Will Smith despre palma de la Oscar: "Mi-am pierdut cumpătul. Treceam prin ceva în acea seară”
Will Smith a vorbit despre palma pe care i-a dat-o lui Chris Rock de la premiile Oscar.

În cadrul emisiunii "The Daily Show With Trevor Noah" de luni seară, actorul care joacă în noul film "Emancipation", a vorbit despre ceea ce a determinat izbucnirea sa la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an.

Actorul a urcat pe scenă după ce comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre soția sa Jada Pinkett Smith, care era rasă în cap, și l-a pălmuit imediat peste față. Momentul a fost televizat și milioane de telespectatori din întreaga lume au privit stupefiați.

Smith, care mai târziu, în acea seară, a câștigat primul său Oscar pentru interpretarea sa din "King Richard", și-a cerut scuze în mod public și i-a cerut scuze lui Rock în urma incidentului.


"A fost o noapte îngrozitoare, după cum vă puteți imagina", i-a spus el lui Noah în ultimul episod al emisiunii Comedy Central a lui Noah, potrivit Variety. "Sunt multe nuanțe și complexități în asta. Dar, la sfârșitul zilei, eu doar... mi-am pierdut cumpătul, știi?".


A continuat Smith: "Treceam prin ceva în acea seară, știi? Nu că asta ar justifica comportamentul meu, deloc. Au fost o mulțime de lucruri. A fost băiețelul care și-a văzut tatăl bătându-și mama, știi? Toate astea au izbucnit în acel moment. Nu așa vreau să fiu."

Starul din "Suicide Squad", căruia i s-a interzis să participe la premii timp de 10 ani ca urmare a altercației, a adăugat: "Am fost plecat. Era o furie care fusese îmbuteliată de foarte mult timp."

Noah, care se pare că l-a consolat pe Smith în seara incidentului la petrecerea de după Vanity Fair, a răspuns: "Îl iubesc pe Chris. Sunt prieten cu el. Te iubesc, dar asta e o porcărie... Știu că, în calitate de oameni de culoare, oamenii de culoare se adună și se întreabă: 'Ce făcea Will? Ce naiba s-a întâmplat?".


"Mulți oameni de culoare au spus: "Ar trebui să meargă la închisoare". Adică, trebuie să te relaxezi", a spus Noah, stârnind un râs din partea lui Smith. "Unii oameni reacționau exagerat, ceea ce i-a făcut pe unii să reacționeze mai puțin."

Mai târziu, în cadrul conversației, Smith și-a amintit că a trebuit să-i explice incidentul nepotului său de 9 ani când a ajuns acasă mai târziu în acea seară.

"Rămăsese treaz până târziu pentru a-l vedea pe unchiul său Will și stăteam în bucătăria mea, iar el era în poala mea și ținea Oscarul în mână și mă întreba: "De ce l-ai lovit pe omul acela, unchiule Will?"".

"La naiba. De ce încerci să mă faci pe mine Oprah?". își amintește Smith că s-a gândit. "Eram ca și cum ar fi fost un dezastru. Nu vreau să intru prea mult în subiect ca să le dau oamenilor mai multe motive de neînțelegere".


Smith își promovează în prezent noul său film, în care joacă rolul unui sclav fugar care luptă prin mlaștina din Louisiana pentru a se întoarce la familia sa. 

Antoine Fuqua, regizorul filmului, a apărat recent lansarea filmului "Emancipation", care vine la opt luni după controversa de la gala Oscarurilor, spunând: "pentru mine, filmul este mai mare decât acel moment".

Fuqua a declarat pentru Vanity Fair că, în opinia sa, subiectul filmului este mai important decât dezastrul de la Hollywood. "Conversația mea a fost întotdeauna: "Nu sunt 400 de ani de sclavie, de brutalitate, mai importanți decât un moment prost?"", a spus el. "Am fost la Hollywood și au avut loc lucruri foarte urâte și am văzut mulți oameni care au primit premii și care au făcut lucruri foarte urâte."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 29 noi 2022, 22:13

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile