Zanni a răbufnit la Survivor All Stars. A dărâmat tot ce i-a stat în cale „D-aia m-am enervat”
Data actualizării:
Data publicării:
Zanni nu s-a mai abținut și a răbufnit la Survivor All Stars, după ce echipa lui a pierdut în fața Războinicilor.

În această seară, Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, scorul final fiind de 7 la 6. Ultima partidă a fost disputată între Alex Delea și Ștefania Ștefan, de la Războinici, iar de la Faimoși Zanni și Ștefania Stănilă.

Zanni a răbufnit la Survivor All Stars. A dărâmat tot ce i-a stat în cale

Faimoșii se află într-o situație disperată, pentru că un nou concurent din echipa lor va fi eliminat în ediția din această seară. Zanni s-a arătat foarte supărat și dezamăgit de rezultat, motiv pentru care a dărâmat tot ce i-a stat în cale, fiind ajutat și de Jador. Zanni a mărturisit că este extrem de dezamăgit de situație și că își pierde speranța din ce în ce mai mult în fiecare zi. 

„Ca multe alte finaluri, că au spus (n.r. Războinicii) că este finalul meu. Finalurile mele sunt multe. Suntem mulți îndemânatici aici. Cam ăsta e Zanni de acum 3 ani de zile, numai că acum 3 ani aveam ocazia să intru de 5-6 ori pe traseu și nu avea cine să îmi stea în față. Acum îmi cam pierd speranța. Aproape zilnic îmi pier speranța. Cât am dat azi pe traseu, nervi, energie și calcule... Am calculat tot și să ajungem tot aici... Mă deranjează că nu mănânc și că s-a pierdut jocul, mă deranjează că s-a intrat a treia oara pe traseu, în cazul Ștefaniei (n.r. Stănilă) și nu a reușit să treacă de primele două curbe, adică mă uitam la bila aia și cea din dreapta nu mai făcea stânga. Mergea tot în față. I-am spus că încă are timp”, a spus Zanni, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

Captură video: Pro TV

Te-ar putea interesa și: Situație fără precedent la Survivor All Stars. Jador a încălcat regulamentul concursului, lucru care-l poate descalifica din competiție

„De aceea m-am enervat și am aruncat cu alea pe acolo”

Dezamăgit de rezultat, Zanni a dărâmând tot ce i-a stat în cale, sub ochii colegilor. Deși recunoaște că Ștefania Stănilă a avut o performanță excelentă în traseele anterioare, el se aștepta să câștige punct și în confruntarea finală.

„Aveam jumătate de traseu în față, încă avea timp. Știam că trebuie să iau avantaj mare pentru că știam că vine Ștefania. Era și finalul ei. În schimb, Ștefania pe traseele anterioare a dat 3 din 3. Nu i-am mai căzut. A reușit să se focuseze. Și la primul punct pierdut a dat bine. I-a căzut bila aia, care ar fi făcut al treilea punct, adică s-a descurcat de minune pe traseu. A treia oară nu știu ce s-a întâmplat. Tensiune, presiune. Nu mai făcea stânga, adică nu a mai fost ea în finala aia.

De aceea m-am enervat, nu că a pierdut. Și dacă se pierdea la secundă, aia era. M-am enervat că nu am  mai văzut-o pe ea în finalizare. Ea nu mai era acolo. Bila nu mai făcea stânga și i-am zis «Stânga, stânga. Hai din nou». Ștefania (n.r. Ștefan) nu ajunsese. De aceea m-am enervat și am aruncat cu alea pe acolo. A pierdut. Nu mai era ea în momentul ăla. Ce să zic acum? Trebuia să o iau pe Ana. Vor mai fi poate ștafete sau puncte decisive. Eu calculez, preconizez, dar pe asta nu o preconizam. (...) La joc mi-am dat sufletul. Am urlat pentru toată lumea. Dădeam energie fiecăruia. Părea să fie bine, dar când la a patra nu a făcut stânga la aceeași curbă... acolo am văzut negru. Am zis să nu jignesc pe nimeni, nu mă iau de nimeni, dar trebuie să distrug ceva. M-am uitat în stânga, am luat steagurile alea și am dat cu ele”, a mai declarat Zanni, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel