„Vorbește Lumea” are o nouă prezentatoare. Cine este vedeta care o înlocuiește pe Sore
Data publicării:
Formatul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTV, s-a mărit în ultima vreme. După plecarea Lorei, Cove a umplut platoul cu un număr impresionant de vedete. Astăzi, echipa are un nou component. 

Cove, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt pregătiți să aducă cei mai cunoscuți invitați, dar și cele mai interesante provocări. Săptămâna trecută a fost una aniversară, iar Sore a revenit în gașcă pentru a serba cei 6 ani. 

Dacă luni, Sore posta pe contul ei de Instagram: ”I’m baaack. Încă o săptămână alături de Vorbește Lumea și nu oricum, aniversăm 6 ani! Mândră să fiu acum cu voi, mândră am fost și acum 6 ani, când a debutat emisiunea”, vineri ea serba frumoasele zile petrecute pe set, dar și lansarea noii piese: ”O săptămână încheiată frumos și cu noua piesa lansată pe orbite: Fake it”. 

De astăzi, gașca verii este completată de Lili Sandu. Actriță cunoscută, cu o experiență vastă în televiziune și, recent devenită, o mămică superbă, Lili este pregătită să aducă voia bună și energia în fiecare dimineață! 

Înaintea acestei săptămâni, Lili declară: ”Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc în studioul de la Vorbește Lumea, de data asta ca și co-prezentator. Am absentat motivat o perioadă cam lungă din fața camerelor de filmat și nici că nu se putea mai bine să încep decât cu Gașca Vorbește Lumea la PRO TV. O să fie o săptămână suuuuper fun, vă garantez asta și abia aștept să ne bem cafeaua împreună!
Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poți să stai liniștit că voi fi cel mai minunat co-prezentator! :)) Abia aștept să ne revedem”.

 

Schimbări MAJORE la Vorbește lumea. LORA, înlocuită de o armată de vedete
 

Gabriel Coveșanu nu are deloc noroc la colege de platou. Adela Popescu, fosta sa colegă, a părăsit emisiunea de trei ori până acum, de fiecare dată în concediu de maternitate. 

La prima sarcină a Adelei, cântăreața Sore i-a luat locul prezentatoarei Tv. La scurt timp, aceasta a rămas însărcinată și a trebuit să plece și ea în concediu de maternitate.

Acela a fost primul moment în care Lora s-a alăturat echipei și i-a ținut locul Adelei, până aceasta reușit să revină la serviciu. 


Nici bine nu s-a întors Adela la emisiune, că a rămas din nou însărcinată. Producătorii au apelat din nou la frumoasa Lora, care a prezentat emisiunea alături de Cove, timp de 5 luni. 

Luna trecută, artista a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii Tv, fiind nevoită să se ocupe de cariera muzicală. 

 

 

Gabriel Coveșanu a anunțat în urmă cu două luni noua echipă a emisiunii

 

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca.”, a spus Gabriel Coveșeanu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTv.

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea,  au venit  Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cove  lili sandu  lora  Vorbeste Lumea 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel