Virgil Ianțu, legătură neștiută cu Cristi Borcea. Cum i-a schimbat viața omul de afaceri: „Mi-a aruncat un pliant pe masă și mi-a zis…”
Virgil Ianțu a dezvăluit care este legătura neștiută dintre el și Cristi Borcea. Omul de afaceri i-a schimbat viața.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV.  Vedeta a devenit cunoscut după ce a prezentat mai multe proiecte în televiziune, printre care „Vrei să fii miliardar?', „Copiii spun lucruri trăsnite' și „Te crezi mai deștept?'. Acum aproape 20 de ani, Virgil Ianțu cânta în formația „The 50’s', alături de Ștefan Bănică Jr. Puțini sunt cei care știu care este legătura dintre el și Cristi Borcea. 

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Virgil Ianțu a dezvăluit cum i-a schimbat Cristi Borcea viața. Acesta a mărturisit că omul de afaceri l-a inspirat să prezinte show-uri pentru copii. 

Cum i-a schimbat viața Cristi Borcea lui Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a devenit cunoscut după ce a prezentat celebra emisiune „Copiii spun lucruri trăsnite'. Cel care l-ar fi îndrumat pe Virgil Ianțu să prezinte această emisiune a fost Cristi Borcea. Prezentatorul TV a povestit cum s-a întâmplat totul. 

„Cristi Borcea a venit și mi-a aruncat un pliant pe masă.

Mi-a zis: uite, asta e următoarea emisiune pe care o să o faci. E o emisiune cu copii.

Nu, ce să fac eu cu o emisiune de copii? Nu mă interesează, nu am copii, nu am vreo chimie cu copiii.

Mi-a zis să mă duc să văd o înregistrare originală, americană, cu emisiunea moderată de Bill Cosby. Când am văzut despre ce este vorba și ce presupune, m-am dus la el și i-am zis că vreau să o fac', a explicat el la podcast. 

Virgil Ianțu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr

Virgil Ianțu a fost recent invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr, dar și cum au ajuns să cânte împreună, timp de nouă ani.  Prezentatorul TV a mărturisit că pasiunea pentru muzică a fost motivul pentru care s-au apropiat. 

„Noi ne-am întâlnit pe la petreceri prin anul 1993, eram ca prin același anturaj. Ne-am tot întâlnit, el venea cu chitara și am început să cântăm. Cântam mult Beatles și ne-am plăcut. De fapt, muzica ne-a împrietenit. După am început să jucăm fotbal împreună, să stăm unii la alții cu zilele, să plecăm în vacanțe. La un moment dat, a venit ideea asta de a face grupul vocal. Eu, în prima fază, nu puteam să cânt în concerte pentru că eram la Madrigal și acolo era un regim extrem de strict. 

Pe lângă energia noastră ca trupă, ca gașcă, ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical. Eram toți care știam ce însemnă armonie, știam ce înseamnă partituri. Noi făceam aranjamentele vocale și eram foarte serioși. Trupa cu Ștefan Bănică Jr a durat vreo nouă ani”, a declarat Virgil Ianțu, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Citește continuarea AICI

Data: 09 apr 2022, 10:19
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristi borcea  legatura  Virgil Iantu 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...