Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”
Data publicării:
Zanni și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri neștiute despre părinții săi biologici. Deși nu știe nimic despe tatăl său, pe mama sa a văzut-o doar de câteva ori în viață. 

Zanni, pe numele său real Zannidache Hubert Edmond, are o poveste de viață impresionantă. Avea doar 4 ani în momentul în care a fost abandonat la orfelinat, iar de atunci a trăit un adevărat calvar. De-a lungul timpului, câștigătorul Survivor All Stars a spus că a fost nevoit să trăiască în condiții greu de imaginat, a suferit multe bătăi prin orfelinate și s-a simțit mereu neiubit. 

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Invitat în podcastul realizat de Bursucu, Zanni și-a deschis sufletul și a vorbit despre părinții săi. Câștigătorul Survivor All Stars a mărturisit că mama lui este o femeie cu probleme mentale și a văzut-o doar de câteva ori în  viață. De asemenea, a povestit că nu și-a cunoscut niciodată tatăl și nu știe dacă acesta știe de existența lui. Deși recunoaște că nu a avut sprijinul părinților biologici, el a avut parte de afecțiune din partea asistentei maternale, mama Teo.

„Adevărul (n.r. că mama lui l-a părăsit) l-am aflat cu mult timp înainte. Mă întreba toată lumea și era prea mult să le zic. Pe mama mea am văzut-o de 2/3 ori în viață. Pe tatăl meu nu l-am văzut niciodată și nu știu dacă el știe ceva despre existența mea. Nici nu am vrut să sap sau să aflu, pentru că mama mea are probleme. Îmi e și ciudat să-i zic mama.

Mama mea este mama Teo. Mama mea biologică are probleme. Nu este normală. Pe ea o cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea Venus”, a mărturisit Zanni în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Nu știe de ce a fost părăsit de părinți

Zanni a mărturisit că nu știe de ce a fost părăsit de părinți, iar asta a lăsat numeroase goluri emoționale în sufletul său. Deși consideră posibil ca tatăl său să mai fie în viață, nu a încercat să afle mai multe despre el. Cu toate acestea, Zanni a declarat că, dacă ar apărea brusc în viața sa, el nu ar reacționa negativ, ci ar fi interesat să-l cunoască. 

„Nu știu de ce m-au părăsit. Nu pot avea o comunicare cu ea (n.r. mama sa). Când vorbesc, ea prima oară procesează întrebarea, stă și se gândește, după care îmi dă un răspuns. Cred că tata mai există, este posibil, dar nu m-am interesat. Există mai multe goluri în sufletul meu referitor la părinții mei. Nici nu știu ce să zic când vorbesc despre asta.

Dacă ar veni acum un om care ar intra pe ușă și ar spune că e tata, eu nu aș reacționa nicicum. Aș vrea să-l cunosc, nu sunt în direcția să spun că urăsc. Și pe mama, dacă era normală la cap și dacă era o femeie cu care puteam discuta, da, clar, eram deschis să mă cunosc pe mine, să cunosc motivele pentru care am fost părăsit”, a spus Zanni.

Te-ar putea interesa și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

A fost căutat de doi verișori din străinătate

Zanni a fost recent contactat de doi verișori din străinătate. Un mesaj din Franța, de la o femeie care s-a prezentat ca fiind verișoara lui, l-a surprins. După ce a răspuns, ea i-a vorbit despre unchi și alte rude. Ulterior, a fost contactat de un prieten comun al verișoarei sale, care l-a salutat în engleză și i-a spus că și el îi este verișor.

„Mi-a scris recent cineva din Franța și mi-a spus că e o verișoară de-ale mele. M-am uitat la mesaj, am răspuns și după mi-a făcut un mic arbore genealogic. Mi-a spus de unchi, familie. Ulterior mi-a mai scris cineva, prieten cu ea, și mi-a spus «Salut» în engleză, că nu sunt români. Mi-a spus că și el e un văr de-ai mei. Mi-a spus același arbore. Verișoara aia l-a pus să-mi scrie și el, că m-au găsit acum. Bine, le-a povestit mai mult unchiul lor, că ei nu știau de mine. Dar nu sunt curios să aflu”, a mai precizat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Sursă foto: Ameritat cu Nasrin/YouTube

Gabi Bădălău dă cărțile pe față! Care au fost motivele care au dus la divorțul de Claudia Pătrășcanu: „Între mine și ea n-a fost o poveste de iubire!”




pixel