Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”
Data publicării:
Zanni și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri neștiute despre părinții săi biologici. Deși nu știe nimic despe tatăl său, pe mama sa a văzut-o doar de câteva ori în viață. 

Zanni, pe numele său real Zannidache Hubert Edmond, are o poveste de viață impresionantă. Avea doar 4 ani în momentul în care a fost abandonat la orfelinat, iar de atunci a trăit un adevărat calvar. De-a lungul timpului, câștigătorul Survivor All Stars a spus că a fost nevoit să trăiască în condiții greu de imaginat, a suferit multe bătăi prin orfelinate și s-a simțit mereu neiubit. 

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Invitat în podcastul realizat de Bursucu, Zanni și-a deschis sufletul și a vorbit despre părinții săi. Câștigătorul Survivor All Stars a mărturisit că mama lui este o femeie cu probleme mentale și a văzut-o doar de câteva ori în  viață. De asemenea, a povestit că nu și-a cunoscut niciodată tatăl și nu știe dacă acesta știe de existența lui. Deși recunoaște că nu a avut sprijinul părinților biologici, el a avut parte de afecțiune din partea asistentei maternale, mama Teo.

„Adevărul (n.r. că mama lui l-a părăsit) l-am aflat cu mult timp înainte. Mă întreba toată lumea și era prea mult să le zic. Pe mama mea am văzut-o de 2/3 ori în viață. Pe tatăl meu nu l-am văzut niciodată și nu știu dacă el știe ceva despre existența mea. Nici nu am vrut să sap sau să aflu, pentru că mama mea are probleme. Îmi e și ciudat să-i zic mama.

Mama mea este mama Teo. Mama mea biologică are probleme. Nu este normală. Pe ea o cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea Venus”, a mărturisit Zanni în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Nu știe de ce a fost părăsit de părinți

Zanni a mărturisit că nu știe de ce a fost părăsit de părinți, iar asta a lăsat numeroase goluri emoționale în sufletul său. Deși consideră posibil ca tatăl său să mai fie în viață, nu a încercat să afle mai multe despre el. Cu toate acestea, Zanni a declarat că, dacă ar apărea brusc în viața sa, el nu ar reacționa negativ, ci ar fi interesat să-l cunoască. 

„Nu știu de ce m-au părăsit. Nu pot avea o comunicare cu ea (n.r. mama sa). Când vorbesc, ea prima oară procesează întrebarea, stă și se gândește, după care îmi dă un răspuns. Cred că tata mai există, este posibil, dar nu m-am interesat. Există mai multe goluri în sufletul meu referitor la părinții mei. Nici nu știu ce să zic când vorbesc despre asta.

Dacă ar veni acum un om care ar intra pe ușă și ar spune că e tata, eu nu aș reacționa nicicum. Aș vrea să-l cunosc, nu sunt în direcția să spun că urăsc. Și pe mama, dacă era normală la cap și dacă era o femeie cu care puteam discuta, da, clar, eram deschis să mă cunosc pe mine, să cunosc motivele pentru care am fost părăsit”, a spus Zanni.

Te-ar putea interesa și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

A fost căutat de doi verișori din străinătate

Zanni a fost recent contactat de doi verișori din străinătate. Un mesaj din Franța, de la o femeie care s-a prezentat ca fiind verișoara lui, l-a surprins. După ce a răspuns, ea i-a vorbit despre unchi și alte rude. Ulterior, a fost contactat de un prieten comun al verișoarei sale, care l-a salutat în engleză și i-a spus că și el îi este verișor.

„Mi-a scris recent cineva din Franța și mi-a spus că e o verișoară de-ale mele. M-am uitat la mesaj, am răspuns și după mi-a făcut un mic arbore genealogic. Mi-a spus de unchi, familie. Ulterior mi-a mai scris cineva, prieten cu ea, și mi-a spus «Salut» în engleză, că nu sunt români. Mi-a spus că și el e un văr de-ai mei. Mi-a spus același arbore. Verișoara aia l-a pus să-mi scrie și el, că m-au găsit acum. Bine, le-a povestit mai mult unchiul lor, că ei nu știau de mine. Dar nu sunt curios să aflu”, a mai precizat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Fotografie de la fauxels: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/om-oameni-munce-te-munca-3184328/

De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august
pixel