Vladimir Drăghia, secret dureros din trecutul său. Ce a făcut tatăl său biologic: „Nu știu în ce măsură m-a afectat”
Vladimir Drăghia este unul dintre actorii de succes al tinerei generații. Activ pe rețelele de socializare, acesta împărtășește cu cei care îl îndrăgesc momente din viață lui profesională dar mai ales din cea personală. Tatăl a două fetițe, Zora și Allegra, Vladimir este prototipul tatălui ideal și iubitor, din toate postările lui reieșind dragostea și importanța pe care o dă conceptului de familie. Dar, din păcate, viața nu a fost întotdeauna cinstită cu acesta și nici cuvântul “familie” nu a însemnat pentru el mereu, ceea ce ar trebui să însemne, de fapt.

Abandonat de tată, la doar câteva luni

Puțini sunt cei ce știu că Vladimir a fost abandonat de tatăl sau biologic, când avea doar câteva luni. Acesta nu l-a cunoscut niciodată, dar cu toate acestea, golul din sufletul micuțului a fost umplut relativ ușor de omul cu care mama sa și-a refăcut viața și i-a devenit tată, în adevăratul sens al cuvântului.

“Nu știu în ce măsură m-a afectat. Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă. Mama mea și tatăl meu vitreg au făcut o treabă extraordinară în a mă face să mă simt iubit, respectat, întreg,” a declarat Vladimir pentru Viva.

Crescut de bunici pe malul Dunării

Tototdată, actorul a fost crescut de bunicii săi până la vârstă de 6 ani, bunica sa fiind omul care l-a încurajat de fiecare dată și a fost extrem de mândră de el. Vladimir mai păstrează și acum în sufletul lui cele mai prețioase amintiri legate de bunicii săi, din copilăria sa: “clătitele lor, pescuitul și plimbările cu barca bunicului pe Dunăre”, după cum mărturisește chiar el.

Plecarea de acasa la 12 ani

La 12 ani, Vladimir avea să părăsească orașul natal, pentru a se dedica pasiunii sale, de la acea vârstă: înotul de performanță. Deși, acest lucru ar fi putut să îl îndepărteze de mama sa, lucrurile nu au arătat deloc așa, între el și aceasta creându-se o conexiune aparte, care durează și în prezent:

“Cred că nu aș fi reușit mare lucru fără ajutorul ei, dar nici nu știu să fi cerut vreodată ajutorul. Cred că marele ajutor pe care mi l-a dat a fost să-mi insufle încredere în mine încă de când am fost mic, astfel încât să pot face lucrurile singur, fără ajutorul ei,” a declarat actorul conform sursei citate.

Alice, femeia care l-a lecuit de burlăcie

Întâlnirea cu Alice Cavaleru avea să îi schimbe cu totul sensul vieții “burlacului” Vladimir, întemeiându-și alături de aceasta familia mult visată și abandonând armura de bărbat sexy și disponibil:

„Nu mai sunt de mult, nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât! Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități.

(N.r „Un băiat rău se cumințește') Dacă dă de cineva care îl cumințește, sau le face cam toate tâmpeniile posibile, astfel încât să nu prea mai rămână de făcut și se satură. Îmi pare bine că am trecut prin perioada aia, pentru că acum nu prea mai am prea multe semne de întrebare!', declara el conform aceleiași surse.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Cristina Nacar | Dată: 27 Martie 2023, 15:02

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursa foto: Stephan Pelger și Carmen Iohannis, facebook

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”