Voropchievici - horoscop 12 - 18 februarie 2024. Zodia care va avea o săptămână fabuloasă
Data publicării:
Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul săptămânii următoare. Vorbim de 12 - 18 februarie 2024.

Ce ne așteaptă în următoarele șapte zile? Am aflat de la numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

 

Berbec - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Cosmos. O săptămână cu reușită în orice faci! Reușita va fi una excepțională. Deznodământ fericit într-o situație în care ești părtaș”

 

Taur - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Taurul dă de râu și îi place la râu pentru că începe să viseze. Uită de reaua credință. Uită că cineva l-a abandonat, l-a trădat. Dar totuși este supărat pentru că este prizonier într-o situație în care el s-a complăcut având de atât de multă încredere într-o parteneră sau într-un partener, lucru care i-a adus numai dezamăgiri”

 

Gemeni - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Are o carte neutră - ovalul. Gemenii trebuie să dea dovadă de pozitivitate, să fie receptivi, să aibă răbdare, să dea dovadă și de gentilețe. Lor le place bârfa. Până nu află un secret de la cineva... nu pot trăi. Se roagă la Dumnezeu să aibă o întâlnire călduroasă în care să afle niște secrete pe care le presupune, dar care poate nici nu sunt acele secrete...”

 

Rac - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Racul are o carte dificilă. Simbolizează sfârșitul unei situații în care - pentru a ieși deasupra și să zâmbească - trebuie să suporte o transformare totală. Schimbare trebuie să fie în profunzime. Dacă a avut parteneri în jur de muncă care s-au dovedit a fi prieteni falși... pa, la revedere! Racul să le întoarcă spatele și să renunțe la ei”

 

Leu - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Leul are roșu. 19, carte pozitivă. Leii au o forță activă, vor domina orice situație unde se află datorită dinamismului pe care îl au și al energiei bine canalizate. Leii sunt foarte combativi. Vor avea raporturi personale și pasionale. Au forță de atracție fizică și magnetică, lucruri care îi conduc pe Lei la reușită. Va fi o săptămână nemaipomenită”

 

Fecioară - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„O săptămână în care trebuie să predomine prietenia, altruismul și pozitivitatea. Bucurie mare din întoarcerea unei persoane dragi pe care n-a văzut-o de câțiva ani. În relația cu acea persoană dragă, ar trebui să facă Fecioara primul pas pentru a demonstra că nu s-a schimbat nimic. Nu a venit nimeni în locul acelei persoane dragi. E cam cu dus și întors pentru Fecioară”

 

Balanță - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate săptămâna viitoare din cauza unei situații pe care ei o credeau benefică. Au orgoliul rănit, sunt prinși de furie, clocotesc de nervi și sunt predispuși la dispute. Dacă nu își rezolvă problema pe care o au în dialogul cu o terță persoană, Balanțele, când nu primesc ceea ce au cerut, rup legătura. Atenționare pentru Balanțele care nu sunt mulțumite și la locul de muncă, și în dragoste”

 

Scorpion - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Are luna, carte neutră care îi obligă pe Scorpioni să iasă din cotidian, să se întoarcă în trecut, îi cuprind amintirile, visarea, sunt pasivi și ziua, și noaptea. Se recomandă să renunțați la indecizii, la pasivitate și atunci situația va fi reală și nu visătoare, așa cum trăiți voi”

 

Săgetător - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Carte neutră. Triunghiul. Simbolizează importanța comunicării și a schimbului de idei. Întoarcerea unei persoane este foarte așteptată și sunt pregătite o mulțime de întrebări. Să vedem cine și de unde vine”

 

Capricorn - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Începutul unei noi acțiuni, mai ales în profesie. Realizarea materială este pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă care vă da sfaturi este benefică”

 

Vărsător - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Clepisdra. Carte instabilă. O zi bună, una rea în această săptămână. Dispute pe manevrarea banilor în cuplu”

 

Pești - horoscop cu numerologul Mihai Voropchievici 

 

„Steaua, au o carte foarte bună. Simbolizează o activitate profesională reușită, o realizare materială pozitivă și sfârșitul unei acțiuni care nu a fost benefică, dar începutul uneia nou cu mari șanse de reușită”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel