„Vrăjitorii” zodiacului. Zodiile maestre în arta seducției. Te cuceresc de la prima vedere
Data publicării:
Potrivit astrologilor, aceste zodii știu cum să se poarte pentru a face o impresie de senzație. Fie că este vorba de o replică de agățat obraznică sau de un compliment suav, seducția lor este la un alt nivel.


Iată care sunt semnele zodiacale care stăpânesc arta flirtului, de la cele mai provocatoare până la cele mai seducătoare.

 


6. Scorpion


Scorpionii pot părea liniștiți și rezervați, dar aceste calități au de fapt o mare legătură cu seducția lor. "Sunt pretențioși cu cine flirtează, iar dacă îți aruncă acea privire intensă, ar fi bine să crezi că ești special, spune Raquel Rodriguez, astrolog la Nomadrs.


Această zodie misterioasă te poate face să te simți ca și cum ai fi singura persoană din încăpere, dar, deoarece stilul lor de flirt este atât de subtil, te va lăsa să tânjești după mai mult timp cu ei.


5. Săgetător


"Mai mult Captain Caveman decât Jane Austen, nu există nimic subtil în abordarea Săgetătorului în ceea ce privește flirtul", spune astrologul Marion Williamson. Această zodie aventuroasă și iubitoare de libertate nu are nicio problemă în a se deschide, făcându-te să simți că viața ta este mai interesantă doar prin faptul că îi cunoști.

Dar Williamson notează că au tendința de a "duce totul prea departe" și sunt predispuși să spună exact ceea ce au în minte, punându-și piciorul în gură în acest proces.

 

4. Berbec

Fiind un semn de foc pasional, Berbecul are încrederea de a merge întotdeauna după ceea ce își dorește. Ei flirtează ca și cum ar fi într-o misiune în care nu pot eșua. 
"Metoda lor este una îndrăzneață - îți vor face complimente și s-ar putea chiar să epateze puțin pentru a-ți atrage atenția", spune Rodriguez. Uneori, acest stil de flirt poate părea intens, dar nu va trebui niciodată să joci un joc de ghicit pentru a ști dacă Berbecul este interesat de tine.

 

 

3. Leu

"Leul tânjește după dragoste și atenție așa cum focul are nevoie de oxigen, iar flirtul îi face să simtă că sunt centrul lumii celorlalți", explică Williamson.

Nu numai că au parte de o creștere a ego-ului în aceste situații, dar au un magnetism natural care atrage automat oamenii pe orbita lor. "La fel ca planeta lor guvernatoare, Soarele, Leii radiază căldură, creativitate și iubire", adaugă Williamson. Dacă un Leu a pus ochii pe tine, poți fi sigură că te va face să te simți specială.

 


2. Balanță

Dacă ești prieten cu o Balanță sau cauți să începi o relație cu una, probabil că ai observat cât de ușor se conectează cu oamenii. "Ei te fac să te simți special, oferindu-ți toată atenția lor și echilibrând orice stare de spirit în care te afli", împărtășește Rodriguez. La urma urmei, ei sunt guvernați de Venus, planeta romantismului.

Cu toate acestea, Williamson notează că, deoarece Balanțele "urăsc confruntările de orice fel", ele "te vor linguși pentru a menține pacea", ceea ce poate fi confundat ocazional cu flirtul.

 


1. Gemeni


Fiind fluturii sociali ai zodiacului, Gemenii știu cum să își folosească personalitatea în avantajul lor, ceea ce se poate traduce printr-o anumită cochetărie cu toți cei din jurul lor. "Te fac să te simți ca și cum ai fi cea mai interesantă persoană pe care au întâlnit-o vreodată", explică Rodriguez.


Dar Williamson avertizează să nu te predai imediat. "Chiar dacă nu le place cu adevărat cineva, te vor convinge pe tine și pe toți prietenii tăi că le place", spune ea. Așa că nu fiți surprins dacă vor discuta cu toată camera înainte ca noaptea să se termine, potrivit BestLifeOnline. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  berbec  gemeni  leu  scorpion  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel