Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor
Data publicării:
După ce Iancu Sterp a făcut mai multe declarații dure la adresa sa, Zanni i-a răspuns scurt acestuia.

Iancu Sterp a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a făcut mai multe declarații explozive la adresa lui Zanni, adversarul său de la Survivor All Stars. Printre altele, acesta a spus că fostul Faimos, dar și campionul competiției, a fost favorizat de producție, că ar fi primit mâncare pe ascuns de la localnici, dar și că ar fi ar fi avut acces la un telefon mobil o dată pe săptămână, lucru care era strict interzis. Auzind aceste lucruri, Cătălin Măruță l-a întrebat pe acesta dacă nu se gândește să-l cheme în cușcă, pentru a se confrunta direct. Iancu Sterp a exclus totuși direct această posibilitate, spunând faptul că ar fi sinucidere curată din partea lui Zanni să facă asta, semn că acesta nu ar avea nicio șansă în fața sa.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. să intre cu Zanni în cușcă), el l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește (n.r. să intre cu el în cușcă), sinucidere curată.”, a spus Iancu Sterp în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Cum se apără Zanni după acuzațiile pe care i le-a adus în direct lui Cristi Mitrea: „Dacă te dai la duel cu mine, ne luăm la bătaie”

Zanni acceptă provocarea lansată de Iancu Sterp

După cum era de așteptat, multe dintre declarațiile făcute de Iancu Sterp în cadrul emisiunii nu doar că au ajuns și la urechile lui Zanni, dar au devenit virale și în mediul online, astfel încât cel din urmă nu a rezistat fără să-i dea replica fostului Războinic. Nu a oferit însă prea multe detalii, singura sa reacție în cazul acestui conflict bazându-se pe o replică scurtă. Astfel, Zanni a distribuit pe instastory videoclipul cu declarațiile făcute de Iancu, unde a scris:

„Accept provocarea”, semn că acesta nu se sperie, după cum a insinuat fostul său coleg de trib.

VEZI și: Zanni, atac dur în versuri la adresa lui Iancu Sterp, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Crezi că-i cumperi cu brânză/4-0, alergi după dinero”

Ce alte acuzații îi aduce Iancu lui Zanni

Astfel, Iancu Sterp susține că Zanni ar fi vorbit încă de la începutul competiției cu un localnic, căruia i-a oferit bani, pentru ca acesta să-i facă diferite favoruri. Acuzațiile sunt unele cât se poate de dure, dar și de serioase, întrucât el susține că producția nu avea habar de aceste aranjamente făcute de fostul Faimos.

„Erau un localnic de acolo, îi dăduse  bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare.

El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el. (...) Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și: Sorin Pușcașu, despre scandalurile cu Andrei Ciobanu de la Survivor:„Am simțit că avea ceva personal cu mine. Mi-e rușine de rușinea lui”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”




pixel