Ziua Îndrăgostiților perfectă pentru bărbatul tău, în funcție de semnul zodiacal al lui Venus
Data publicării:
Dacă aveți probleme în încercarea de a vă da seama ce să faceți pentru partenerul dvs. de Ziua Îndrăgostiților, ați putea afla unde se află Venus în harta sa astrologică. Venus este planeta iubirii, iar iubitul tău va aprecia faptul că îi activezi planeta iubirii. Această planetă poate fi un indiciu mai bun pentru a face ca Ziua Îndrăgostiților să fie mai reușită decât simpla cunoaștere a semnului său solar.  

1. Berbecul iubește să se joace

Aspectele naive ale acestui plasament și înțelegerea naturii copilărești a iubitului tău te vor inspira să fii răutăcioasă de Ziua Îndrăgostiților. Să te joci jocuri video, să fii puțin "nătărău" și să chicotești sunt în regulă cu ei. Se vor alătura ție făcând din această zi un mare succes.

2.  Taurii sunt puțin mai serioși

Îi vei face fericiți oferindu-le ceva "strălucitor". Taurului îi place să dobândească lucruri și dacă ești o persoană care face cadouri, nu există alt Venus care să te aprecieze mai mult. Nu sunt lipsiți de romantism, dar dacă ai ceva de dăruit îi vei face să leșine!

3. Unui Geamăn îi place să se țină ocupat

Sunt destul de enigmatici, dar de Ziua Îndrăgostiților, vei avea un avantaj dacă ești dispusă să ai o zi cu multe activități. O cină, un film și verificarea celui mai nou club de noapte sunt foarte bine pentru ei. Nu se vor plictisi, iar tu vei fi mulțumită de rezultate mai târziu.

4. Racului îi place atenția

Racul și Venus merg mână în mână pentru că Luna, planeta emoțiilor, merge bine împreună de Ziua Îndrăgostiților. A face apel la un Venus emoțional înseamnă să îi îngrijești și să fii foarte atentă cu ei astăzi. Să gătești o masă grozavă sau să ieși în oraș la un restaurant frumos este o necesitate. Îmbrățișările, sărutările și afecțiunea sunt binevenite.

5. Leul are nevoie de complimente

A fi romantic și foarte complimentat îți poate aduce mari beneficii. Recunoașterea faptului că sunt cei mai grozavi (mai mult decât de obicei) este exact ceea ce este necesar pentru o Zi a Îndrăgostiților fericită.

6. Fecioara are nevoie de afecțiune

Ei nu sunt siguri că îi iubești cu adevărat, așa că amintește-le acest lucru din nou și din nou și din nou. S-ar putea să nu pară că ei apreciază, dar o fac în această zi specială. Este bună și ciocolata!

7. Uită-te cu atenție la un Venus Balanță

Atunci când persoana ta specială are un Venus Balanță, trebuie să arăți ascuțit astăzi, genunchii lor vor slăbi, iar ochii lor vor savura momentul. Vor ca ceilalți să vadă că sunt rafinate pentru că sunt cu o persoană atât de arătoasă. A lua masa, a cina și a fi văzut cu alte persoane mondene sunt exact motivul pentru care te iubesc atât de mult.

8. Lui Venus Scorpion nu-i plac jocurile

Este serioasă, iar Ziua Îndrăgostiților este momentul în care trebuie să le arăți că ești la fel de intensă ca ei, fiind romantică. Să rămâi acasă și să îl surprinzi cu niște lenjerie nouă s-ar putea să nu fie o idee rea! Pasiunea și bucuria vor urma.

9. Săgetător Venus este sportiv

Un eveniment sportiv, un antrenament sau o alergare este foarte bine pentru ei. Ulterior,  noaptea ar putea deveni deosebită!

10. Unui  Capricorn îi place să fie formal

Să fii formală pentru o Venus Capricorn este în regulă și cu cât ești mai formală, cu atât ești mai sexy. Acest Venus va cheltui niște bani pe tine în seara asta și a juca rolul este o strategie bună pentru pasiune. S-ar putea să fie noaptea în care va fi pusă marea întrebare.

11. Unui Venus Vărsător îi place ca lucrurile să fie neobișnuite

Plănuiește ceva neobișnuit pentru partenerul tău Venus în Vărsător. Niciun alt Venus nu va crede că ești nebun dacă îți petreci întâlnirea hrănind oamenii străzii sau mergând la o prelegere de știință despre robotică. Crackers, brânză și suc de morcovi la cină sunt în regulă pentru că, oricum, cine are nevoie de mâncare?


12. Un Venus din Pești îmbrățișează etericul

Sunt de acord cu niște șampanie și cu a sta afară sub stele. Percepția lor visătoare și nerealistă despre tine ar trebui să fie validată de Valentine's Day. Speculațiile imaginației lor despre ce se va întâmpla în continuare sunt ale tale pentru a anticipa cu plăcere.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  iubire  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel