Will Smith despre palma de la Oscar: "Mi-am pierdut cumpătul. Treceam prin ceva în acea seară”
Will Smith a vorbit despre palma pe care i-a dat-o lui Chris Rock de la premiile Oscar.

În cadrul emisiunii "The Daily Show With Trevor Noah" de luni seară, actorul care joacă în noul film "Emancipation", a vorbit despre ceea ce a determinat izbucnirea sa la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an.

Actorul a urcat pe scenă după ce comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre soția sa Jada Pinkett Smith, care era rasă în cap, și l-a pălmuit imediat peste față. Momentul a fost televizat și milioane de telespectatori din întreaga lume au privit stupefiați.

Smith, care mai târziu, în acea seară, a câștigat primul său Oscar pentru interpretarea sa din "King Richard", și-a cerut scuze în mod public și i-a cerut scuze lui Rock în urma incidentului.


"A fost o noapte îngrozitoare, după cum vă puteți imagina", i-a spus el lui Noah în ultimul episod al emisiunii Comedy Central a lui Noah, potrivit Variety. "Sunt multe nuanțe și complexități în asta. Dar, la sfârșitul zilei, eu doar... mi-am pierdut cumpătul, știi?".


A continuat Smith: "Treceam prin ceva în acea seară, știi? Nu că asta ar justifica comportamentul meu, deloc. Au fost o mulțime de lucruri. A fost băiețelul care și-a văzut tatăl bătându-și mama, știi? Toate astea au izbucnit în acel moment. Nu așa vreau să fiu."

Starul din "Suicide Squad", căruia i s-a interzis să participe la premii timp de 10 ani ca urmare a altercației, a adăugat: "Am fost plecat. Era o furie care fusese îmbuteliată de foarte mult timp."

Noah, care se pare că l-a consolat pe Smith în seara incidentului la petrecerea de după Vanity Fair, a răspuns: "Îl iubesc pe Chris. Sunt prieten cu el. Te iubesc, dar asta e o porcărie... Știu că, în calitate de oameni de culoare, oamenii de culoare se adună și se întreabă: 'Ce făcea Will? Ce naiba s-a întâmplat?".


"Mulți oameni de culoare au spus: "Ar trebui să meargă la închisoare". Adică, trebuie să te relaxezi", a spus Noah, stârnind un râs din partea lui Smith. "Unii oameni reacționau exagerat, ceea ce i-a făcut pe unii să reacționeze mai puțin."

Mai târziu, în cadrul conversației, Smith și-a amintit că a trebuit să-i explice incidentul nepotului său de 9 ani când a ajuns acasă mai târziu în acea seară.

"Rămăsese treaz până târziu pentru a-l vedea pe unchiul său Will și stăteam în bucătăria mea, iar el era în poala mea și ținea Oscarul în mână și mă întreba: "De ce l-ai lovit pe omul acela, unchiule Will?"".

"La naiba. De ce încerci să mă faci pe mine Oprah?". își amintește Smith că s-a gândit. "Eram ca și cum ar fi fost un dezastru. Nu vreau să intru prea mult în subiect ca să le dau oamenilor mai multe motive de neînțelegere".


Smith își promovează în prezent noul său film, în care joacă rolul unui sclav fugar care luptă prin mlaștina din Louisiana pentru a se întoarce la familia sa. 

Antoine Fuqua, regizorul filmului, a apărat recent lansarea filmului "Emancipation", care vine la opt luni după controversa de la gala Oscarurilor, spunând: "pentru mine, filmul este mai mare decât acel moment".

Fuqua a declarat pentru Vanity Fair că, în opinia sa, subiectul filmului este mai important decât dezastrul de la Hollywood. "Conversația mea a fost întotdeauna: "Nu sunt 400 de ani de sclavie, de brutalitate, mai importanți decât un moment prost?"", a spus el. "Am fost la Hollywood și au avut loc lucruri foarte urâte și am văzut mulți oameni care au primit premii și care au făcut lucruri foarte urâte."

 

Data: 29 noi 2022, 22:13
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: chris rock  oscar  will smith 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...