Zodiacul Certăreților. Cum își exprimă furia fiecare semn zodiacal
Data actualizării:
Data publicării:
Unii sunt iute la mânie, alții se înfurie mai greu, Există persoane care sunt zgomotoase atunci când sunt nervoase și altele despre care nici nu ai habar că au fost supărate. Iată cum reacționează fiecare zodie în fața furiei.

BERBEC: Explodează de furie, dar o depășește cu ușurință

Berbecii tind să fie maeștri în a-și exprima furia. Își exprimă furia rapid și asertiv. Ei nu sunt cei care țin ranchiună, dar au tendința de a exploda cu pasiune atunci când sunt supărați. 

TAUR: Furie lentă și clocotitoare

Taurii tind să fie foarte lenți la mânie. Adesea, la început, adoptă o abordare pasiv-agresivă, dar odată ce ajung la punctul de furie, aceasta poate deveni puțin înfricoșătoare. Taurilor le este greu să lase lucrurile să treacă odată ce s-au săturat. 


GEMENI: Argumentează sarcastic până când uiți punctul lor de vedere inițial

Atunci când un Gemeni este furios, are tendința de a o exprima într-un mod jucăuș, cu inima ușoară, în ciuda faptului că ar putea fi serios. Deoarece sunt extrem de ingenioși, așteaptă-te la multă vorbărie și la o posibilă limbă ascuțită dacă sunt foarte supărați. 

Rac: Izbucniri emoționale pasiv-agresive

Racii nu sunt cei mai buni la a-și exprima furia și au tendința de a adopta o abordare pasiv-agresivă. Ei pot deveni ușor defensivi atunci când se simt atacați și au dificultăți în a-și comunica sentimentele într-un mod calm atunci când ceva îi supără


LEU: Mândria scoate ce e mai rău din ei

Leul are tendința de a rămâne blocat în frustrările lui mult timp după ce cearta s-a terminat. Leii au tendința de a merge pe calea diplomatică pe cât de mult pot, pentru că cearta nu este drăguță și au lucruri mai bune de făcut.


Fecioara: Te va corecta până când pur și simplu vei renunța

Fecioara este un semn care se bazează pe fapte, așa că, dacă te cerți cu ei, asigură-te că ai toate lucrurile în ordine, altfel te vor face să te simți mai puțin deștept... Le place să aibă dreptate, iar o ceartă le oferă șansa de a străluci. nu rămân supărate prea mult timp.

 


BALANȚA: Cel mai pasiv-agresiv dintre toți

Balanța este semnul cel mai puțin conflictual din zodiac, așa că vor face în mod legitim tot ce le stă în putere pentru a menține pacea. Balanțele trebuie să învețe cum să se confrunte cu furia lor direct, în loc să fugă de ea. 

 


SCORPION: Țin furia sub control, până explodează

Scorpionul simte lucrurile foarte profund, așa că furia este o emoție foarte intensă pentru ei. Au tendința de a adopta o abordare liniștită pentru a face față furiei lor - până când cineva îi declanșează. Scorpionii au tendința de a-și reprima furia până când pur și simplu nu o mai pot stăpâni. 

 

SĂGETĂTOR: Complexul lor de Dumnezeu poate lucra uneori împotriva lor

Săgetătorii sunt interesați în totalitate despre cunoaștere, iar atunci când sunt supărați, tind să devină puțin "predicatori". Le place să împrăștie înțelepciune, dar nu sunt cei care se enervează în mod tradițional; în schimb, preferă să îți împărtășească opiniile și convingerile lor. Le place să își expună punctul de vedere și să treacă la altceva.

 

CAPRICORN: Dacă nu are sens, nu se vor implica

Capricornii vă vor face să vă simțiți prost pentru că vă supărați atât de tare. S-ar putea să se răstească la tine pentru ceva ce li se pare imatur sau prostesc, dar au tendința de a continua să contrazică.


VĂRSĂTOR: Tind să aibă o abordare detașată față de furie

Vărsătorii nu sunt genul care să țipe și să urle, dar au tendința de a-ți trăncăni cu motivul pentru care consideră că ai greșit în acel moment. atunci când se ceartă, pot părea că te mustră puțin, dar în general vor doar să își împărtășească părerea despre o situație și să meargă mai departe. 


PEȘTI: Pur și simplu nu rămân supărați prea mult timp

Furia Peștilor tinde să se topească aproape imediat ce începe. Deoarece sunt atât de sensibili, au tendința de a face pe victimele în dispute, în loc să își recunoască propriile greșeli și să își asume responsabilitatea. Aici poate interveni natura lor guvernată de Jupiter, simțind că nu pot greși, chiar dacă în realitate toți greșim. De asemenea, au tendința de a nega faptul că se simt furioși.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: furie  nervi  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel