ZODIAC EROTIC: Cele mai fierbinți zodii, ce le incită, ce le inhibă și cu cine sunt compatibile
Data publicării:
ZODIAC EROTIC. Imaginați-vă asta: ați petrecut săptămâni pentru a-i câștiga inima. Și când începeți în cele din urmă ceea ce sperați să fie o poveste romantică, totul se duce pe apa sâmbetei, pentru că în dormitor nu reușiți să comunicați, să vă completați. S-ar putea să nu fie vina partenerului, ci a zodiei sale!

ZODIAC EROTIC. Desigur, performanțele erotice sunt o chestiune de opinie și gust, profund personale. Cu toate acestea, cât de puternic sunt aceste gusturi influențate de zodia ta? Se pare că influența este cu adevărat semnificativă.

Unii dintre noi au o dorință mai mare și o atracție mai pronunțată. Să vedem cine sunt aceste semne zodiacale fierbinți, mai erotice decât celelalte, cum le atragi și cum le respingi, dar și cu ce zodii sunt compatibile ele în dormitor. 

Leu

Elementul care-i guvernează pe nativii Leu este focul, așa că sunt foarte pasionați. Tânjesc după plăceri, deoarece este ceva la care cu siguranță sunt experți.

Au acele impulsuri amoroase bruște. În același timp, ei merg rareori pe partea sălbatică și nu cad în extreme. Comportamentul și manierele lor sunt destul de echilibrate și, de regulă, își respectă obiceiurile. În comparație cu alte zodii de Foc, precum Berbecul sau Săgetătorul, Leii nu sunt atât de agresivi atunci când vine vorba de satisfacerea poftelor. 

Actul, în sine, nu este la fel de important pentru ei ca o relație lungă și stabilă. Schimbă partenerul doar atunci când simt că nu sunt mulțumiți de modul în care îi tratează. 

Bărbații Leu

De cele mai multe ori, bărbații Leu nu se obosesc să curteze o femeie. Preferă să aștepte ca femeile să vină la ei. Inclinația lor pentru conducere se extinde și asupra relațiilor intime, dar nu devin niciodată duri sau agresivi.

Indiferent de ce, în ochii partenerilor lor, bărbații Leu trebuie să fie întotdeauna cei mai sexy și cei mai irezistibili. Le este foarte frică să nu rateze, orice eroare este pentru ei un coșmar. Din această cauză, bărbații Leu se stresează adesea.

Bărbăția lor este întotdeauna un subiect special de mândrie. Sunt preocupați de dimensiune și performanță, așa că pot apela inclusiv la metode mai puțin certificate doar ca să-și impresioneze partenerii.  Femeile al căror partener este un Leu trebuie să-și amintească să-și arate admirația față de el în orice moment.

Citește mai multe pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: compatibilitati  pat  senzual  zodiac erotic  Zodie  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel