacă în perioada în care s-au cunoscut fostul edil avea și alte tentative de flirt.

Te-ar putea interesa și: Ce a putut să spună Maria Iordănescu în direct, la TV, despre Mihai Bendeac. Nu i-a spus-o niciodată în față

„Poți să fii romantic la orice vârstă. Viorel se uita azi galeș la mine se dimineața și îmi zice romantic ... «-Tu ești totul pentru mine. Tu ești asistenta mea, tu ești infirmiera mea, tu esti ospătărița mea, tu ești prietena mea, tu ești iubirea mea, tu ești sprijinul meu.» Și așa e. Dumnezeu i-a pus mana în cap cum se zice atunci când a ales sa fie cu mine, deși umbla cu mai multe în perioada aceea, era mare șugubăț”, a scris Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel