Voropchievici - horoscop 12 - 18 februarie 2024. Zodia care va avea o săptămână fabuloasă
Data publicării:
Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul săptămânii următoare. Vorbim de 12 - 18 februarie 2024.

Ce ne așteaptă în următoarele șapte zile? Am aflat de la numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

 

Berbec - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Cosmos. O săptămână cu reușită în orice faci! Reușita va fi una excepțională. Deznodământ fericit într-o situație în care ești părtaș”

 

Taur - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Taurul dă de râu și îi place la râu pentru că începe să viseze. Uită de reaua credință. Uită că cineva l-a abandonat, l-a trădat. Dar totuși este supărat pentru că este prizonier într-o situație în care el s-a complăcut având de atât de multă încredere într-o parteneră sau într-un partener, lucru care i-a adus numai dezamăgiri”

 

Gemeni - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Are o carte neutră - ovalul. Gemenii trebuie să dea dovadă de pozitivitate, să fie receptivi, să aibă răbdare, să dea dovadă și de gentilețe. Lor le place bârfa. Până nu află un secret de la cineva... nu pot trăi. Se roagă la Dumnezeu să aibă o întâlnire călduroasă în care să afle niște secrete pe care le presupune, dar care poate nici nu sunt acele secrete...”

 

Rac - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Racul are o carte dificilă. Simbolizează sfârșitul unei situații în care - pentru a ieși deasupra și să zâmbească - trebuie să suporte o transformare totală. Schimbare trebuie să fie în profunzime. Dacă a avut parteneri în jur de muncă care s-au dovedit a fi prieteni falși... pa, la revedere! Racul să le întoarcă spatele și să renunțe la ei”

 

Leu - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Leul are roșu. 19, carte pozitivă. Leii au o forță activă, vor domina orice situație unde se află datorită dinamismului pe care îl au și al energiei bine canalizate. Leii sunt foarte combativi. Vor avea raporturi personale și pasionale. Au forță de atracție fizică și magnetică, lucruri care îi conduc pe Lei la reușită. Va fi o săptămână nemaipomenită”

 

Fecioară - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„O săptămână în care trebuie să predomine prietenia, altruismul și pozitivitatea. Bucurie mare din întoarcerea unei persoane dragi pe care n-a văzut-o de câțiva ani. În relația cu acea persoană dragă, ar trebui să facă Fecioara primul pas pentru a demonstra că nu s-a schimbat nimic. Nu a venit nimeni în locul acelei persoane dragi. E cam cu dus și întors pentru Fecioară”

 

Balanță - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate săptămâna viitoare din cauza unei situații pe care ei o credeau benefică. Au orgoliul rănit, sunt prinși de furie, clocotesc de nervi și sunt predispuși la dispute. Dacă nu își rezolvă problema pe care o au în dialogul cu o terță persoană, Balanțele, când nu primesc ceea ce au cerut, rup legătura. Atenționare pentru Balanțele care nu sunt mulțumite și la locul de muncă, și în dragoste”

 

Scorpion - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Are luna, carte neutră care îi obligă pe Scorpioni să iasă din cotidian, să se întoarcă în trecut, îi cuprind amintirile, visarea, sunt pasivi și ziua, și noaptea. Se recomandă să renunțați la indecizii, la pasivitate și atunci situația va fi reală și nu visătoare, așa cum trăiți voi”

 

Săgetător - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Carte neutră. Triunghiul. Simbolizează importanța comunicării și a schimbului de idei. Întoarcerea unei persoane este foarte așteptată și sunt pregătite o mulțime de întrebări. Să vedem cine și de unde vine”

 

Capricorn - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Începutul unei noi acțiuni, mai ales în profesie. Realizarea materială este pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă care vă da sfaturi este benefică”

 

Vărsător - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Clepisdra. Carte instabilă. O zi bună, una rea în această săptămână. Dispute pe manevrarea banilor în cuplu”

 

Pești - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Steaua, au o carte foarte bună. Simbolizează o activitate profesională reușită, o realizare materială pozitivă și sfârșitul unei acțiuni care nu a fost benefică, dar începutul uneia nou cu mari șanse de reușită”


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel