Zendaya, milionară de la o vârstă fragedă. Pe ce își cheltuie banii actrița din Spiderman: No Way Home
Data publicării:
Frumoasa Zendaya, actrița din Spiderman: No Way Home, are o avere estimată la 15 milioane de dolari. Iată pe ce cheltuie vedeta banii.

 

Zendaya Coleman și-a început cariera de actriță ca star Disney la vârsta de 14 ani. Ea a jucat în serialul de televiziune Shake It Up în rolul personajului Rocky Blue, alături de Bella Thorne, până în 2013. În paralel cu cariera sa de televiziune, a avut și roluri mai mici în filme și emisiuni de pe Disney Channel. După ce a făcut incursiuni în lumea modelingului, a dansului și a modei, primul ei rol în lungmetraj a venit în 2017, în Spiderman: Homecoming, interpretând rolul lui MJ sau Michelle. După acest rol, ea a devenit parte din multe filme și emisiuni de televiziune cu buget mare și a obținut mai multe contracte de publicitate. În 2020, Zendaya a creat istorie devenind cea mai tânără actriță care a câștigat un premiu Emmy pentru cel mai bun rol principal pentru rolul din Euphoria.

Cu o avere netă de 15 milioane de dolari, lui Zendaya îi place să își cheltuiască banii pe proprietăți imobiliare, artă, automobile și ținute spectaculoase pentru covorul roșu.

 

Și-a cumpărat o vilă Northridge, Los Angeles

La vârsta de 20 de ani, în 2017, Zendaya a devenit proprietara unei vile de lux. Actrița a cumpărat o casă în cartierul Northridge din Los Angeles pentru 1,4 milioane de dolari. Casa are cinci dormitoare și cinci băi, cu sufragerie și living separate, după cum notează Observer. Partea preferată a lui Zendaya din casă este scara în spirală a Cenușăresei, pe care și-a dorit-o încă de când era copil. Casa în stil mediteranean are un apartament matrimonial de lux, o terasă mare, un spa și o piscină, potrivit The Richest.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Are un conac în Encino, Los Angeles

În timpul pandemiei din 2020, Zendaya a cumpărat încă o casă în Encino, Los Angeles, cu 4 milioane de dolari. Proprietatea uriașă are o casă principală mare, o casă de oaspeți, curte, piscină deschisă înconjurată de palmieri. Construită în 1939, casa în stil ranch are șase dormitoare și șapte băi. Calea lungă de acces la casă asigură că proprietatea este ascunsă de ochii curioșilor, iar oaspeții pot intra direct în casa principală. Conacul a trecut prin mai multe renovări și încă reușește să arate ca un vis californian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Pasionată de mașini de lux

Zendaya deține mai multe mașini în colecția sa și este văzută plimbându-se prin  Los Angeles sau ajungând la o premieră într-una dintre mașinile sale. Ea are un Cadillac Escalade, mașina preferată a celebrităților. Una dintre cele mai vechi mașini din colecția ei este Lexus GS, care costă 51.065 de dolari. Ea a trecut la un Lexus RC 350 cu stil de curse pe care îl deține și care costă 45.150 de dolari. Actrița este, de asemenea, mândra posesoare a unui luxos Mercedes E-Class care vine cu o multitudine de dotări interioare pline de tehnologie și un exterior elegant. Mașina a costat-o 64.950 de dolari, potrivit Autobizz.


Poartă genți de designer

Zendaya a purtat întotdeauna genți iconice pe covorul roșu. În 2016, actrița a fost văzută purtând o geantă crossbody Velvet Cahier Bag de la Prada, care a costat 3880 de dolari. În calitate de imagine a Valentino, Zendaya a uimit pe toată lumea când a pozat pentru campania lor în mai 2021. Potrivit Hello Magazine, ea a fost văzută purtând o geantă neagră Valentino Rockstud Alcove Garavani, care costă peste 795 de dolari.


Bijuterii de milioane de dolari

 Zendaya a uimit la prezentarea Tiffany & Co. Paper Flowers Event de lansare în 2018. Actrița a purtat o rochie Dice Kayek de culoare albastru deschis și a asortat-o cu o pereche uimitoare de cercei cu diamante și tanzanite Tiffany & Co. care au costat peste 4.000 de dolari, potrivit The Richest.



 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Ținutele de pe covorul roșu

 

 Fiecare look, fiecare accesoriu devine un subiect de discuție. Ea a câștigat chiar și premiul Fashion Icon 2021 acordat de Council of Fashion Designers in America. Ea aduce întotdeauna glamour pe covorul roșu, fie că este vorba de covorul roșu al Oscarurilor sau de o premieră de film. La Premiile Oscar 2021, ea a purtat o rochie Valentino Haute Couture de culoare galben-soarelui. O fană a Cenușăresei, ea a avut momentul ei de basm când a purtat o rochie de bal luminoasă la MET Gala din 2019, după cum notează Vogue.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

 Vacanțe Extravagante

Între programele sale încărcate de filmare, Zendaya își găsește timp pentru a-și petrece vacanțele alături de prieteni și de cei dragi. Înainte de pandemie, Zendaya și-a petrecut vacanța în Grecia în 2019 cu iubitul ei de atunci, Jacob Elordi. De asemenea, îi place să își ia concediu în Veneția, Italia, atunci când filmele ei sunt selectate la Festivalul de Film de la Veneția. Cum pandemia a restricționat luarea vacanțelor în străinătate, ei îi place să își facă vacanțele aproape de casă. În 2021, Zendaya a sărbătorit Ziua de 4 iulie cu iubitul ei, Tom Holland, în Santa Barbara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Lucrări de artă scumpe

Se știe că Zendaya iubește arta. Îi place să colecționeze opere de artă, iar unul dintre artiștii ei preferați este Genesis Tramaine, care locuiește în New Jersey, după cum a declarat ea pentru  Vanity Fair. Nu doar Zendaya, ci și stilistul ei, Law Roach, colecționează, de asemenea, opere de artă ale lui Tramaine. Tramaine este un expresionist care creează piese abstracte cu subiecte de culoare în stil graffiti modern. Piesele sunt vândute cu mii de dolari și costă cel puțin 1000 de dolari fiecare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: actriță  avere  milionara  spiderman  zendaya 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel