Will Smith, la un pas să fie arestat, după palma de la Oscar. Poliția: "Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum”
Data publicării:
Poliţia era pregătită să îl aresteze pe Will Smith după ce actorul l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pe scena premiilor Oscar, a afirmat joi producătorul ceremoniei.

Producătorul Will Packer a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident."Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta", i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC.

Potrivit lui Packer, Chris Rock nu a dorit să se ajungă acolo. Când poliţia a terminat de explicat opţiunile care i s-au oferit şi au întrebat "Vrei să face ceva?", el a răspuns "nu", a continuat producătorul.

De duminică seară, poliţia din Los Angeles a anunţat că Chris Rock a refuzat să depună plângere şi nu există nicio urmărire penală în acest stadiu.

Scandalul de la gala Oscarurilor de duminică seara a fost declanşat de o glumă a lui Chris Rock despre capul ras al soţiei lui Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie - o boală care provoacă o cădere semnificativă a părului, despre care ea a dezvăluit că suferă în urmă cu câţiva ani.

Will Smith a urcat brusc pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock sub privirea uluită a celebrităţilor şi telespectatorilor.

Artistul în vârstă de 53 de ani, premiat la scurt timp după incident cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rolul din "King Richard", şi-a cerut scuze public de atunci faţă de Rock şi Academia Oscarurilor.

Aceasta din urmă a iniţiat o procedură disciplinară împotriva lui şi trebuie să se reunească pe 18 aprilie pentru a decide asupra unor eventuale sancţiuni.

Academia Oscarurilor a dat asigurări că i s-a cerut lui Will Smith să părăsească seara premiilor Oscar după incident - fără a preciza de către cine sau în ce cadru - dar actorul a refuzat.

În scurtul fragment din interviul său pentru ABC, care urmează să fie difuzat integral vineri, Will Packer a asigurat, la rândul său, că nu a vorbit cu Will Smith, notează Agerpres.

Citește și: Will Smith, glumă despre chelia unui artist: „Trebuie să se epileze pe cap în fiecare dimineață”. VIDEO viral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: arestat  chris rock  oscar  politie  will smith 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel