Xonia, revedere EMOȚIONANTĂ cu familia ei: Petrec primul Paște împreună cu ei după 14 ani
Data publicării:
Xonia a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum își va petrece sărbătorile și ce va pune pe masa de Paște.

Xonia este victima bolilor autoimune de foarte mult timp, în prezent urmând un tratament foarte dur, după cum spune chiar ea. Acest lucru i-a dat mari bătăi de cap artistei și pe perioada competiției Survivor, unde i s-a umflat foarte tare fața, din cauza expunerii la soare. Despre cum se simte aceasta în prezent, dar și despre alte aspecte din viața persoană a dezvăluit chiar ea, în exclusivitate pentru Spectacola.

"Bună tuturor cititorilor spectacola.ro. Da, urmez un tratament medical care, până în prezent, este cel mai puternic de până acum. Momentan, mă simt bine, din ce în ce mai bine. Aștept în continuare rezultatele de la analize să vedem cum răspunde corpul meu la acest tratament.", a spus Xonia, pentru Spectacola.

Artista nu și-a văzut familia timp de doi ani

Xonia a revenit în Australia, după foarte mult timp. Aceasta nu-și mai văzuse părinții de doi ani, din cauza restricțiilor impuse de COVID-19.

"A fost un moment special și plin de multe emoții. Nu mi-am văzut familia timp de doi ani de zile din cauza restricțiilor impuse împotriva COVID. Mă bucur enorm că am ajuns în sfârșit să îi văd, să fiu împreună cu ei, dar și să petrec primul Paște împreună, după 14 ani.", ne-a mai dezvăluit artista

Ce regim ține Xonia

Vedeta a dezvăluit faptul că urmează un regim destul de strict în prezent. Acest lucru este atât din cauza faptului că a avut momente când s-a luptat cu kilogramele în plus, dar este și din cauza bolii de care suferă.

"Am un regim destul de echilibrat, dar, într-adevăr, strict. Am tot experimentat cu alimentația să văd, pe pielea mea, la ce răspunde bine corpul și la ce nu. În mare parte, nu mănânc lactate, mâncare prăjită, carne destul de rar, nu beau alcool sau băuturi carbogazoase și dulciuri cât se poate de puține, dar recunosc că nu mă abțin întotdeauna. Îmi plac înghețata și clătitele. Dar să pot să îmi ajut corpul să se refacă, trebuie să mănânc mâncăruri care ajută la scăderea inflamației în corp.

Am avut o perioadă, când aveam 19 ani și am luat în greutate ca urmare a faptului că m-am oprit din a profesa ca balerină. După ce am revenit la un echilibru și o viață sănătoasă, mi-am menținut kilogramele. Însă, din păcate, de când am început să am probleme de sănătate și să iau medicamente puternice, să am restricții alimentare (să nu mănânc sărat deloc), corpul meu a avut un șoc și am slăbit la 45kg. În momentul de față, m-am îngrășat, acesta fiind un efect secundar al medicamentului pe care îl iau.", a spus în exclusivitate artista pentru Spectacola.

Ce mănâncă artista de Paște

Chiar dacă în timpul anului este foarte preocupată de silueta ei și își alege cu atenție preparatele, de Paște Xonia va mânca tradițional românește. 

"De Paște, mâncăm sarmale, salată de boeuf făcute de mine, friptură de miel și cozonaci cu ciocolată și nucă, gătite de tatăl meu. Vom avea și ouă vopsite pentru a ciocni. Petrec acasă sărbătorile în Melbourne împreună cu familia mea. ", spune ea.

Cum stă vedeta pe plan sentimental

Xonia s-a despărțit de fostul ei iubit, chiar cu ceva timp înainte de a intra în competiția Survivor. În prezent, aceasta spune că încă nu și-a refăcut viața.

"Pe plan sentimental, nu mă mai aflu într-o relație. Cred că am rămas singura femeie în industria muzicală care nu se află într-o relație.", a spus Xonia amuzată.

Xonia s-a expus unui risc, când a acceptat provocarea Survivor

"Cu toții ne-am expus la un risc pentru această emisiune. Riscul meu a fost unul cunoscut, așa că am putut să fiu pregătită și doctorul știa tot ce îmi trebuia, dacă apărea vreo situație. Singura surpriză a fost umflătura pe care am avut-o la nivelul feței, în timpul petrecut în Junglă, din cauza faptului că nu aveam voie să mă expun mult la soare… un lucru pe care nu îl știam până nu am citit, după ieșire, prospectul la medicamentul pe care tocmai am început să îl iau cu câteva luni înainte să plec la Survivor. 

Din păcate, aceasta nu a fost prima mea experiență când mi s-a umflat fața și a fost ceva mai bine, decât în urmă cu doi ani când am mai pățit-o.", ne-a mai spus ea.

Artista a întâmpinat probleme la venirea în România

Chiar dacă aceasta și-a construit o viață nouă în România, țară pe care a ales-o să se lanseze în muzică, Xonia spune că părinții ei nu s-au gândit niciodată să se mute și ei aici. De asemenea, vedetaa întâmpinat și probleme, odată cu venirea în această țară.

"Nu eu am ales, ci România m-a ales pe mine. Pur și simplu așa au decurs lucrurile și mă bucur tare mult. Sunt recunoscătoare românilor că m-au primit cu brațele deschise și au făcut posibil să mi se împlinească un vis. 

Cel mai greu a fost să înțeleg mentalitatea. Am fost țepuită de multe ori, până am învățat a durat ceva timp. Eu am fost și o fată tare naivă și, în anumite privințe, încă sunt. Am crescut altfel, am fost educată altfel...", a spus Xonia.

Xonia a fost victima bullying-ului

"Am fost victima bullying-ului de când mă știu. Fetele la balet erau foarte rele cu mine pentru că eram cea mai bună. La școală pentru că nu fumam și nu aveam o viață normală sau se luau de mine că plecam mai devreme să ajung la competiții/spectacole etc. Iar în România a fost o mare problemă pentru toată lumea cât de albă sunt… nu am înțeles niciodată acest lucru. Oricum pielea mea este una foarte groasă și nu mă mai las afectată de răutate gratuită.", ne-a spus ea.

La ce show-uri și-ar mai dori artista să participe

"La un prim gând, aș zice... Masked Singer România și la Ferma. Sunt deschisă la orice provocare.", a încheiat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: boala  dietă  familie  paste  Xonia 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel