Vlad Gherman s-a refugiat în alcool și tutun, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Sunt lucruri care nu-mi fac cinste”
Data actualizării:
Data publicării:
Vlad Gherman și-a înecat amarul în băutură și țigări, după despărțirea de actrița Cristina Ciobănașu. Cei doi s-au iubit timp de 9 ani, iar ruptura a fost un șoc pentru fani.

S-au cunoscut în adolescență și păreau făcuți unul pentru celălalt. La 9 ani de la primul sărut, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii cuplului, care sperau că aceștia se vor căsători curând. Cei doi actori au fost extrem de deschiși cu privire la despărțire și chiar au făcut și un vlog în care, în lacrimi, le explică fanilor că drumurile lor se despart.

A urmat o perioasă cruntă pentru amăndoi. Au aplat chiar și la psiholog, fiecare în parte, pentru a putea trece peste durerea separării. 

Vlad Gherman, a recunoscut recent, că ajunsese să se simtă atât de groaznic, încât s-a refugiat în alcool și tutun, lucru de care nu este mândru. 

 

”Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a spus Vlad Gherman în vlog-ul său.


La patru luni de la despărișe, actorul spune că a reușit să depășească acea perioadă cu ajutorul psihologul și că acum este bult mai echilibrat, însă regretă modul în care a acționat în ultima vreme.

 

”Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psiholoaga mea, am reușit să mă redresez repejor. Nu pot să spun că am renunțat definitiv la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea.”, a mai spus actorul.


În același timp, și Cristina Ciobănașu ducea o bătălie grea cu propria durere. Actrița a vorbit, într-un interviu pentru VIVA, despre cît de greu i-a fost să stea făă fostul iubit. 

 

„Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere. Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva.ro.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alcool  Cristina Ciobanasu  tigari  Vlad Gherman 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel