ZODAC DRAGOSTE. Semnele ROȘII care îți arată că relația a început să scârțâie
Iată care sunt semne roșii care îți arată că partenerul tău nu este tocmai potrivit pentru tine, în funcție de zodie.

BERBEC: 

Berbecii sunt cunoscuți ca fiind temperamentali și sunt și mai cunoscuți pentru crizele de furie pe care le fac atunci când nu ies lucrurile cum vor ei. Natura lor exagerată și emoțională îi determină să aibă reacții copilărești și impulsive - o trăsătură care nu este propice unor relații mature.


TAUR: 

Taurii sunt mereu îndrăgostiți de oameni noi, ceea ce înseamnă că pot fi foarte deschiși la flirt. Nu sunt impulsivi din punct de vedere romantic, ca să spunem așa... dar nu ar refuza o cafea cu lapte gratis de la un barman drăguț sau un moment de tandrețe și priviri aruncate peste tejghea. Dacă te simți suficient de sigur pentru a face față acestei energii în relația ta, atunci mergi cu toată viteza înainte cu iubitul tău taur.

GEMENI:

Gemenii sunt cunoscuți ca aduce un număr dublu de necazuri. La ce altceva te poți aștepta de la steaua gemenilor? Semnalul lor de alarmă romantic este felul lor de a fi haotic și imprevizibil, ceea ce poate însemna inconsecvență în stările lor de spirit și în luarea deciziilor. Într-o clipă vei simți dragostea, iar în momentul următor, te pot trata ca și cum nu ai exista.


RAC: 

Racul are tendința de a împărtăși prea mult cu cei pe care îi adoră, dar există și momente în care se comportă secretos. Acest comportament poate dăuna relațiilor. Nu întotdeauna vor să îl excludă pe celălalt semnificativ - ci vor să evite conflictele sau discuțiile despre anumite situații până când nu au o înțelegere solidă a acestora.

LEU: 

Se spune că cei din Rac nu lasă lucrurile să treacă niciodată, dar Leii se agață de emoții chiar mai strâns decât crabul. Poți conta aproape întotdeauna pe un Leu să aducă în discuție certurile din trecut în timpul unei dispute, dacă ego-ul lor este declanșat. Acest semn fix prietenos poate ierta temporar, dar rareori uită. Să treci peste o dramă poate fi dificil atunci când te întâlnești cu acest semn.

                                                                                                                                                                                                                FECIOARĂ: 

Dacă o Fecioară spune că este "OK", acesta este un steag roșu aprins. Acest răspuns vag poate indica faptul că emoțiile lor fierb la foc mic sub suprafață, gata să facă implozie. Iar când se întâmplă asta, ai grijă! Fecioarelor le place întotdeauna să fie în controlul emoțiilor lor, ceea ce face ca izbucnirile lor să fie și mai letale.
                                                                                                                                                                                                                                                                                              

BALANȚĂ: 

Să fii monogam are avantajele sale! Să-ți împarți viața cu o altă persoană și să ai mereu companie poate fi plăcut. Dar poate fi și o problemă. Din moment ce Balanțele sunt de obicei în relații succesive, nu au niciodată timp să gândească pentru ei înșiși, să ia propriile decizii sau să se conecteze la nevoile lor individuale. De multe ori, sunt prea concentrați pe mulțumirea oamenilor și pe a fi agreabili.

SCORPION:

Când Scorpionii se simt neimportanți în relațiile lor, monstrul cu ochi verzi sare la iveală. Gelozia Scorpionilor se poate intensifica rapid dacă ei cred că sunt neglijați sau trădați de partenerii lor. Când este împins la limită, temperamentul unui Scorpion îi poate face să treacă de la a vedea verde la a vedea roșu.


SĂGETĂTOR: 

Teama de a fi legat de o singură persoană îl poate face pe un Săgetător să acționeze în mod sălbatic și să creeze incertitudine cu privire la viitorul relațiilor lor. Nu ignora mesajele misterioase pe care le primesc noaptea târziu de la deverse numere, uitarea unor planuri și mesajele pe care le trimiți și pe care le lasă necitite ore întregi. Când întâlniți aceste comportamente, nu uitați: sunt mari semnale de alarmă

 

CAPRICORN:

Capricornul tău poate fi super loial, dar uneori poate fi foarte competitiv cu tine. Acest lucru poate fi derutant la început - la urma urmei, cum poate cineva pe care îl iubești să concureze pentru prietenii tăi, popularitatea ta și clasamentul tău la jocurile pe calculator? Dar, din păcate, poate fi adevărat. Fiți atenți la umbra discretă care s-ar putea manifesta în ceva mai malițios, cum ar fi bârfele false răspândite despre dvs. către prietenii dvs.

VĂRSĂTOR: 

 Vărsătorul se simte foarte bine când se poartă rece cu cei din jur. A fi aerisit, rece și distant în ceea ce privește romantismul poate emite mai mult decât o stare proastă, făcându-i chiar să pară uneori distanți. Poate fi dificil să citești și să înțelegi ce gândesc. Dar nu puneți presiune pe relație în încercarea de a le înțelege sentimentele. Îndepărtează-te de acest semnal de alarmă, cu excepția cazului în care arată că sunt capabili să se exprime deschis.

PEȘTI: 

Un lucru despre Pești? Acest semn de apă poate deveni prea profund, prea repede. Deși se poate simți bine să fii în etapa amețitoare a iubirii, este întotdeauna recomandabil să încetinești și să cunoști mai bine pe cineva înainte de a te angaja pe deplin. Știi cum ai vrea să probezi o pereche de pantofi pentru a te asigura că sunt potriviți pentru tine înainte de a-i lua acasă? Același lucru este valabil și pentru întâlniri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 11 noi, 17:02

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare