Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock, la patru luni după ce l-a pălmuit pe scena Premiilor Oscar: "Mă simt ca naiba"
Data publicării:
La patru luni după ce Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith, acesta din urmă a dat publicităţii vineri o înregistrare video în care îşi cere scuze pentru comportamentul său "inacceptabil" şi îl încurajează pe colegul său de breaslă să vorbească oricând doreşte.

"Mă simt ca naiba", subliniază Will Smith în înregistrarea video, prima sa scuză audiovizuală publică după evenimentul petrecut la gala de decernare a premiilor Oscar din 2022 - Smith şi-a cerut scuze anterior într-un mesaj postat pe Instagram a doua zi după eveniment.

"Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti", a spus Smith.

Will Smith a precizat că la acel moment "nu m-am gândit la câţi oameni vor fi răniţi". Actorul şi-a cerut scuze în mod special mamei şi fratelui lui Chris Rock, Tony Rock, cu care a avut "o relaţie grozavă". "A fost unul de-ai mei şi probabil că este ceva ireparabil", a adăugat el.

Actorul a dat asigurări că şi-a petrecut ultimele luni "reproducând şi înţelegând nuanţele şi complexităţile a ceea ce s-a întâmplat în acel moment".

"Nu există nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost comportamentul corect în acel moment", a precizat el.

După ce "a dat ochii peste cap" la comentariul lui Rock referitor la capul său ras, soţia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith nu i-a spus nimic soţului ei, el fiind cel care a luat decizia de a-l lovi pe colegul său de breaslă, a dat asigurări actorul.

"Jada nu a avut nimic de-a face cu asta, îmi pare rău", a spus Smith, care şi-a cerut de asemenea scuze propriei familii şi tuturor colegilor. "Aceasta este o comunitate, am câştigat pentru că aţi votat pentru mine. Şi chiar mi se frânge inima că v-am stricat momentul", a spus el.

Smith a adăugat că această reacţie s-a datorat şi "propriilor experienţe" şi "istoriei" sale cu Chris Rock.

Academia de la Hollywood a decis în aprilie să nu retragă Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primit de Will Smith la 27 martie pentru rolul său din "The Williams Method" (2021), însă a hotărât să îi interzică actorului să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia le organizează, timp de zece ani.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore, care s-a ras pe cap pentru această interpretare.

Jada Pinkett Smith apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune ce cauzează căderea părului.

Potrivit producătorului galei, Will Packer, poliţia din Los Angeles a intenţionat să îl aresteze pe Will Smith, însă Chris Rock a refuzat să depună plângere împotriva acestuia, notează Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: chris rock  oscar  palma  will smith 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel