Viviana Sposub, strigăt de încurajare către fani. Vedeta are nevoie de motivație: „Stau de jumătate de oră și nu știu ce aștept”
Data actualizării:
Data publicării:
Viviana Sposub împărtășește experiența sa cu fanii care o urmăresc. Ce le transmite vedeta.

Viviana Sposub a făcut un anunț important despre propria sa persoană în data de 6 iulie 2023. Iubita lui George Burcea a dezvăluit fanilor că a revenit în sala de antrenament după o pauză lungă. Fosta concurentă de la Ferma a căutat motivația pentru a continua acest obicei sănătos, chiar dacă nu are nevoie să slăbească. În norocul ei, are un antrenor de încredere, pe nume Alexander Florescu.

Alexander este cunoscut pentru programele sale de antrenament și nutriție, precum și pentru prezența sa în emisiuni televizate. Viviana se bazează pe experiența și îndrumarea antrenorului său, care s-a bucurat că vedeta a reluat activitatea fizică.

Apel la încurajare

Viviana transmite fanilor că este indecisă în privința intrării în sala de sport. Vedeta caută să-și adune curajul, iar în acest demers apelează la încurajarea fanilor săi. Cu toate acestea, Viviana consideră despre sine că este într-o formă bună deja, deși caută să conserve actuala situație.

„Pentru a vă mai ține la curent cu viața mea, astăzi o să fac ceva ce nu am mai făcut de doi ani de zile, ceva foarte important pentru mine și anume mă întorc la sală, dar încă nu mi-am făcut curaj. Stau de jumătate de oră lângă sală și nu știu ce aștept, dar aștept ceva, o motivație… Am început ușor, dar tare determinată… Sunt într-o formă foarte bună, deși nu am mai făcut sport de foarte mult timp. Dar cu toate astea, îmi doresc să revin la sală pentru că îmi dă o stare de bine”, a povestit Viviana Sposub pe o rețea de socializare.

Vezi și: Viviana Sposub a lipsit din emisiunea „Dimineața cu noi”. Bursucu: ”Viviana e reținută de poliție”

Au parte de o iubire puternică

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din industria showbiz-ului. Își au originea în emisiunea Ferma de la Pro TV, iar de atunci au devenit inseparabili. În ciuda comentariilor răutăcioase din mediul online, cei doi au demonstrat că iubirea lor este puternică și că trec peste orice obstacol cu încredere.

Deși au existat speculații frecvente despre o posibilă despărțire, realitatea este cu totul alta, iar cei doi se pregătesc chiar să se căsătorească.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Click!.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”, a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios.

Vezi și: Viviana Sposub și George Burcea vor ajunge în fața altarului: „Sunt cel mai fericit bărbat, o iubesc enorm”. Când va avea loc marele eveniment

Vezi și: Viviana Sposub, viciul de care nu poate scăpa: ”A devenit o dependență de ceva timp” / EXCLUSIV

Vezi și: Cadoul inedit pe care George Burcea i l-a dăruit Vivianei Sposub: ”Nu am primit în viața mea așa ceva”

Vezi și: Viviana Sposub a dezvăluit cine o trezește în fiecare dimineață: "Mă tot sună ca să fiu gata de emisiune". Nu este vorba despre George Burcea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Andreea Balan  George Burcea  nunta  sport  Viviana Sposub 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel