ZODAC DRAGOSTE. Semnele ROȘII care îți arată că relația a început să scârțâie
Data publicării:
Iată care sunt semne roșii care îți arată că partenerul tău nu este tocmai potrivit pentru tine, în funcție de zodie.

BERBEC: 

Berbecii sunt cunoscuți ca fiind temperamentali și sunt și mai cunoscuți pentru crizele de furie pe care le fac atunci când nu ies lucrurile cum vor ei. Natura lor exagerată și emoțională îi determină să aibă reacții copilărești și impulsive - o trăsătură care nu este propice unor relații mature.


TAUR: 

Taurii sunt mereu îndrăgostiți de oameni noi, ceea ce înseamnă că pot fi foarte deschiși la flirt. Nu sunt impulsivi din punct de vedere romantic, ca să spunem așa... dar nu ar refuza o cafea cu lapte gratis de la un barman drăguț sau un moment de tandrețe și priviri aruncate peste tejghea. Dacă te simți suficient de sigur pentru a face față acestei energii în relația ta, atunci mergi cu toată viteza înainte cu iubitul tău taur.

GEMENI:

Gemenii sunt cunoscuți ca aduce un număr dublu de necazuri. La ce altceva te poți aștepta de la steaua gemenilor? Semnalul lor de alarmă romantic este felul lor de a fi haotic și imprevizibil, ceea ce poate însemna inconsecvență în stările lor de spirit și în luarea deciziilor. Într-o clipă vei simți dragostea, iar în momentul următor, te pot trata ca și cum nu ai exista.


RAC: 

Racul are tendința de a împărtăși prea mult cu cei pe care îi adoră, dar există și momente în care se comportă secretos. Acest comportament poate dăuna relațiilor. Nu întotdeauna vor să îl excludă pe celălalt semnificativ - ci vor să evite conflictele sau discuțiile despre anumite situații până când nu au o înțelegere solidă a acestora.

LEU: 

Se spune că cei din Rac nu lasă lucrurile să treacă niciodată, dar Leii se agață de emoții chiar mai strâns decât crabul. Poți conta aproape întotdeauna pe un Leu să aducă în discuție certurile din trecut în timpul unei dispute, dacă ego-ul lor este declanșat. Acest semn fix prietenos poate ierta temporar, dar rareori uită. Să treci peste o dramă poate fi dificil atunci când te întâlnești cu acest semn.

                                                                                                                                                                                                                FECIOARĂ: 

Dacă o Fecioară spune că este "OK", acesta este un steag roșu aprins. Acest răspuns vag poate indica faptul că emoțiile lor fierb la foc mic sub suprafață, gata să facă implozie. Iar când se întâmplă asta, ai grijă! Fecioarelor le place întotdeauna să fie în controlul emoțiilor lor, ceea ce face ca izbucnirile lor să fie și mai letale.
                                                                                                                                                                                                                                                                                              

BALANȚĂ: 

Să fii monogam are avantajele sale! Să-ți împarți viața cu o altă persoană și să ai mereu companie poate fi plăcut. Dar poate fi și o problemă. Din moment ce Balanțele sunt de obicei în relații succesive, nu au niciodată timp să gândească pentru ei înșiși, să ia propriile decizii sau să se conecteze la nevoile lor individuale. De multe ori, sunt prea concentrați pe mulțumirea oamenilor și pe a fi agreabili.

SCORPION:

Când Scorpionii se simt neimportanți în relațiile lor, monstrul cu ochi verzi sare la iveală. Gelozia Scorpionilor se poate intensifica rapid dacă ei cred că sunt neglijați sau trădați de partenerii lor. Când este împins la limită, temperamentul unui Scorpion îi poate face să treacă de la a vedea verde la a vedea roșu.


SĂGETĂTOR: 

Teama de a fi legat de o singură persoană îl poate face pe un Săgetător să acționeze în mod sălbatic și să creeze incertitudine cu privire la viitorul relațiilor lor. Nu ignora mesajele misterioase pe care le primesc noaptea târziu de la deverse numere, uitarea unor planuri și mesajele pe care le trimiți și pe care le lasă necitite ore întregi. Când întâlniți aceste comportamente, nu uitați: sunt mari semnale de alarmă

 

CAPRICORN:

Capricornul tău poate fi super loial, dar uneori poate fi foarte competitiv cu tine. Acest lucru poate fi derutant la început - la urma urmei, cum poate cineva pe care îl iubești să concureze pentru prietenii tăi, popularitatea ta și clasamentul tău la jocurile pe calculator? Dar, din păcate, poate fi adevărat. Fiți atenți la umbra discretă care s-ar putea manifesta în ceva mai malițios, cum ar fi bârfele false răspândite despre dvs. către prietenii dvs.

VĂRSĂTOR: 

 Vărsătorul se simte foarte bine când se poartă rece cu cei din jur. A fi aerisit, rece și distant în ceea ce privește romantismul poate emite mai mult decât o stare proastă, făcându-i chiar să pară uneori distanți. Poate fi dificil să citești și să înțelegi ce gândesc. Dar nu puneți presiune pe relație în încercarea de a le înțelege sentimentele. Îndepărtează-te de acest semnal de alarmă, cu excepția cazului în care arată că sunt capabili să se exprime deschis.

PEȘTI: 

Un lucru despre Pești? Acest semn de apă poate deveni prea profund, prea repede. Deși se poate simți bine să fii în etapa amețitoare a iubirii, este întotdeauna recomandabil să încetinești și să cunoști mai bine pe cineva înainte de a te angaja pe deplin. Știi cum ai vrea să probezi o pereche de pantofi pentru a te asigura că sunt potriviți pentru tine înainte de a-i lua acasă? Același lucru este valabil și pentru întâlniri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: cuplu  dragoste  gemeni  pesti  rac  relatii  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel