Vlăduța Lupău își va cunoaște bebelușul într-o lună. Videoclipul emoționant postat de artistă: „Mai avem puțin și viața se schimbă din nou”
Data actualizării:
Data publicării:
Vlăduța Lupău a postat un videoclip emoționant pe pagina sa de Instagram, în care apare alături de fiul ei, Iair, care abia așteaptă să își întâlnească frățiorul.

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar 3 ani mai târziu, în luna august 2022, din rodul iubirii lor a venit pe lume un băiețel minunat, pe nume Iair. Artista a dat vestea că este însărcinată a doua oară în luna martie, în timpul concertului de la Sala Palatului. Ea a reușit să își țină sarcina ascunsă timp de câteva luni și a vrut ca fanii ei să afle despre această veste chiar la concertul său.

Vlăduța Lupău, videoclip emoționant cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască: „Abia așteptăm să te cunoaștem micuțule”

Acum, Vlăduța Lupău și Adi Rus se pregătesc intens pentru momentul în care își vor ține copilul în brațe bebelușul, pentru că în doar o lună, artista îl va aduce pe lume pe noul membru din familia lor, care va fi tot un băiețel. Artista a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip de la ecograf, în care apare împreună cu fiul ei, Iair. Micuțul abia așteaptă să-l cunoască pe frațiorul lui, ba chiar i-a spus să se nască mai repede, ca să se poată juca împreună.

„Haide jos”, i-a spus Iair, fiul Vlăduței Lupău, frățiorului din burtică.

„8 luni, azi. Abia așteptăm să te cunoaștem micuțule și să vedem care te iubește mai mult. Iair, după cum vedeți, asta face mereu: «Bebe, haide ios (jos), jucăm mâiiiinile». Deși, mai spune și «Bebe, nana».

Sper să fie cei mai buni prieteni pe viață, de la prima întâlnire! Sarcina asta… a zburat! Mai avem puțin și viața se schimbă din nou!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul videoclipului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri incredibile despre relația cu mama sa. Ce îi reproșează cea care i-a dat viață: „Îmi spune tot timpul”

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele pe care băiețelul ei îl va purta

Invitată recent în cadrul emisiuni „La Măruță”, artista a dezvăluit că a ales un nume special pentru fiul ei, din Biblie. Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a dorit să îl dezvăluie încă și a declarat că va anunța numele micuțului abia atunci când se va naște.

„În 2022 am anunțat de Buna Vestire că eram însărcinată cu Iair și acum tot de Buna Vestire. Nimic nu este întâmplător. (...) Iair a avut bucuria de a dezvălui ce are mama în burtică și a zis că am un băiat. Să nu spună lumea după forma burții că e fată, nu, e băiat.

Frățiorul lui Iair va veni la început de iulie. O să fie o diferență de un an și 11 luni între ei. Mă rugam la Dumnezeu seara și dimineața și spuneam că dacă o să mai avem un copil în viața noastră mi-ar plăcea să fie cât mai curând, ca să fie o diferență mică de vârstă între ei, că așa am crescut și eu cu fratele meu și mi se pare că ajută apropierea asta de vârstă în viața lor ca frați. M-am rugat mult și Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea și a venit rapid și cel de-al doilea copil.

Ne-am gândit (n.r. la numele bebelușului). Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema, dar poate cineva își va da seama”, spunea Vlăduța Lupău, în cadrul emisiuni „La Măruță”..

Te-ar putea interesa și: Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel