Vlad Logigan, totul despre filmul VISUL - Întâlnire cu Arta/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Săptămâna aceasta, Vlad Logigan este invitatul Rominei Băluță în platoul Spectacola și DC News, pentru a  vorbi despre  filmul VISUL. 

Dezvăluind o parte din culisele vieții de actor, filmul VISUL, comedie regizată de Cătălin Saizescu, după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe, va ajunge în cinematografele din toată țara la mijlocul lunii decembrie 2023.

Vlad Logigan, totul despre filmul VISUL - Întâlnire cu Arta

Sinopsis 

Inspirat din fapte reale, filmul regizat de Cătălin Saizescu după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe, este o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deținuților cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire.

VISUL urmărește un șir de întâmplări al căror protagonist este Alex, un actor din provincie (Vlad Logigan), cu visuri și aspirații diferite față de iubita lui Carmen (Georgiana Saizescu), care este actriță. Ocolit de succes în teatrul unde este ignorat de un mare regizor (George Ivașcu) care acordă o mai mare atenție unui actor celebru (Adi Nartea), acceptă propunerea directoarei (Magda Catone) de a pune în scenă un spectacol la un penitenciar de maximă siguranță, sub atenta supraveghere a unei tinere gardience, Diana (Gloria Găitan). Viața lui Alex se complică: în timp ce el se refugiază în munca la spectacolul inspirat de „Visul unei nopți de vară” (celebra piesă a lui William Shakespeare) cu un grup de deținuți,  iubita lui se vede mai aproape de succesul la care visează în carieră, iar relația lor se schimbă. Alex continuă întâlnirile cu deținuții, însă, aceștia au o motivație ascunsă: fac tot ce le stă în putință să fie selecționați în cadrul festivalului de teatru de penitenciar, după ce află că fiecare scenă are o trapă prin care ar putea evada. 

Filmările au avut loc în perioada: noiembrie 2021 - martie 2022


VISUL este singurul film românesc de lungmetraj ale cărui filmări au avut loc chiar în penitenciarul Rahova. Filmările în penitenciarul Rahova s-au desfășurat în condiții dificile, asigurându-se maximă siguranță pentru echipa de filmare și actori, dar și restricții, fără acces la telefoane mobile, cu respectarea regimului penitenciarelor din România. 
Filmări pentru VISUL au mai avut loc la: Teatrul Odeon (oferind acces special în culise și imagini în premieră) unde s-a recreat montarea și atmosfera unui spectacol de teatru, la cinematograful Gloria - spațiu care găzduiește petrecerea de lansare a unui serial în care sunt distribuite personajele Carmen și Bogdan, precum și la Teatrul Excelsior.

Despre Vlad Logigan


Vlad Logigan (rolul Alex) , în vârstă de  40 de ani, s-a născut pe 12 septembrie 1983, la Iași.  A absolvit UNATC "I.L. Caragiale" în 2005, la clasa profesorului Gelu Colceag. A obținut în 2012 doctoratul în Arta Actorul și este profesor asociat la UNATC București, Catedra Arta actorului. A jucat în lungmetrajele Ghinionistul (2017, regia Iura Luncașu), #Selfie 69 (2016, regia Cristina Jacob), Live (2015, regia Vlad Păunescu), #Selfie (2014, Cristina Jacob), Nuntă în Basarabia (2010, regia Nap Toader), în producția TV „Ai noștri” (2017) și în scurtmetraje.
 în numeroase spectacole de teatru, printre care „Tartuffe sau Impostorul" (Teatrul Mic, regia Gelu Colceag), „BIGAMUL…după 20 de ani” (Teatrul Mic, regia Gelu Colceag), „Vinovat. Nevinovat” (Teatrul Mic, regia Gelu Colceag), „Nevermore” (teatrul Mic, regia Dragoș Galgoțiu), „Viața și moartea lui Richard 2" (Teatrul Mic, regia Radu Iacoban), „Fluturii sunt liberi" (Teatrul Mic, regia Diana Iliescu), „KARAMAZOVII” (Teatrul Mic, regia Nona Ciobanu), „Doi tineri din Verona” (Teatrul de Comedie, regia Felix Alexa), „Crimă și Pedeapsă” (Teatrul Bulandra, regia Yuriy Kordonskiy), „În rolul victimei" (Teatrul Metropolis, regia Felix Alexa), „Visul unei nopți de vară" (Teatrul Metropolis, regia Dragoș Galgoțiu), „Tarelkin” (Teatrul Metropolis, regia Gelu Colceag), „Domnul Ibrahim și florile din Coran".  A susținut numeroase workshop-uri de actorie, improvizație, public speaking, limbaj nonverbal în comunicare umană, clovnerie, team-building-uri, lupte scenice.

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 9 decembrie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                      

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                   

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                  

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                     

Site: https://www.spectacola.ro/                      

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Cinematografie


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel