Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele la Survivor All Stars: „L-am demascat. Înțelegem ce vrea să facă”
Data publicării:
Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține și și-au aruncat cuvinte dure la Survivor All Stars.

În ediția de joi, 9 mai, a emisiunii Survivor All Stars, Zanni s-a întors din exil și a intrat în duelul eliminatoriu cu Ștefania Stănilă. În urma confruntării, fosta Faimoasă a pierdut în fața lui Zanni, iar flacăra competiției s-a stins pentru ea. Zanni a mărturisit, însă, că întoarcerea sa în competiție a reprezentat o amenințare pentru ceilalți concurenți.

„Nu știam ce să le zic când am apărut în ceremonie. Am râs ca prostul. Fix ca prostul am râs, că nu știam ce să zic, dar asta doar pentru că privire lor m-au făcut să nu vreau să zic nimic. Cred că erau morocănoși pentru că mă vedeau prea pregătit. Eram gata să câștig duelul, să mă întorc pe insulă, cred că nu voiau să mă mai vadă pe insulă, cred că nu mai voiau să mă vadă adversarul lor, cred că nu mai voiau să mă vadă locul 1”, a declarat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele la Survivor All Stars

Proaspăt întors din exil, Zanni a avut parte de un conflict cu Andrei Ciobanu.

„Eu cred că s-a născut o nouă alianță în Survivor. Eu cu Zanni”, a spus Andrei Ciobanu.

„M-am uitat la el, nu am mai vrut să-i zic nimic. Cal troian, bă, că vorbește mult și prost! Bă, nu ne comparăm noi doi! Faptul că eu m-am întors din exil și tu ai mai primit șansă și te-ai dus la Războinici, da, aici unul dintre Războinici a primit a doua șansă și unul din Faimoși. Noi am primit-o că s-a accidentat Ana, vărul meu!  Voiam să-i zic că noi nu vorbim de la egal la egal. Eu nu vorbesc despre prieteni mei, despre frații mei de acasă cum vorbești tu! Eu nu am jucat cum ai jucat tu, dar nu i-am zis nimic. Au glumit și le-am spus că e foarte bună gluma, să mai glumească, că e tare”, a declarat Zanni.

Cert este că am învățat un lucru în Survivor, că niciodată nu poți să arăți cu degetul, că poți să fii tu în locul ăla. S-a învârtit roata asta în Survivor de două sute de mii de ori. Nu mai știi ce se întâmplă. De-a lungul competiției eu doar l-am demascat pe Zanni și i-am arătat faptul că noi înțelegem ce vrea el să facă. Și noi suntem inteligenți, poate un pic mai inteligenți decât el, pentru că noi am avut o altfel de viață”, a mai precizat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel