Vladimir Drăghia, secret dureros din trecutul său. Ce a făcut tatăl său biologic: „Nu știu în ce măsură m-a afectat”
Data publicării:
Vladimir Drăghia este unul dintre actorii de succes al tinerei generații. Activ pe rețelele de socializare, acesta împărtășește cu cei care îl îndrăgesc momente din viață lui profesională dar mai ales din cea personală. Tatăl a două fetițe, Zora și Allegra, Vladimir este prototipul tatălui ideal și iubitor, din toate postările lui reieșind dragostea și importanța pe care o dă conceptului de familie. Dar, din păcate, viața nu a fost întotdeauna cinstită cu acesta și nici cuvântul “familie” nu a însemnat pentru el mereu, ceea ce ar trebui să însemne, de fapt.

Abandonat de tată, la doar câteva luni

Puțini sunt cei ce știu că Vladimir a fost abandonat de tatăl sau biologic, când avea doar câteva luni. Acesta nu l-a cunoscut niciodată, dar cu toate acestea, golul din sufletul micuțului a fost umplut relativ ușor de omul cu care mama sa și-a refăcut viața și i-a devenit tată, în adevăratul sens al cuvântului.

“Nu știu în ce măsură m-a afectat. Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă. Mama mea și tatăl meu vitreg au făcut o treabă extraordinară în a mă face să mă simt iubit, respectat, întreg,” a declarat Vladimir pentru Viva.

Crescut de bunici pe malul Dunării

Tototdată, actorul a fost crescut de bunicii săi până la vârstă de 6 ani, bunica sa fiind omul care l-a încurajat de fiecare dată și a fost extrem de mândră de el. Vladimir mai păstrează și acum în sufletul lui cele mai prețioase amintiri legate de bunicii săi, din copilăria sa: “clătitele lor, pescuitul și plimbările cu barca bunicului pe Dunăre”, după cum mărturisește chiar el.

Plecarea de acasa la 12 ani

La 12 ani, Vladimir avea să părăsească orașul natal, pentru a se dedica pasiunii sale, de la acea vârstă: înotul de performanță. Deși, acest lucru ar fi putut să îl îndepărteze de mama sa, lucrurile nu au arătat deloc așa, între el și aceasta creându-se o conexiune aparte, care durează și în prezent:

“Cred că nu aș fi reușit mare lucru fără ajutorul ei, dar nici nu știu să fi cerut vreodată ajutorul. Cred că marele ajutor pe care mi l-a dat a fost să-mi insufle încredere în mine încă de când am fost mic, astfel încât să pot face lucrurile singur, fără ajutorul ei,” a declarat actorul conform sursei citate.

Alice, femeia care l-a lecuit de burlăcie

Întâlnirea cu Alice Cavaleru avea să îi schimbe cu totul sensul vieții “burlacului” Vladimir, întemeiându-și alături de aceasta familia mult visată și abandonând armura de bărbat sexy și disponibil:

„Nu mai sunt de mult, nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât! Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități.

(N.r „Un băiat rău se cumințește') Dacă dă de cineva care îl cumințește, sau le face cam toate tâmpeniile posibile, astfel încât să nu prea mai rămână de făcut și se satură. Îmi pare bine că am trecut prin perioada aia, pentru că acum nu prea mai am prea multe semne de întrebare!', declara el conform aceleiași surse.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: clanul  tata  Vladimir Draghia 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel