Adriana Bahmuțeanu a cerut să se mute în vila lui Silviu Prigoană în cazul în care cei doi copii doresc să rămână acolo: „Ei vor să stăm împreună”
După ce a aflat că este, din nou, însărcinată, primul drum al Vlăduței Lupău a fost la icoana Maicii Domnului.
„Nu știu dacă pot să le spun celor de acasă, dar după ce ai aflat că ești însărcinată prima dată, primul tău drum a fost la icoana Maicii Domnului”, a zis Cătălin Măruță.
„Am fost la Mănăstirea Rohia care se află în Târgu Lăpuș, la o icoană făcătoare de minuni. Îi promisesem Maicii Sfinte că dacă mă va binecuvânta cu un copil, prima dată când voi afla că sunt însărcinată, voi merge la biserică”, a zis Vlăduța Lupău.
Artista și soțul acesteia, Adi Rus, au ales un nume special pentru fiul lor, din Biblie. Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a dorit să îl dezvăluie încă și a mai precizat că va anunța numele bebelușului abia atunci când va veni pe lume.
„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema, dar poate cineva își va da seama”, a mai precizat artista. Detalii găsiți aici: https://www.spectacola.ro/vladuta-lupau-s-a-gandit-deja-la-numele-bebelusului-este-un-nume-din-biblie-doamne-ajuta-sa-vina-sanatos-pe-lume_37875.html
Vlăduța Lupău s-a operat de endometrioză. În ciuda acestei boli, ea a reușit să rămână însărcinată de două ori. Nu a făcut nicio fertilizare in vitro. Medicii i-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Endometrioza este boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii, dar Vlăduța Lupău a reușit să devină mamă, iar acum este, din nou, însărcinată.
Endometrioza este o afecțiune ginecologică întâlnită la femeile de vârstă fertilă, care se manifestă prin creșterea anormală a unui țesut similar endometrului (învelișul uterin) în afara uterului. Astfel, țesutul endometrial poate să apară la nivelul ovarelor, trompelor uterine, colului uterin, vaginului, dar poate crește și pe vezica urinară, pe intestine sau pe alte organe, aflate la distanță. Deseori, endometrioza provoacă și infertilitate.
Țesutul endometrial este sensibil la acțiunea hormonilor feminini (în special la estrogen), de aceea simptomele se agravează în timpul menstruației, iar prin inducerea artificială a menopauzei, manifestările clinice pot fi semnificativ ameliorate sau chiar eliminate, conform SANADOR.
VEZI ȘI: Manifest - Ce e endometrioza, cancerul care nu ucide. Raluca Susanu: Am impresia câteodată că toate femeile cu endometrioză au aceeași experiență de viață:
VEZI ȘI: Totul despre boala Monicăi Tatoiu. Foarte multe femei suferă de această maladie, dar puține știu. Vezi simptomele:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Vedete
Lumea muzicală este în doliu! Celebrul artist Gabriel...