Will Smith a generat o adevărată AFACERE. Tricouri, tatuaje sau jocuri video cu momentul în care acesta l-a plesnit pe Chris Rock
Data actualizării:
Data publicării:
Will Smith a fost sursa de inspirație pentru mai mulți antreprenori, care au realizat diferite materiale cu celebra întâmplare de la Premiile Oscar.

Palma pe care Will Smith i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala premiilor Oscar de duminica trecută a făcut înconjurul lumii şi a devenit o afacere profitabilă pentru cei care vor să o exploateze imortalizând scena pe tricouri, ceşti, tatuaje şi chiar un joc video, relatează vineri EFE.

La ceremonia de duminică Chris Rock a urcat pe scena Teatrului Dolby pentru a prezenta Oscarul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă pe seama capului ras al soţiei actorului, Jada Pinkett-Smith, care suferă de alopecie.

Comparaţia cu puşcaşul marin "GI Jane" l-a făcut pe Will Smith să se ridice de pe scaun, să urce pe scenă, şi să-l pălmuiască pe Chris Rock.

O scenă folosită în zeci de magazine virtuale, de la tricouri şi ceşti care recreează momentul prin ilustraţie desenată, sau cu poza de la momentul impactului.

Unele desene sau poze au fost însoţite şi de cuvintele spuse de actor când a auzit gluma făcută de Chris Rock: "Ţine-ţi gura spurcată departe de numele soţiei mele".

Incidentul a fost imortalizat şi în salonul lui Oscar Aguilar, un maestru al tatuajului din New Jersey, care a imprimat scena pe piciorul unui client.

O cerere similară a venit de la 8.000 de kilometri distanţă, din Italia, când lui Giovanni Bracciodieta i s-a cerut acelaşi tatuaj, cu obrazul roşu al lui Rock ieşit în evidenţă.

Internauţii au mers chiar mai departe creând un joc video numit "Slap Chris", în care jucătorul trebuie să se ajute de cursor pentru a forma mâna cu care Smith îl pălmuieşte pe Rock în timp ce este măsurată viteza mişcării, notează Agerpres.

Will Smith, decizie radicală, după incidentul de la Premiile Oscar

Will Smith a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock în timpul ceremoniei de premiere de anul acesta, a declarat într-un comunicat actorul laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin, transmite sâmbătă AFP.

"Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de nescuzat", a scris Will Smith în textul citat de diferite media specializate de la Hollywood.

"Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi, toţi cei care au fost în public sau (au privit) de acasă", a scris actorul în vârstă de 53 de ani.

"Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite", a spus el.

"Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită", şi-a exprimat regretul Will Smith.

Academia Oscarurilor a iniţiat o procedură disciplinară împotriva artistului. Consiliul său de administraţie a informat că se va întruni pe 18 aprilie pentru a decide asupra cazului şi a unor eventuale sancţiuni., mai scrie Agerpres.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: International
Tagurile articolului: afacere  incident  oscar  tricouri  will smith 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel