Virgil Ianțu, legătură neștiută cu Cristi Borcea. Cum i-a schimbat viața omul de afaceri: „Mi-a aruncat un pliant pe masă și mi-a zis…”
Data publicării:
Virgil Ianțu a dezvăluit care este legătura neștiută dintre el și Cristi Borcea. Omul de afaceri i-a schimbat viața.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV.  Vedeta a devenit cunoscut după ce a prezentat mai multe proiecte în televiziune, printre care „Vrei să fii miliardar?', „Copiii spun lucruri trăsnite' și „Te crezi mai deștept?'. Acum aproape 20 de ani, Virgil Ianțu cânta în formația „The 50’s', alături de Ștefan Bănică Jr. Puțini sunt cei care știu care este legătura dintre el și Cristi Borcea. 

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Virgil Ianțu a dezvăluit cum i-a schimbat Cristi Borcea viața. Acesta a mărturisit că omul de afaceri l-a inspirat să prezinte show-uri pentru copii. 

Cum i-a schimbat viața Cristi Borcea lui Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a devenit cunoscut după ce a prezentat celebra emisiune „Copiii spun lucruri trăsnite'. Cel care l-ar fi îndrumat pe Virgil Ianțu să prezinte această emisiune a fost Cristi Borcea. Prezentatorul TV a povestit cum s-a întâmplat totul. 

„Cristi Borcea a venit și mi-a aruncat un pliant pe masă.

Mi-a zis: uite, asta e următoarea emisiune pe care o să o faci. E o emisiune cu copii.

Nu, ce să fac eu cu o emisiune de copii? Nu mă interesează, nu am copii, nu am vreo chimie cu copiii.

Mi-a zis să mă duc să văd o înregistrare originală, americană, cu emisiunea moderată de Bill Cosby. Când am văzut despre ce este vorba și ce presupune, m-am dus la el și i-am zis că vreau să o fac', a explicat el la podcast. 

Virgil Ianțu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr

Virgil Ianțu a fost recent invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr, dar și cum au ajuns să cânte împreună, timp de nouă ani.  Prezentatorul TV a mărturisit că pasiunea pentru muzică a fost motivul pentru care s-au apropiat. 

„Noi ne-am întâlnit pe la petreceri prin anul 1993, eram ca prin același anturaj. Ne-am tot întâlnit, el venea cu chitara și am început să cântăm. Cântam mult Beatles și ne-am plăcut. De fapt, muzica ne-a împrietenit. După am început să jucăm fotbal împreună, să stăm unii la alții cu zilele, să plecăm în vacanțe. La un moment dat, a venit ideea asta de a face grupul vocal. Eu, în prima fază, nu puteam să cânt în concerte pentru că eram la Madrigal și acolo era un regim extrem de strict. 

Pe lângă energia noastră ca trupă, ca gașcă, ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical. Eram toți care știam ce însemnă armonie, știam ce înseamnă partituri. Noi făceam aranjamentele vocale și eram foarte serioși. Trupa cu Ștefan Bănică Jr a durat vreo nouă ani”, a declarat Virgil Ianțu, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristi borcea  legatura  Virgil Iantu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel