Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită
Data actualizării:
Data publicării:
Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care a trecut.

Citește și - Mădălina Pamfile ”s-a făcut de râs” la 4 dimineața. A fost încătușată de polițiști

Cântăreața Xonia a avut parte de o perioadă extrem de dificilă, cât timp a fost cercetată de polițiști, după ce a fost oprită în trafic, iar drugtestul a ieșit pozitiv. Mai mult, Xonia a primit numeroase comentarii negative și atitudini care au afectat-o extrem de mult.

Coșmar timp de 8 luni, cât au durat cercetările

 

Amintim faptul că Xonia a fost oprită în trafic în umră cu mai bine de un an, iar testul pentru consumul de droguri a rezultat pozitiv. Polițiștii au început mai multe cercetări, iar rezultatele finale au venit după abia opt luni! Și ce să vezi? S-a dovedit că, de fapt, nu consumase cocaină, drugtestul fiind fals pozitiv! Dar, acest timp de 8 luni până la aflarea rezultatelor finale au afectat-o foarte mult pe artistă.

Xonia a explicat în cadrul emisiunii ”Viața fără filtru” de la Antena Stars faptul că aceste lucruri au afectat-o foarte tare. În plus, vedeta nu mai vrea să conducă în România, fiind convinsă că vor mai exista și alți șoferi care vor avea de suferit, dacă testele nu vor fi schimbate.

„Sunt multe lucruri pe care le-am învățat”

 

„La mine a durat opt luni de zile. Sunt multe lucruri pe care le-am învățat. Eu niciodată nu am avut probleme cu legea. Sunt crescută în Australia și respect legile. Mentalitatea mea este diferită față de ce este aici în România. Când am venit aici am învățat foarte multe, nimeni nu ți le explică sau să ți le spună. Este pur și simplu ghinion. Este o lecție de viață și nu mai vreau să conduc în țară. Mi-e foarte teamă dacă acele drug testuri nu sunt schimbate, dar nu este în puterea mea. Asta ar fi fost dorința mea, să nu treacă altcineva prin coșmarul prin care am trecut”, a declarat Xonia la Viața fără filtru.

Citește și - Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

”Am fost jignită, m-au scuipat” 

 

Pe lângă dosarul deschis de către polițiști, Xonia a avut parte și de mesajele uneori răutăcioase  din partea oamenilor din jur. Xonia a zis faptul că trebuie să își refacă imaginea șifonată în urma acestor rezultate drug test, dovedite a fi fals pozitive în cazul său. De-a lungul timpului Xonia ar fi fost înjurată și scuipată pe stradă de către alți oameni.

„Dosarul s-a clasat. Este închis, fără pedeapsă pentru că nu am avut ce pedeapsă să iau”

 

„Dosarul s-a clasat. Este închis, fără pedeapsă pentru că nu am avut ce pedeapsă să iau pentru că nu am făcut nimic. Mă bucur că adevărul a ieșit la iveală. Oricum au distrus-o până într-un anumit punct și trebuie să am răbdare să-mi refac imaginea. Este contra valorilor mele ce s-a întâmplat. Părinții m-au educat total diferit. Nu am nicio atracție să fac lucrurile astea negative.

Oamenii citesc astfel de știri și văd titluri. Am fost jignită, m-au scuipat pe stradă și mi s-au adresat cuvinte urâte, la supermarket, pe stradă. O lună după acel eveniment eu plângeam aproape zilnic. Singurii care m-au crezut au fost familia mea și prietenii foarte apropiați pentru că mă cunosc”, a mai zis Xonia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel