Zodia atenționată vara asta. Grijă la bani și relații. Daniela Simulescu: „Vor avea multe amintiri de povestit nepoților” / VIDEO
Data publicării:
Horoscopul verii 2023, cu Daniela Simulescu - previziuni pentru toate zodiile. Zodia atenționată:

Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro a fost invitată în platoul Spectacola  pentru a vorbi despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii, dar și cum vor influența acestea fiecare zodie/ascendent. 

 

„În primul rând, trebuie să le atrag atenția asupra banilor. Jupiter este în casă a 2-a Venus, iată, în casa cinci, în casa a 6-a și cumva, da, suntem preocupați și de distracție, suntem preocupați și de partea amoroasă și acolo se întâmplă tot felul de lucruri, dar în același timp trebuie să ne preocupăm de bani. 

Și berbecilor trebuie să le spun  să fie mai atenți cu cheltuielile în vara aceasta, să nu exagereze. Plus că Venus va retrograda și în afară de partea amoroasă, când retrogradează Venus, putem cheltui aiurea banii. Pentru doamnele și domnișoare din zodia Berbec sau cele cu ascendentul în Berbec, dacă văd o rochie într-o vitrină, li se pare că vor arăta precum o actriță și vor fi perfecte dacă vor avea rochia respectivă, care va avea de trei ori prețul. Și noi vom considera că vom fi de trei ori femeie, dacă avem acea rochie. Ei bine, nu. După ce va trece Venus retrograd în septembrie, ne vom uita la rochia din dulap și o să zicem: Doamne, pe ce am dat banii n-o mai îmbrăc niciodată în viața mea. Și pentru domni, să știți că dacă vor să impresioneze, vor să și ei dacă vor să-și cumpere tot felul de obiecte de vestimentație, trebuie să aibă mare grijă cu banii. Iar Venus retrograd în casa a 5-a  mulți dintre Berbeci se updatează trecutul la amoros, reapar oameni în viața noastră sau se întorc Berbeci la alți oameni, dar sfatul meu pe Venus Retrograd este să nu vă grăbiți absolut deloc. Deci cu banii și cu dragostea, în vara asta vor avea  multe amintiri de povesti nepoților. 


Plus că la ei Venus este guvernator  și de casa banilor, și de casa relațiilor. Și când retrogadează, toate lucrurile astea se reiau în discuție, dar e o vară bună pentru negocieri și o vară bună pentru o educație financiară. 

Vor fi nevoiți să învețe legi, chestii din astea, cum să monetizeze, adică vor și învăța multe, vor și pierde, dar vara asta le va rămâne așa în cerebel, să spunem.”, a spus Daniela Simulescu despre Berbeci și cei care au ascendentul în Berbec. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2023  august  berbec  horoscop  iulie 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel