Volodimir Zelensky, invitație inedită. Cine e actrița care și-ar dori ca președintele Ucrainei să participe la Premiile Oscar 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Volodimir Zelensky a primit o invitație inedită din partea unei actrițe celebre

Amy Schumer, una dintre cele trei gazde ale Premiilor Oscar, a venit cu o propunere inedită pentru Gala din acest an. Actrița ar vrea ca președintele Ucrainei să se alăture spectacolului, virtual, pentru a comenta situația războiului, având, în felul acesta, o vizibilitate mai mare. 


“Am vrut să găsesc o cale să-l aduc pe Zelenski nu fizic, ci prin satelit, printr-o înregistrare sau ceva de genul ăsta, pentru că știu cât de mulți ochi vor fi ațintiți asupra show-ului. Cred că este o oportunitate grozavă să comentăm ce se întâmplă în lume. Am și câteva glume pregătite despre situația curentă. Adică, se întâmplă atât de multe lucruri îngrozitoare în lume și e destul de greu să te concentrezi pe una singură. Nu mi-e frică să mă duc în direcția asta, dar nu sunt eu cea care produce Oscarurile”, a spus actrița, în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show, potrivit CNN. 

Decernarea Premiilor Oscar de anul acesta va avea loc pe 28 martie. Trofee vor fi acordate filmelor, actorilor, regizorilor care au fost nominalizați în cele 23 de categorii existente. La ediția de anul acesta, au putut fi nominalizate doar filmele apărute între 1 martie şi 31 decembrie 2021. 

Westernul cu elemente psihologice, "The Power of the Dog", difuzat și pe Netflix, este nominalizat la 12 categorii, printre care și cea pentru cel mai bun film, unde concurează cu peliculele "Belfast", "Coda", "Don't Look Up", "Drive My Car", "Dune", "King" "Richard", "Licorice Pizza", "Nightmare Alley" şi "West Side Story".

OSCAR 2022: ''The Power of the Dog'', în fruntea nominalizărilor. Lista cu filmele care se luptă pentru un trofeu

Irina Margareta Nistor, revoltată de nominalizările la OSCAR 2022: „S-au molipsit cu același microb"

Zelensky, de la actorie la război. Cum a ajuns peședintele Ucrainei. „Servitorul Poporului”, rolul cu care a cucerit inimile poporului său

 

Președintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Volodymyr Zelensky a ajuns să fie iubit de poporul uncrainean după ce a jucat rolul unui profesor care a câștigat alegerile din greșeală. Și-a numit partidul după celebrul serial. 

 

Volodimir Zelenskiy este cel de-al șaselea președinte al Ucrainei. Înainte de a intra în politică, a fost comediant, actor, scenarist, producător de film și regizor.

Înainte de cariera sa politică, a obținut o diplomă în drept și a creat o companie de producție, Kvartal 95, care produce filme, desene animate, emisiuni de comedie TV, printre care "Servitorul poporului", în care Zelenskiy a jucat rolul de președinte al Ucrainei. Serialul a fost difuzat din 2015 până în 2019. Un partid politic omonim care poartă același nume ca și serialul de televiziune a fost creat în martie 2018 de către angajații Kvartal 95.

Zelenskiy și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale ucrainene din 2019 în seara zilei de 31 decembrie 2018, în paralel cu discursul de Anul Nou al președintelui Petro Poroșenko, la postul de televiziune 1+1. La momentul respectiv, Zelenskiy era deja unul dintre primii clasați în sondajele de opinie pentru aceste alegeri. Zelenskiy a câștigat alegerile cu 73,22% din voturi în turul al doilea, învingându-l pe Poroșenko, potrivit IMDB.

 

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, și-a început campania electorală ca o glumă virală și și-a numit partidul politic după serialul său de televiziune, Servitorul Poporului, dar a câștigat alegerile la patru ani după ce serialul a fost difuzat pentru prima dată, iar acum este în război cu Rusia lui Vladimir Putin, notează Mirror.


În urmă cu doar patru ani, Volodymyr Zelenskyy era protagonistul unei emisiuni TV în care un profesor de istorie devenea din greșeală președintele Ucrainei.

Personajul lui Zelenskyy a devenit involuntar liderul Ucrainei după ce un videoclip filmat de elevi în care acesta vocifera împotriva corupției guvernului din țara sa a devenit viral.

 

Ulterior , Zelenskyy a început o campanie prezidențială ca o glumă, numindu-și chiar partidul politic după emisiunea sa TV, "Servitorul poporului".

În ciuda faptului că nu avea nicio experiență politică, politici detaliate sau consilieri experimentați, actorul de comedie a obținut o victorie zdrobitoare remarcabilă.

Citește mai multe aici. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: 2022  amy schumer  oscar  volodimir zelensky 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel