„Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo”. Florin Salam, mesaj emoționant după ce a fost internat în spital. Cum se simte artistul
Florin Salam a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confrutat în ultima vreme, dar și despre viitorul carierei sale. 


Florin Salam, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a trecut prin clipe dificile, în ultima vreme. Manelistul a fost internat în spital, oboseala acumulată spunându-și cuvântul. Artistul își liniștește însă fanii și spune că nu se pune problema să se retragă din muzică, însă vrea să aibă mai multă grijă de el, asfel că își dorește „mai puțini bani și mai multă viață”. 


„Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(...) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”, spunea Florin Salam, într-un live, pe Facebook, potrivit Wowbiz.


Problemele de sănătate și apropierea de Dumnezeu


Recent, Florin Salam a reușit să își emoționeze fanii cu ultimele sale mărturisiri. Manelistul a postat un video pe rețelele de socializare, în care le transmite fanilor un mesaj emoționant, prin care îi îndeamnă la toleranță, iubire și unitate, dar și să își îndrepte brațele către cei nevoiași, care trebuie protejați.

„Vă salut pe toți cei care sunteți alături de mine. Îi salut și pe cei pe care nu am apucat să îi cunosc. Îmi salut toată familia. O parte din familie, o parte mare din familia mea poate nu o văd de mult timp pentru că am meseria așa natură și stau departe de ei, ca să muncesc și să le aduc o pâine acasă. Asta e viața…Trebuie să pierdem ceva ca să câștigăm altceva câteodată. Mă scuzați, poate am început așa brusc. Sunt și obosit și nu știu dacă am început bine sau nu. Ceea ce vreau să spun este că, noi, toți oamenii trebuie să fim la fel”, a spus Florin Salam, în mediul online.

În continuare, manelistul a subliniat că mesajul său este adresat tuturor, inclusiv copiilor săi. Mai mult, acesta spune că nu a cerut ajutorul nimănui, însă că avem cu toții datoria de a încerca să le fim alături celor dragi și să încercăm să aflăm prin ce trec. 

„Nu contează că altul e rrom, că e român, că e bogat, că e sărac, că e infractor, că e polițist. Aș vrea să mă audă toată lumea și copiii mei. Nu găsisem un fel de exprimare până acum. Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui. Cumva, trebuie să ne adunăm, să comunicăm și noi, în familie și cu oamenii pe care nu îi cunoști, că nu e greu să îl întrebi dacă simți ceva, să-l ajuți, că poate tu afli mai repede”, a mai spus manelistul.

 

 

 

„Hai să începem să facem bine! Că noi toți când greșim, tot Pământul acesta, când facem rele, dăm viață celuilalt, de acolo, de undeva, de nici nu pot să-i pronunț numele. Este Dumnezeu și mai este încă o altă parte. Și Dacă greșesc gramatica, să mă iertați, că sunt și emoționat, și zăpăcit. Când faci rău, îl crești pe celălalt, îi dai viață, îl hrănești. Hai să facem bine, să prindă viață Dumnezeu. Făcând bine, uite, din momentul acesta, dacă dai un colț de pâine, 5 lei, sau o vorbă bună, sau măcar fă o rugăciune, roagă-te să scapi de cealaltă parte și să-l oprești doar pe Dumnezeu în suflet. Dacă tot Pământul am gândi așa, atunci Dumnezeu se hrănește cu asta, că el asta vrea, dar nu trebuie să ne forțeze, trebuie să vadă că noi venim cu situația asta. Hai să încercăm așa(...) Eu am multe greșeli, dar am simțit să vă spun asta”, a mai spus manelistul

 

Data: 05 iun 2023, 10:14
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  florin salam  sănătate  spital 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...