Ziua norocoasă a fiecărui semn zodiacal chinezesc, înainte de finalul lunii decembrie 2023
Data publicării:
Ziua norocoasă a fiecărui semn zodiacal chinezesc.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)


Cea mai norocoasă zi: 25 decembrie

Norocul tău în decembrie depinde de alte persoane - de cei cu care lucrezi, de familie, dar și de partenerul tău de viață pentru cei care au o relație serioasă. Atâta timp cât există armonie și toată lumea poate lucra împreună și își poate ridica poverile, totul va fi bine. Dacă o singură persoană ar încerca să își exercite forța asupra celorlalți, totul se va prăbuși. Totuși, poți încerca subtil să-i influențezi pe ceilalți, atâta timp cât va fi spre binele tuturor și va respecta limitele oamenilor. Norocul te va favoriza în acest aspect.

Culoarea auriu (dar și articolele și bijuteriile aurii) îți vor purta noroc în această lună. De asemenea, poți desena simboluri norocoase pe hârtie sau pe un steag de bumbac cu vopsea aurie și apoi îl poți agăța în fața casei tale sau într-o cameră la alegere. 


Boul
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Cea mai norocoasă zi: 23 decembrie

Norocul tău în decembrie este ferm legat de relațiile tale romantice și de interacțiunea cu cei dragi. Atunci când te angajezi cu ei dintr-un loc al dăruirii și al generozității, norocul te va favoriza mai mult. Asigură-te că generozitatea nu te consumă, nu te transformă într-o persoană care mulțumește oamenii sau nu te expune la posibilitatea de a se profita de tine. Nu asta este ceea ce se indică aici. Acordă-te la centrul inimii tale și vei ști cât de mult să te exprimi și când să te retragi.

Culorile albastru deschis și albastru marin vor fi norocoase pentru tine în această lună, mai ales atunci când porți pantofi albaștri. De asemenea, îți poți coafa părul cu reflexii albastre sau poți cere tehnicianului tău de unghii să facă ceva cool cu flori albastre și albe pentru un efect similar.  

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)


Cea mai norocoasă zi: 29 decembrie


Energia norocului în decembrie este extrem de subtilă pentru tine. Se pregătește calea pentru ca un nou capitol să apară în viața ta, dar nu vei observa tot ce se întâmplă în spatele scenei. Folosește această perioadă pentru a te concentra asupra rezolvării lucrurilor nerezolvate și pentru a încheia anul într-o notă bună. S-ar putea chiar să beneficiezi de scrierea unei scrisori către sinele tău mai tânăr din 2022 și să-i spui tot ce ai învățat în acest an și ce speri să se împlinească în 2024. Va fi cathartic și inspirator în același timp. Culoarea roșie va fi norocoasă pentru dvs. în această lună, la fel ca și motivele de tigru. Poți aduce acasă și o mascotă tigru de pluș! 

Iepurele
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Cea mai norocoasă zi: 19 decembrie

Ai grijă la distracții în decembrie. Norocul te va ghida spre calea, oamenii și oportunitățile potrivite, dar s-ar putea să te confrunți cu unele neplăceri pe drum care încearcă să te îndepărteze de la adevărata ta destinație. Nu ceda în fața lor și nu le lăsa să-ți abată atenția. În schimb, ai încredere în intuiția ta și rămâi pe calea sau planul tău inițial. S-ar putea să beneficiezi și de încorporarea unui ritual zilnic de respirație în viața ta. Acesta vă va împiedica să vă distrageți din reflex și vă va ajuta să vă preluați controlul asupra vieții. Culoarea maro va fi norocoasă pentru tine în această lună, la fel ca și lucrul cu pământul și grădinăritul. Totuși, nu trebuie să vă alegeți un nou hobby! Chiar și olăritul și ceramica intră în această categorie.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)


Cea mai norocoasă zi: 18 decembrie

Norocul tău în decembrie are un aer de spectacol de varietăți. Pentru unii dintre voi, norocul vostru este legat de un semn zodiacal al Iepurelui care joacă un rol important în viața voastră. Poate fi un șef, un partener sau chiar un frate sau o soră. În această lună vi se va întâmpla ceva extraordinar datorită interacțiunii cu acest individ. Pentru alții, norocul tău este legat de ritualurile de manifestare pe care le faci în această lună. Așa că asigură-te că nu ratezi asta! Câțiva dintre voi vor avea noroc și în timp ce nu fac nimic. Așa că nu fiți surprinși dacă decembrie vă va uimi ca nicio altă lună.

Culoarea galbenă va fi norocoasă pentru voi în această lună, la fel ca și floarea Geranium. Pe acestea din urmă le puteți așeza într-o vază în sufragerie pentru a aduce puțină energie pozitivă în spațiul de locuit.  


Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Cea mai norocoasă zi: 17 decembrie

Șarpe, păstrează-ți secretele aproape de piept în această lună și fii mai precaut cu privire la cine inviți în cercul tău intim. Norocul tău în decembrie depinde de acest lucru. Unii dintre voi au în cercul vostru social persoane care vă vor fura ideea bună dacă le-o divulgați înainte de a lucra singuri la ea. Așadar, aveți grijă!

Norocul nu te poate ajuta decât în măsura în care îi permiți să te îndepărteze de capcane și de greșeli. Dacă te simți nesigur pe tine în orice moment al lunii, stai liniștit și respiră câteva minute. Răspunsurile corecte vor veni la tine.


Unii dintre voi vor avea parte de vise norocoase în această lună, așa că țineți un jurnal de somn, dacă este posibil. Puteți, de asemenea, să atârnați un acaparator de vise deasupra patului pentru a vă ajuta să atrageți spre voi experiențele pozitive și să le alungați pe cele rele și coșmarurile.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cea mai norocoasă zi: 18 decembrie

Cal, ești pe punctul de a porni într-o nouă aventură, dar ceva te reține. Poate fi frica de necunoscut sau părerile înfricoșătoare ale celorlalți. Orice ar fi, ai încredere în această nouă cale. Norocul te așteaptă aici. Sunteți mai capabil decât credeți. Odată ce ai pornit pe acest drum, îți vei da seama foarte repede cât de plin de resurse ești. Fie ca acesta să fie cadoul tău din partea cosmosului pentru 2023, în timp ce pășești într-un nou an în 2024.


Culoarea aurului va fi norocoasă pentru tine în această lună, dar nu și obiectele de aur adevărat. Este un lucru ciudat, dar ai încredere în el. Poți chiar să atârni o potcoavă pictată cu aur deasupra ușii principale a casei tale pentru a atrage norocul asupra ta în 2024. 


Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Cea mai norocoasă zi: 15 decembrie

Capră, norocul tău în decembrie este dublu. Vei fi norocoasă atunci când vei face lucrurile care ți-au adus întotdeauna noroc în trecut. Unii ar putea spune că este o superstiție, dar deocamdată curge cu această energie. Dacă consideri ceva un "talisman norocos", poartă-l și tu cu tine pentru a-ți aduce mai mult noroc.


Al doilea mod în care norocul îți va împodobi viața este prin cuvintele celorlalți. Deși, în această privință, poate fi un sac mixt. De exemplu, puteți auzi un zvon care a fost menit să vă facă rău, dar care vă atenționează asupra unei potențiale probleme în viitor. Sau poți afla că prietenii tăi au vorbit de rău despre tine pe la spate chiar înainte de a le divulga un secret important. Va fi o experiență amestecată, dar ai încredere în acest noroc. Acesta vă va conduce în siguranță până la partea cealaltă.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Cea mai norocoasă zi: 14 decembrie


Maimuță, timpul este de partea ta în această lună. Așadar, acordă o atenție sporită priorităților tale și asigură-te că rămâi la înălțime în carieră. Atâta timp cât acționezi și continui să urmezi strategiile, norocul va continua să te favorizeze și îți va menține calea deschisă și fără stres.

Dacă te simți nesigur pe tine în orice moment, stai și meditează o vreme. Răbdarea este a doua cheie a norocului tău în această lună. Lasă forțele cosmice să alinieze piesele de domino pentru tine în spatele scenei. Tot ce trebuie să faci este să fii receptiv și să continui să îți faci partea ta. Culoarea verde va fi norocoasă pentru tine în această lună.

Cocoșul
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cea mai norocoasă zi: 19 decembrie

Cocoș, dacă te-ai gândit să te apuci de un nou hobby sau să pornești într-o nouă aventură, norocul te va favoriza dacă vei merge până la capăt cu acest lucru în decembrie. De ce să așteptați până în ianuarie 2024? Fă-ți aceste rezoluții acum și ia un avans înaintea tuturor celorlalți. Îți vei mulțumi mai târziu. Dacă ți-ai dorit întotdeauna să înveți ceva nou, acum este momentul să te gândești serios și la asta. Norocul vă va ajuta să găsiți profesorii, cărțile și resursele de studiu potrivite.

Culorile roșu și verde vor fi norocoase pentru tine în această lună - la fel și imaginile care înfățișează germeni și semințe înmugurite. Poți agăța un steag în interiorul casei tale (în sufragerie) cu acestea din urmă pentru a atrage mai mult noroc în noua ta călătorie. 

 

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Cea mai norocoasă zi: 21 decembrie

Câine, norocul tău în această lună este în mâinile destinului. Nu îl poți influența deloc. Nu vă faceți griji! Totul se aliniază pentru tine în ordinea corectă și te vom găsi în momentul divin. Tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi ochelarii din fața ochilor, să dezrădăcinezi îndoielile din mintea ta și să ai încredere. Totul va ieși la lumină în primele luni ale anului 2024. Deocamdată, bucură-te de sfârșitul anului și aprinde o lumânare de recunoștință pentru toate binecuvântările pe care le-ai primit în 2023 și pentru ajutorul care ți-a venit din senin când aveai cea mai mare nevoie de el.


Culorile albastru deschis și verde vor fi norocoase pentru tine în această lună. La fel și pantofii noi pentru copii, ca talisman de protecție. Totuși, nu trebuie să îi aduci acasă pe aceștia din urmă, dacă ți se par înfricoșători. Asta va strica efectul protector.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Cea mai norocoasă zi: 23 decembrie

Porc, norocul tău în decembrie este să fii învăluit în secret. Destinul plănuiește ceva pentru tine în spatele scenei și va dezvălui totul la momentul potrivit. Deocamdată, ești îndemnat să ai încredere în intuiția ta și să urmezi calea care se simte bine în inima ta.


Culoarea albastră va fi norocoasă pentru tine în această lună, la fel ca și simbologia norilor. Dacă vrei un plus de noroc (chiar dacă funcționează subtil pentru tine), poartă un nor brodat în buzunar în timpul lunii. Asigură-te doar că norii sunt albi pufoși și nu nori de furtună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel