Will Smith despre palma de la Oscar: "Mi-am pierdut cumpătul. Treceam prin ceva în acea seară”
Data publicării:
Will Smith a vorbit despre palma pe care i-a dat-o lui Chris Rock de la premiile Oscar.

În cadrul emisiunii "The Daily Show With Trevor Noah" de luni seară, actorul care joacă în noul film "Emancipation", a vorbit despre ceea ce a determinat izbucnirea sa la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an.

Actorul a urcat pe scenă după ce comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre soția sa Jada Pinkett Smith, care era rasă în cap, și l-a pălmuit imediat peste față. Momentul a fost televizat și milioane de telespectatori din întreaga lume au privit stupefiați.

Smith, care mai târziu, în acea seară, a câștigat primul său Oscar pentru interpretarea sa din "King Richard", și-a cerut scuze în mod public și i-a cerut scuze lui Rock în urma incidentului.


"A fost o noapte îngrozitoare, după cum vă puteți imagina", i-a spus el lui Noah în ultimul episod al emisiunii Comedy Central a lui Noah, potrivit Variety. "Sunt multe nuanțe și complexități în asta. Dar, la sfârșitul zilei, eu doar... mi-am pierdut cumpătul, știi?".


A continuat Smith: "Treceam prin ceva în acea seară, știi? Nu că asta ar justifica comportamentul meu, deloc. Au fost o mulțime de lucruri. A fost băiețelul care și-a văzut tatăl bătându-și mama, știi? Toate astea au izbucnit în acel moment. Nu așa vreau să fiu."

Starul din "Suicide Squad", căruia i s-a interzis să participe la premii timp de 10 ani ca urmare a altercației, a adăugat: "Am fost plecat. Era o furie care fusese îmbuteliată de foarte mult timp."

Noah, care se pare că l-a consolat pe Smith în seara incidentului la petrecerea de după Vanity Fair, a răspuns: "Îl iubesc pe Chris. Sunt prieten cu el. Te iubesc, dar asta e o porcărie... Știu că, în calitate de oameni de culoare, oamenii de culoare se adună și se întreabă: 'Ce făcea Will? Ce naiba s-a întâmplat?".


"Mulți oameni de culoare au spus: "Ar trebui să meargă la închisoare". Adică, trebuie să te relaxezi", a spus Noah, stârnind un râs din partea lui Smith. "Unii oameni reacționau exagerat, ceea ce i-a făcut pe unii să reacționeze mai puțin."

Mai târziu, în cadrul conversației, Smith și-a amintit că a trebuit să-i explice incidentul nepotului său de 9 ani când a ajuns acasă mai târziu în acea seară.

"Rămăsese treaz până târziu pentru a-l vedea pe unchiul său Will și stăteam în bucătăria mea, iar el era în poala mea și ținea Oscarul în mână și mă întreba: "De ce l-ai lovit pe omul acela, unchiule Will?"".

"La naiba. De ce încerci să mă faci pe mine Oprah?". își amintește Smith că s-a gândit. "Eram ca și cum ar fi fost un dezastru. Nu vreau să intru prea mult în subiect ca să le dau oamenilor mai multe motive de neînțelegere".


Smith își promovează în prezent noul său film, în care joacă rolul unui sclav fugar care luptă prin mlaștina din Louisiana pentru a se întoarce la familia sa. 

Antoine Fuqua, regizorul filmului, a apărat recent lansarea filmului "Emancipation", care vine la opt luni după controversa de la gala Oscarurilor, spunând: "pentru mine, filmul este mai mare decât acel moment".

Fuqua a declarat pentru Vanity Fair că, în opinia sa, subiectul filmului este mai important decât dezastrul de la Hollywood. "Conversația mea a fost întotdeauna: "Nu sunt 400 de ani de sclavie, de brutalitate, mai importanți decât un moment prost?"", a spus el. "Am fost la Hollywood și au avut loc lucruri foarte urâte și am văzut mulți oameni care au primit premii și care au făcut lucruri foarte urâte."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: chris rock  oscar  will smith 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel