Viorica Vodă, noi dezvăluiri ȘOCANTE. Cum a fost hărțuită actrița: „Mi-a smuls sutienul de pe mine”
Data actualizării:
Data publicării:
Viorica Vodă a făcut dezvăluiri șocante. Actrița a povestit cum a fost hărțuită. 

Viorica Vodă a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, pe Pro Tv, acolo unde a făcut dezvăluiri șocante. Marea actriță a povestit cum a fost hărțuită în timpul unei filmări de către un regizor. 

”Nu ești pregătită la 20 de ani, picată din fundul Moldovei, o pudoare în care era rușine să .. Eu vin dintr-o societate extrem de conservatoare. Gândește-te că înainte de revoluție, cum a fost la noi, păi eu vin de acolo unde bărbatul este universul meu. Dacă o femeie greșește sau un bărbat ... lucrurile astea nu că sunt considerate de condamnat, sunt de rușinea rușinilor.” a spus actrița, în emisiunea de la PRO TV. 

Viorica Vodă: „frivolități în toate ipostazele”

„Aveam un moment cu un actor destul de cunoscut cu care trebuia să cânt o melodie, ceva lăutărească. M-am pregătit de acasă, am zis să nu fie manea. M-am dus la sursă, la un coleg de la conservator, am cântat, mi-am făcut temele și dânsul mi-a dat un număr de telefon pe scenariu, în care m-a rugat să îl sun după ora 7 să îi propun melodia. Nu l-am sunat, pentru că în mod normal există o persoană tehnică care te sună în teatru și la filmare, e un regizor tehnic, un asistent.

Filmarea a fost destul de dificilă, era pe tren, eu jucam un fel de securistă, ceva de genul, ți-am zis că am mers numai pe tipologia asta mult timp pe film, frivolități în toate ipostazele, eu așa le spun, și aveam cu marele actor Motoi, a fost un actor important, eram flatată, uau, joc cu Motoi, și la un moment dat regizorul respectiv mi-a cerut să renunț la sutien, deci eram în cușetă, că vezi Doamne, așa era motivația, că acele femei erau expuse și făceau orice ca să obțină informații.

Viorica Vodă: „M-a ridicat pur și simplu și a smuls sutienul de pe mine”

N-am vrut să fac treaba asta pentru că nu am fost pregătită, nu discutasem. Lucrurile astea se discută înainte. Am reacționat destul de ... cum să spun, așa, de .. nepregătită, domn regizor, dar cu tact și eleganță. A început să urle, efectiv, în tot trenul ăla, repet, că s-a închiriat un tren, că era undeva spre Moldova, așa, m-a jignit verbal față de toată echipa. Nu pot să redau scena. M-a ridicat pur și simplu și mi-a smuls sutienul de pe mine. Deci, când spun, mi-a smuls sutienul și mi-a cerut să am o scenă erotică sau ceva.. cu colega mea Aniela Petreanu, care a jucat la Divertis, o actriță de comedie foarte bună.

Evident că reacția a fost .. destul de șocată. Cu toată echipa de față. Eu m-am blocat, am început să plâng. Tremuram, visceral, deci efectiv tremuram, plângeam cu sughițuri și i-am spus dar nu aveți dreptul să puneți mâna pe mine..Adică lucrurile astea sunt lipsite de profesionalism.” - a spus actrița la PRO TV.

El a vrut să îl sun ca să ne întâlnim noi în privat și pentru că eu nu l-am sunat, el a început să fie agresiv. Eu nu pot să redau verbal ce s-a întâmplat acolo pentru că sunt lucruri șocante.”, a declarat Viorica Vodă în emisiunea lui Cătălin Măruță, pe Pro TV.

Viorica Vodă:  „Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem”

Actrița Viorica Vodă a fost prezentă pe scena celei de-a 16-a ediții a Premiilor Gopo, alături de colegii ei din filmul Filantropica, regizat de Nae Caranfil, care a sărbătorit 20 de ani. Aceasta a dat dovadă de foarte mult curaj și a ales să vorbească public despre sacrificiile impuse de lumea cinematografiei. Actrița a purtat un discurs puternic pe scenă, plin de emoție, despre cum a fost nevoită să facă terapie, pentru a trece peste hărțuirea din lumea cinematografiei.

"Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost. Să nu credeți că vreau acum să mă reinventez inițiind campania #meetoo from Moldova, pentru că vin din Basarabia. Nu. Nu despre asta e vorba.", a declarat Viorica Vodă, potrivit culturadubla.

Citește continuarea AICI


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: hartuire  viorica voda 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel