Viviana Sposub, viciul de care nu poate scăpa: ”A devenit o dependență de ceva timp” / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Viviana Sposun a dezvăluit, în exclusivitate pentru spectacola, care este cel mai nesănătos viciu, de care nu poate scăpa.

Viviana Sposub a cucerit inimile telespectatorilor imediat, prin optimismul ei și prin zâmbetul pe care îl are mereu pe buze. Frumoasa prezentatoare trăiește, cu siguranță, cea mai frumoasă perioadă din viața ei, fiind împlinită atât pe plan sentimental, cât și profesional. Totuși, chiar dacă inspiră zeci de oameni în fiecare zi, prin aparițiile ei, aceasta recunoaște faptul că, la rândul ei, este ”ținta” anumitor vicii. Iubita lui George Burcea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că acum se confrunt cu o adevărată dependență, de care nu prea mai poate scăpa. 

SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Viviana Sposub: Îmi place să beau băuturi carbogazoase, mai exact, cele negre. A devenit o dependență de ceva timp. Nu pot să mănânc dacă nu am și un suc pe masă.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Viviana Sposub EXCLUSIV

Care este talentul ascuns al Vivianei Sposub

Mai mult, vedeta de la Kanal D ne-a mărturisit faptul că are și un talent ascuns, de care foarte puțină lume știe. Viviana l-a descoperit în copilărie, când se amuza deseori pe tema aceasta.

„Pot să îmi umflu burta atât de tare încât să par însărcinată. Am descoperit asta când eram mică și făceam scenarii de film pe care mai apoi le filmam cu telefonul mamei. Mereu jucam rolul unei femei însărcinate, nu mă întrebați de ce. Cred că aș putea primi cu ușurință un loc în mijloacele de transport în comun dacă aș pune în practică talentul ăsta.”, ne-a mai spus vedeta. 

Ce își dorea Viviana Sposub în copilărie

Încă din copilărie, Viviana Sposub se visa în lumina reflectoarelor. Chiar dacă nu se vedea la cârma unei emisiuni de divertisment, aceasta voia să încânte publicul prin vocea ei deosebită. Pentru asta s-a pregătit intens însă, iar părinții au sprijinit-o foarte mult în acest sens. 

„Când eram mică îmi doream extrem de mult să devin cântăreață. De aceea mă puneam pe cântat ori de câte ori prindeam ocazia. Apoi chiar am început să merg la concursuri și să dezvolt talentul și pasiunea pentru muzică.”, a mai mărturisit viviana în exclusivitate pentru Spectacola.

Condiția surprinzătoare pe care Viviana Sposub i-a pus-o lui George Burcea: „E grav! Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”

 

Cum arată meniul perfect pentru prezentatoare

Viviana Sposub are o siluetă de invidiat, întorcând cu ușurință orice privire atunci când merge la piscină. Totuși, vedeta ne-a mărturisit faptul că nu are cele mai sănătoase ”plăceri culinare”. Mai mult, în topul preferințelor se situează mâncărurile italienești, bogate în carbohidrați.

„Meniul perfect pentru mine arată cam așa: salată de vară, cartofi prăjiți, pizza. Pe toate le mănânc cu muuultă brânză, deci acesta ar fi alimentul la care chiar nu aș putea renunța niciodată.”, ne-a mărturisit aceasta.

Cel mai penibil moment din viața Vivianei Sposub

Cel mai haios moment din viața vedetei este legat, bineînțeles, tot de domeniul în care activează acum. Chiar dacă la început vedeta s-a obișnuit cu greu provocării de a prezenta live, acum nu mai dă atât de multă importanță camerelor de filmat.

„Când am dat prima bâlbă la TV, am fost tare rușinată. Apoi mi-am dat seama că apărând zi de zi la televizor, astfel de lucruri sunt firești și te iau prin surprindere când te aștepți mai puțin. Acum îmi vine să râd de fiecare dată când mi se mai întâmplă.”, a mai dezvăluit ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: meniu  prezentatoare  vicii  Viviana Sposub 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel